Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Райфайзен Мобилна мрежа /img/frontend/nomap.png"

Райфайзен Мобилна мрежа

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 21 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 21


бивш служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
-1

Зимният сезон според мен не е за препоръчване за стартиране като мобилен банков консултант(както се бе получило при мен тогава), тъй като основната среда за работа е навън с цел осъществяване на срещи с потенциални клиенти и предлагане на продуктите. Да стартираш за позицията през зимния период не е лесно и не е за всеки. Отделно през зимата са най-големите празници за годината - Коледа(Рождество Христово) и Нова Година. Период (по информация и от тогавашните колеги), в който малка част от хората могат да си позволят да се възползват от услугите предоставяни от банковата сфера, тъй като по-голямата част от финансови средства отиват за подаръци за роднини и близки, покупки и подготовка за празниците или други причини.

От колектива, който бяхме тогава, почти никой не успяваше да покрие нормативите, които бяха зададени. Дали поради липса на стимул, мотивация или ниските температури навън, или високия таргет. Всеки беше осъществил само някакъв процент от зададените продажби за месеца. В последствие след няколко месеца никой от тогавашния колектив, който бяхме не остана.

Нормално е под влияние на афект от загуба на работата и най-вече в последствие, заради наложени и глоби за изплащане от НАП, поради незакриване от регистъра като самоосигуряващо се лице на граждански договор в определения срок (който тогава беше 7 работни дни) да не се напише ползотворно мнение. В единия момент губиш работата си, съответно доходи, в следващия като допълнителен товар са ти наложени и финансови задължения от страна на държавата. Такава комбинация е едновременно психически и финансов товар за всекиго. Хубаво би било в сайта да има възможност за редакция на мненията, тъй като с времето мисленето се променя и човек размишлява по-обективно и по-разумно и да се даде възможност на авторите да бъдат по-ползотворни и полезни с мненията си за останалите, които биха се интересували да получат съществено информация за работодателите, позиции, длъжности или мнения от бивши служители.


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
2

НАП и Райфайзенбанк България не струват. Когато работих там 3 месеца, се наложи да се регистрирам като самоосигуряващо се лице и си внасях сам всички задължения към въображаемата ни държава в НАП Бургас. Когато приключих, изрично питах въображаемите си ръководители от Райфайзен за срока, в който трябва да ида да си прекратя регистрацията, че уж са по-наясно. А те "няма проблеми, изчакай да дойде документа от София и с него ще идеш", нужния документ си е бил в мен, защо ги послушах изобщо да чакам каквото и да било. Сега защото не съм прекъснал рег. в срока поставен от НАП имам 50лв. глоба. И на НАП им обясних как стоят нещата, че за 1 път се отписвам от регистъра им, но въпреки това ми "шибнаха" 50лв. Шибани обирджии. Сега, за да обжалвам трябва лично да ходя до Бургас, от какъв зор като дори нямам това време и много малко държавни институции заслужават такова уважение и внимание, че да си даваш от личното време за техния кеф. По поща бих пратил, не можело, те ще казват на човека, от който идват всички пари ли - гражданина? ОБИРДЖИЙСКА ДЪРЖАВНОСТ.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,
Имаше едно много точно написано мнение на бивш служител, в което казваше,че ако не сте умрели от глад изобщо и не си помисляите да започвате работа като МОБИЛЕН КОНСУЛТАНТ.
Подписва се един договор ,който даже не е граждански,а е някакъв вид посреднически т.е банката не дава и една стотинка за Вашите осигуровки.А за това никой не обелва и думичка щото ,ако се обясни на хората как седят нещата едва ли ще има кой да им се хване на въдицата.Плащането на данъци и осугуровки е тема ТАБУ там. Нито ти се оняснва какви документи трябва да попълваш всеки месец и да ги пращаш към НОИ и НАП нито за данъчна декларация..абе пълен батак.На някои от бившите ми колеги,които работят години наред там вече е направен запор на заплати,заради неплащане.
Освен ,че за шеф ти се води някъв смешен човечец наречен ГБК(ГЛАВЕН БАНКОВ КОНСУЛТАНТ) има и една шепа дундьовци в централата на Цароградско шосе, които не можах да разбера какво по-точно дейност симулират,щото приходите на целия отдел идват от обикалящите със запорирани сметки Мобилни банкови консултанти.Та тези същите "шефове" по всякакъв начин гледат да ти е дискомфорт и да ти е гадно и притеснено. Ако не си изпълниш на 80 % поствените цели автоматично получаваш ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА.Ей така просто ти го казват.
Имах колежка, която караха да си разпише молбата за напускане в 7 месец!!!! Не знам аз по-противна работа от тази и по-противни хора от ръководителите на този отдел не съм виждала!!!


