Уницем ООД /img/frontend/nomap.png"

Уницем ООД

поредната скапана бг фирма със странни и никога не учили за бизнес шефове ,които са напрайли лесните пари през 90-те години и сега реват на умряло че било криза .......като винаги роднинско-баджанашките отношения са на високо ниво-типично за бг.добре че се спасих от там ....

клиент

Здравейте,нямаше как да сдържа,че за пореден път бях обслужен неучтиво в магазина ви на ул."Тодор Каблешков" гр.София днес 31.05.2011г. в 12.35 ч.,меко казано,на щанда за крепежни изделия или по-точно болтове,гайки ,анкери и т.н. ,дори напуснах магазина без дори да купя това ,което ми трябва,а съм редовен клиент,но отношението на продавачката към клиентите ме кара да се замисля дали да посетя отново магазина,жалко щом и в тази криза не знаете как да си запазите клиентите,явно и парите които им давате са твърде много,това е моето мнение,съжалявам,че се наложи да пиша не хубави неща,но това е факт. Предполагам, че в момент на криза би било редно всеки един клиент да бъде важен.

Интересно е ВИЕ какво направихте за да се промени нещо във фирмата!? Или е по приятно да паразитирате някъде другаде? Мога да кажа, че няма начин работещите и мислещите да не бъдат забелязани и оценени. Ако имате желание да се развивате със светкавична скорост - това е мястото!

moeto mnenie mnogo rabta za malco pari _- 550 lv

шубе го/я е и не казва!

Sploten kolektiv, sigurnost v rabotata dori i v trudni vremena, otgovorni i chovechni rakovoditeli i sobstvenik-pich.

този коментар който се чете горе или е на човек който не е работил там или е написан от някой от ръководството трагедията е пълна

във фирмата има създадени правила за работа,което е за предпочитане пред
това да е пълен хаос да не се знае кои какъв е и какво се иска от него .иначе условията са лоши

фирма управлявана от ниско образовани простаци ,..... ....... псува като хамалин ,и вместо атракция ,казва антракция и др.подобни
пълна селения

Най-ниското заплащане ,което може да си представите за много работа.Няма дори тоалетна,но то и без това има толкова работа,че няма време за такива екстри.Характерно е ,че няма никаква възможност за развитие .