ДСС (DSS, DSC) - Дигитални системи за сигурност https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Стара Загора,ул. Ген. Гурко 67 А&markers=Стара Загора,ул. Ген. Гурко 67 А

ДСС (DSS, DSC) - Дигитални системи за сигурност

DSC в Стара Загора, техник СОТ - 800-1000лв.

Мн.потенцял има,ама хоратаотговарящи за развитието не стават!колектив по патрулите няма,проверяващите са некадърни,но изискват!искат за 600 лв.да си им роб имат добра технука,но имат да учат много от вип секюрити и 161!С други думи бягаите от тази фирма!

За жалост,написаните коментари за DSC Пловдив са верни,за още по-голямо съжаление,са само върха на айсберга.Уважението е мит,или по-точно го получаваш само като те кандардисват да вземеш извънредна смяна измежду извънредните които така или инъче си взел вече,доста хора ще си кажат хубаво,има работа,нека момчетата да работят,Аз пък ще им кажа че,работа за без пари има навсякъде,особенно в DSC Пловдив,Стоян Ходулов е невеж ,не със всичкия си,лъжец ,лицемер,и всичко друго,но не и ръководител,тоя не става и за овчар,всъщност става,по документи неговите овце ще цъфтят и връзват....Но...само по документи.Нещастна фирма,или по точно фирмичка,масово бягат клиенти през последните месеци,вече нямат и техници.Фирмата е много зле,заплатите мизерни и с много часове докарваш 500-600 лв.За всичко си виновен,няма кой да смени лампите на фаровете,няма кой да ходи по обектите като има проблем,за това се ползват патрулите и не се заплаща по никакъв начин.Естествено че патрулите не са техници,и немогат друго,освен да сменят акумулатор,но са виновни че не разбират и немогат.сем.Ходулови докъто са в този офис,тази фирма ще е на дъното.От четири месеца набират хора,и вместо да се намерят нови,намаляват старите.Ако пък сте служител и напуснете,до автоматично губите двете последни заплати и 120 лв. купони.Жалко подобие на фирма.

Никой не разбира защо и за какво стоят сем.Ходулови след като за две три години разсипаха тази фирма и продължават.

Някой може ли да сподели информация за DSC офис Бургас,търсят хора за автопатрули?

За DSC офис Пловдив,още при постъпване те карат да подпишеш празен формуляр за напускане без дата.г-н Стоян Ходулов те назначава със велики приказки,и те уволнява със листчето което си подписал,как търпят тая мишка,не става за никакъв Х*й,лъже,обещава,и освен празни приказки,нищо налице.Обърнал е пловдивския офис на бащения,пълна мърда,режи си ноктите във офиса,смърди на чесън,на приказки пред началниците в София е велик,в действителност е мишка.Бегай далече докъто тоя боклук работи в тая фирма,към 60-70 човека не го изтърпяха да лъже,тоя не е редовен ако си мисли че някой му вярва на лъжите и обещанията

Нали за Пловдив питаш,щото назад в мненията май става на въпрос за дсс и в други градове.Работя в друг сот,ще питам като дойдат колегите от DSC Пловдив или ще им кажа да пишат прясна информация.

Интересува ме колко горе долу е заплатата,колко време са смените на патрула,по колко смени се дават на месец,как плащат извънредния труд,актуална информация

Здрасти,като бивш служител,до преди няколко месеца имаше голямо забавяне с заплатите,около 5 заплати,постепенно ги изчистиха,доколкото знам в момента заплатите се вземат без закъснение.Имай предвид че хората се смачкват от работа,има един некадърен управител който се занимава с патрулите.Човека си няма хабер от работата,с рейсове се занимавал някога.Стоян Ходулов се казва,прос тарикат,не разбира от нищо,освен да приказва,лъже,обещава,не държи на думата си,никога няма да застане зад теб,предава всеки само и само да си спаси собствения задник.Каквото и да ти обещае,лъже.Заради тая маймуна,си заминаха много свястни хора,всеки който има малко достойнство ,напусна или бива оклеветен и изгонен от тая мишка.Прави се на голяма работа,имитира че работи,а всеки ден до лятото когато работех,от 2 следобед до 5 часа служебната му кола си стои пред тях за следобедна дрямка.По цял ден обикаля и си върши негови лични работи,а вечно другите са виновни.
Ако има друго питай

Някой да сподели информация за DSC СОД Пловдив,разбрах че търсят патрули

Здравейте,някой да сподели за положението в DSC Пловдив,чувам че търсят патрули