настоящ служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
0

Трябва доста работа, за да се постигат резултатите и целите, които са възложени. След 4 месеца ми се прекратява работата поради незадоволителни резултати. Заради една или друга причина все пак не ми се случиха нещата. Иначе е интересна работа, срещи с хора, обясняване на продуктите, търсене на нуждите им и т.н. Действителността към момента е такава, че в моя град - Карнобат, хората са предимно с ниски доходи и нямат големи възможности. Някой казват, че са "набълбукани" с кредити и т.н. Нещата зависят от самия МБК, но не изцяло в крайна сметка. За периода до 2009г. се носят легенди, но в момента нещата са по-трудни от към реализация и все пак не са невъзможни. Ако някой има интерес да му разкажа повече от моята гледна точка - скайп redkiril.
Проблеми с колегите не съм имал, отзивчиви са, помагат с каквото могат. Трябва да се вдигне стандарта в България, за да има и подобаваща реализация в банковия сектор.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой работил ли и като мобилен банкер към Райфайзен. Питам, тъй като има възможност да започна работа като такъв. Може ли да споделите мнението си, ако сте работили като такива или ваши близки са споделяли преживяванията си като такива. Благодаря!


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Наистина съм шокирана.
Бях поканена за интервю в Райфайзенбанк. Кандидатствала бях за три позиции. За жалост не уточнихме по телефона за коя ме канят. Та изгубих време излишно.
Предложението на банката - 350!!! лв. твърдо. Граждански договор. Не може да се работи друго и за други!!! Процентите от евентуалните сделки - мижави. Пътни - 120лв., телефон - 30 лв., над това си го плащаш ти. Облеклото задължително официално и представително, но за твоя сметка, разбира се.:)
В същото време банката изисква таргети, продажби, дъра-бъра. Изисква сякаш Тя ти прави услуга да мяташ крачоли по цял ден, както бе казано "цялата страна е твоето работно място":))). Все едно ти предлага да печелиш милиони и ти трябва да си благодарен за дадения "шанс". :))
Това е малоумно. Кой нормално мислещ човек би се хванал да работи тази работа?!
При най-елементарна сметка и психология (защото знаем хората как са настроени към банките, особено напоследък), можеш да прецениш че пазарът тук не е нито голям, нито стандарта висок, за да оцелее подобна позиция при подобен "съпорт" от Банката.
Също това ме учуди, че госпожата от интервюто беше решила да се спре на моята биография, тъй като имам висока квалификация. 
Очевидно се отчита дейност и се пробва всичко що мърда. Който се хване.:))


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И не се притеснявайте да им пишете хора!!! Сигурен съм, че сме много по-амбициозни, умни и надъхани от някъкви лелки дето си седят на столчетата в София и се чудят чий задник да оближат!!! Аз съм последния съкратен от благоевградската мобилна група и искам да ви кажа, че проблема си е в тях, а не в нас!!! УСПЕХ на всички!!!


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Изключително некоректно отнешение на банката към служителите!!! Работих една година(по време на кризата), и когато регионалната Мария Георгиева (рядко безсърдечно същество) реши да ни сложи едни "постижими" цели, всичко свърши :))) Не съжалявам изобщо!!!! Постарах се всичките 110 000 лв депозити за 6 месеца(направени от мен сделки в рамките на 5 месеца) да бъдат изтеглени и си намерих 3 пъти по-доходоносна работа, като продължавам да водя анти-рекламна политика! Всеки който ме попита за Райфайзен ще получи абсолютно негативно мнение!!! Не може при договорена сума от 380 лв да ти изплащат 76 лв(седемдесет и шест лева) и да се правят на ударени, че след хилядите удръжки са ти били останали толкова(защото не си постигнал целите, а по тяхно усмотрение те могат да ти режат колкото преценят от заплатата-така е по договор!). Договора(гражданския договор) е изготвен в абсолютно тяхна полза! Нека никой не се подлъгва да започва там!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

То и при бай Тошо си беше добре ,ама.......този стой си отиде!
И.......още нещо-дали съм Иванка,Драганка или Пътканка-това съм аз,това е моя стил-личи Ви ,че сте свикнали да става на Вашето и да променяте хората по свой пртотип-не така ,колега......
PS:Ако обичайте ,не ми трийте мненията и отговорите!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бубу, и аз съм мобиларка в Райфайзен - верно сега доходите ни са ниски, но това е заради гадната криза. А забрави ли допреди 4-5 месеца какви пачки вземахме всеки месец? Аз поне продавах и вземах и бях много доволен. Ще изчакам по-добри времена и пак ще си заработвам достатъчно.

А ти вместо да пишеш като изоглавен срещу ръката, кято те храни, вземи или да си намериш по-добра работа като си толкова печен, или си налягай парцалите и бачкай.

И между другото това "бубу" звучи търде gay-ско - смени си ник-а. Чао, бубу...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?