МИГТОН-НЕТ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

МИГТОН-НЕТ ЕООД

клиент

A g-n Upravitelqt, moje li pone vednyj da si izmie zybite s 4etka I pasta, predi da trygne po sre6ti i da govori sre6tu licata na horata... Stiga s toq 4esan, v Evropa sme vse pak...

клиент

Тончо Петров - мошенник. Дължи на много хора пари и се ослушва да плаща. Несериозен партньор е меко да се каже.

Като сте толкова готини напусналите от Мигтон, защо не вземете да направите фирма и да си изберете управител, който да не ви търси сметка за нищо и да ви плаща заплати?
И тогава ще се кандидатирам за работа при вас!!!

За една календарна година 67 души са напуснали?!
Какъв е извода от това?!
Жалко е защото бяхме все готини, пък и ентусиазирани, ама то трябва да има шефове,които да го разберат, а в тази фирма няма.
ВЕРВАЙТЕ НИ!!!

Заплащане - когато и както ги устройва шефовете.
Уважение - от страна на шефовете няма такова, говорят с теб, т.е. говорят ти без да чакат диалог само ,когато имат нужда от виновен за някоя зле организирана от тях работа.
Привилегии - служебен GSM, по който да те навикават.
Фирмена сигурност - "Лято е, не си взимал заплата вече 2 месеца, работа има, но шефовете са на море, а не са оставили наставления и не е прието да взимаш решения, а и как да ги взимаш като са свързани с пари?!" - изводите са за вас.
Работа-свободно време - без коментар?!
Местоположение - офис в супер център.
Колеги - "Хубавите ябълки прасетата ги ядат", в случая за кратко, защото готините напускат постоянно.
Работна среда - някой беше писал: "когато шефовете ги няма е супер", да супер е ,но тук се пита за работна среда,а не за мохабед.

Заплащането ми Винаги е било коректно. Абсолютно уважение срещу същото от моя страна. За 5 години ползвах абсолютно всички привилегии.Доказана фирма. Отнемането от свободното време винаги е било компенсирано. Развитие има, вярваите ми. Идеално място. Най-страхотния екип с който може да се работи. Навсякъде има напрежение понякога.

Първо, става абсолютно ясно кой е писал по горния пост :)Второ, не е чак толкова учасно да работиш в Мигтон. А сега конкретно: заплащане за начинаещи - като за начинаещи, за професионалисти - ама има ли такива там ? Уважение - трябва да го заслужиш. Привилегии ? Фирмена сигурност - каво е това ? Работа/своб. време - естеството на работа е такова, че винаги можеш да си осигуриш своб. време. Потенциал за развитие има стига да имаш желание. Местоположение - удобно. Колеги - супер но рядко се задържат :) Работна среда - като го няма шефа - екстра !

Работя в тази фирма от почти 8 години.Предишния коментар е пълна глупост и е писан от някой който не си е вършил работата.Според мен това е някой от момчетата които бяха на стаж в сервиза.Заплата съм получавал напълно редовно с закъснение в най-лошия случай 2-3 дена.

Това е фирма с големи обещания, но за съжаление нищо на среща. Заплащането винаги го бавят, персоналът непрекъснато се сменя. А относно отношението на работодателя просто нямам думи. Моля ВИ не ходете да работите при тях.