Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

BGMENU /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 30 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 30


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работя във фирмата в колцентъра и мога да кажа обективно моето мнение:

Плюсове: Най-големият плюс на всичко са колегите и отношението на мениджмънта. Всички са супер готини, помагат, постоянно те питат за мнение и оценка - доволни ли сме, има ли какво да се промени за по-добро, как, искрено мисля че им пука как се чувстваш във фирмата, но за съжаление дори след обратната връзка се прави най-малкото, за да ни се замажат очите по някакъв начин и започвам да се чудя дали им пука или това е психо трик. Техниката ти е осигурена; плащат на време и са коректни спрямо отпуски, болнични, извънреден труд и двоен труд на празници. Офиса също е на топ локация и е много готин - има кафемашина, която да изоплзваш колкото си искаш, понякога има плодове, мляко, мед и любимото ни - плейстейшъна.

Минуси: Минусите също обаче са толкова колкото и плюсовете. Заплатата според мен е много под стандарта като сравним натовареността, която имаме и голямото име на фирмата, буквално стартовото брутно в лидл и кауфланд на 8 часа е много повече. Има придобивки, но те съвсем не са толкова добри, колкото казват - мултиспорта е изключително скъп, няма ваучери за храна, имаш по едни 7,50 на ден (и то не всеки ден) за поръчки от приложението, които съвсем не са достатъчно; има транспорт от офиса само ако оставаш на работа след 22 часа с мизерна компания за таксита; едно време имахме подаръчета и бонуси от време на време, но сега гледат да ни замажат очите с 1-2 офис партита и едно шоколадче; говорят за кариерно развитие постоянно, но уви няма такова - веднъж в годината може да се отвори място за по-горна позиция, но някак си винаги хора, които са приятелчета на шефовете успявят да ги заемат - нещата са много нагласени и освен, ако не си приятел с някого няма да те повишат; възможно е да ти дадат допълнителни задачки "за развитие", при които работиш двойно тройно, но пък няма бонус. Обучението е супер зле според мен, всяка нова група, която идва на работа им липсват толкова много базови знания и те просто не знаят какво да правят първите 3 месеца поне, което забавя работата много.

Честно казано, повечето минуси са свързани със заплатата и бонусите - ако тези неща се променят, фирмата ще стане топ работодател със сигурност, но за да се случи трябва да ги вдигнат поне едно 30-40%, което няма как. Поради тази причина от известно време съм кандидатствал на други места и единствено чакам оферти. Много колеги правят същото и ако не се предприемат мерки, за които се говорят от години вече, доста хора ще си тръгнат.


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Аз не съм бивш или насотящ служител на компанията (аз я знам като Takeaway.com), но ѝ бях клиент и искам да споделя една случка от днес, която за мен е МНОГО показателна за начинът, по който се разсъждава и процедира в тази фирма. Ето и случката: направих си профил на сайта им, записах адреса си в него и направих първа поръчка за прилична сума (около 50 лева). ПРЕДПЛАТИХ с карта (груба грешка, от позиция на времето!) и избрах записания адрес като адрес за доставка. След малко, проверявам статуса на поръчката и зяпвам - адресът за доставка е съвсем друг и напълно непознат за мен (на 7-8 км от този, който въведох). Стана ми ясно, че поради сериозно неинтуитивния им сайт, някак с клик се е избрал този непознат за мен адрес (не съм го въвеждал). В този момент, поръчката беше със статус "приготвя се". Търся телефон за контакт - нямат. Има чат. Започвам да пиша на оператора и обяснявам проблема и къде трябва да дойде поръчката, предлагам да заплатя допълнително за неудобството. Отговор: "Съжаляваме много, но няма как да смените адреса на вече приета поръчка, която е в ход...". Пак обяснявам, че адресът е на улицата и няма никой на него, т.е. няма кой да приеме поръчката. Отсреща тишина. Не се коментират никакви опции да си получа ПЛАТЕНАТА поръчка (бях готов и такси да платя за моя сметка). Неколкократно помолих за телефон за контакт, но директно ми отказаха. Да съм пишел на мейл и ми се каза, че в общи линии няма вариант да ми доставят поръчката и това е - нещо което за мен е чиста проба кражба, защото нито пари се връщат, нито храна се доставя!!! "Кьорав карти не играе" един вид... В крайна сметка, добре, че ни звънна куриерът, да е жив и здрав и лично с него се разбрахме (на добра воля от него, не беше длъжен!) да се засечем на улицата в движение докато доставя друга поръчка. Отидохме намомента с колата (със маса нарушения докато бързаме за да не пратят момчето в друг квартал). Накрая със много зор и премеждия си взехме поръчката. Убеден съм, че ако не бях ПРЕДПЛАТИЛ сумата, нещата щяха да са съвсем други. Защо написах това тук? Ами поради простата причина, че вярвам, че фирмите се познават по отношението към хората, когато нямат да вземат пари и реално претупването на работата не води до директна загуба на пари. Смятам, че ако работите за тях, ще ви третират точно толкова безцеремонно и нагло и няма да пропуснат шанс да ви прецакат, ако им се даде шанс. Това, разбира се, е МОЕТО лично мнение. Не ангажирам никого с него. Който прецени, да го вземе под внимание, който не го споделя - да го игнорира и да направи както сърцето му подсказва.


бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
2
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте, работех в тази фирма като куриер, като цяло не мога да кажа много добри неща за нея, особено за управителя за гр.София Крисития, прави се на голям шеф, и е много дръпнат, заяжда се за много малко, голяма част от служителите напускат заради него. Опитаха се да ме прецакат с работните часове,като твърдят че не съм работил една седмица и като им казвам че съм я работил, те ми отговарят че съм забравил, графика постоянно се променя без предупреждение, или ако те предупредят е в същия ден когато вече трябва да си на смяна, а когато постъпвах ми казаха че графика ти си го правиш и няма да ти се променя,тъй като графика е в електронна система а не на хартия, могат да си го въртят както си искат. Когато подадох молба за напускане същия Кристиян се държа с мен все едно съм престъпник, и едва ли не съм щял да избягам от работа, и как щели да ме съдят, при последния ден от молбата за напускане си им исках парите за изработеното, а те ми смятаха някаква смешна сума която не отговаря на реалността, едва когато си пресметнах аз всичко и ги заплаших с съд, тогава ми върнаха парите, служебните колела са в лошо състояние,и ако нямаш свое не е много препорачително да караш тяхно, на ток са но при повечето има проблем с задвижването и въртиш като луд, в самия договор си пише че има бонусова система,и над определн брой поръчки над нормата уж ти се трупат пари, да де ама на мен въобще не ми се трупаха пари по някаква причина,колкото и бързо да доставях храната. В тази фирма има три плюса, първия е че нямаш шефове на главата и си работиш сам, можеш да стартираш без нужда да ходиш до офиса ако си с твое колело, втория плюс е че ти се плаща на час, не на поръчка като при другите фирми на пазара, и третия плюс е че диспечерите са много печени, и можеш да очакваш помощ ако нещо стане по време на работа, обещават много но не си спазват всички обещания, като цяло не препоръчвам!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бивш служител съм на фирмата работил съм около 2 г., работил съм както на служебна кола така и на лична кола, като цяло фирмата относно заплащане е много точна , самата схема на плащане е доста добре измислена , за Кристиян шефа 95% от колеги като е ставало въпрос за него нищо хубаво не казват но реално човека държи на дисциплината и отношението към него , поне това съм забелязал , аз лично нищо лошо не мога да кажа не малко пъти сме говорили вижда ми се много разбран . Докато съм бил на служебна мога да кажа че автопарка се поддържа много , има мивка всичко минаваш миеш набързо без да даваш пари и си работиш с кеф после, като цяло работата има + и - плюсовете са нямаш никой на главата , никой не те гони да се кара всичко на минутата , на лична кола взимаш прилични пари , правиш си ти графика за седмицата минусите са че има нерви по пътищата , разкарват те някой път из цяла София за 1 час но като цяло хубава е работата. За диспечерите бих казал че най доволен съм останал от Мишо много читаво момче , винаги е помагал с каквото може . Напуснах защото се преместих във градския транспорт.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,някой воже ли да сподели мнението си длъжност шофьор куриер ,какво е заплащеното ,редовно ли се взема заплата ,и като цяло какви са условията


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Като настоящ служител съм доволна, работя на офисна позиция и ме осигуряват на рален доход. Заплатата може да е една идея по-малка в началото, но се формира в последствие спрямо представянето и имаме допълнителни облаги. Около година вече работя тук и не мога да се оплача - отпуски, болнични, извърнеред труд - всичко си е законово и не са ми отказли абсолютно нищо, което ми е било нужно. А за питащия каква е позицията на подписващите ресторантите - Sales Representative.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой знае ли каква е позицията, в която се карат служебни коли и хадиш
на срещи с ректорантите, за да сключват даговори
да работят с Takaway? Разбира се и какво е заплащането. Предложиха ми нещо такова, но не знам дали е ок само знам, че колите са последен модел.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кажете повече за позицията Inside Sales Representative в офиса. Гледам сегашната, която я заема има много време да чете книги, че и да ги купува.


настоящ служител

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
5

Работя от 1 месец във фирмата. Доста съм доволен.
В общи линии нещата са измислени и работят. Харесва ми екипът, който координира, само Кристиян (шефът) е малко по-строг и на моменти сопнат, но предполагам, че е под много напрежение.
Парите не са кой знае колко като за София, но пък можеш да хващаш бонуси и да получаваш бакшиши.
За колегите си не мога да коментирам, всеки си кара сам и ако не се засечеш с някого някъде в офиса, няма как да го познаеш.
Офисът се намира в Лозенец, а не на майната ти, както този на Food Panda.
Голямо евала на момчето, дето прави графика, много е разбран.
Като стана дума за график - правиш си го сам, когато ти е удобно, ако не караш служебно колело или скутер, не трябва а ходиш никъде - излизаш от вас, пускаш апа и почваш да работиш.
Не знам как е било преди, сега всичко е законно - договори, всичко по сметка и тнт. Още с влизането ти го казват.
Няма да изкарвате някакви невероятни пари, но на 8 часа с бакшиш и бонус стават хиляда, хиляда и сто, като отделно ни дават парички за бензин.
Това е. Успех


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работата е добра, особено ако искате да си вършите сам нещата без да има някой, който да ви пили на главата. Заплащането също е добро, но може да се помисли и за нещо допълнително като валчери за храна. Има куриери, които ги мързи и такива, които са дошли да бачкат. Като цяло препоръчвам, но ако искате работа, която е в движение, иначе не е вашето място. Някой хора предпочитат да са на топло в офис по цял ден, забити на едно място, аз искам да съм навън сред хората.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?