Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Терра България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Терра България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да сподели горе долу какво е основното възнаграждения на тръговския екип и евентуалните бонуси ?
Ако не в точно суми,то поне спрямо средните заплати в сф


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
0

Силните дни на строителството останаха назад, и Терра задълба в дупката, в която се намираше, като само я ушири и я направи по-трудна за преодоляване. Сега, идва ред на шефчето - много показателно е казаното в предишните мнения, с тенденция към влошаване, заради спрелите (буквално) продажби на нова техника. Склад за резервни части - все нещо липсва, и то не за 100-200 лв., а все за десетки до стотици хилядарки. Кой крадеше, така и не разбрах, защото ми дойде твърде много циркът. Шефа пили нервите на всички, шефката се държи като парижка кокона (а колко е компетентна - без коментар!). Пуснали са си добре платени агенти сред персонала - очи и уши за случващото се зад гърбовете им... Кльощавата с изкуственото чене във финансов отдел е скрита лимонка - доказано! Другите кои са - не знам, но ги има. Това, за което си струва човек да отиде там, са част от колегите - пазя отлични спомени.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
1
Работна среда
-1

Терра България е сравнително млада фирма - от 2005 г. Тъжното е, че управителя е бивш келнер, женен за чужденка, който по неведуми пътища се е върнал и благодарение на доброто владеене на английски и находчивостта на келнера е успял да спечели конкурс и да заеме позицията на Управител на австрийската фирма майка. Лошото, че е от Реброво и провинциалния му нрав не е загубен, въпреки дългото живеене в Канада. Проста работа. Обича да му се подмятат нови идеи, ама не ги възприема - консервативен, защото е боязлив. На заплата е и много много не му пука, защото заплатата му е прекалено добра за европейската действителност. Благодарение на Терра развива и паралелна дейност в лична стоителна фирма. Бивш служител съм - не мога да кажа че съм очарован от управлението във фирмата - ако въобще може да се каже че има управление. Персонала е наплашен, хората се свиват и работят, защото устата им се запушва с една заплата допълнително на тримесечие. Има склад за резервни части, които се управлява от племенника му. Прави се инвентаризация почти всеки месец, защото от склада се краде - може би и самия управител Юрий Манолов си го прави. Има навързана схема която вече няколко години работи и това го устройва. Купува англейски машини и ги препродава по скъпо - схемата е типично българска. За развитие - не може да се говори. За отношение - също. Гони неудобните. Крещи без причина. Наказва без парична награда. Заплатите са разнородни - от 500 до 2500 лв. Много има за крадене и това правят основно от персонала му, инсценирайки работа. Раздал е сл. коли и сл. тел. и безконтролно ги управлява. Следи по компютрите, има GPS по колите - нищо работа. Жената с който живее работи във фирмата - тя пък без каквито ида е компетентности - камо ли финансови - прави преводи, греши, бърка, ама много работи. Има няколко колеги, коит ому мълчат и тях толерира, защото са свикнали на крясаците. Ако можете да навикнете на крясъци - отивайте - може и да ви хареса. Каквото и да кажете за това какъв опит имате - все ще повярва. Хаос, удобен за трайчовците. Зависи от характера. Аз съм доволен, че не съм сред тях. Дори и на по ниско заплащане съм доволен, ама спокойствието и напрежението го нямам. Отдалечено е - в сградта на ВиК в Горубляне. Неудобно за придвижване, социално-битово - мизерия..... Не бих казал че някога ще се върна дори и да нямам къде да отида да работя. Който си е тръгнал, не се е връщал доли да види колегите си, та камо ли да попита за някои. Но свят широк, хора - разни....Който може да краде - там има какво.....


шубе го/я е и не казва!

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Управителя не е просто избухлив-това е най-гадният характер на земята!!!ако може да го изтърпите-давайте...парите и колегите са добре може да се каже. но не очаквайте благодарност или похвала-Юрий Манолов не благодари и не хвали,той гледа на не повече от 20см пред носа си...ако има и толкова!!!


10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
1
Потенциал
3
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
2

Млада фирма, с несигурен начин на управление. Потенциалът и за развитие е много добър, но не се оползовторява пълноценно. Управителят е с много особен характер, нетърпелив, често избухлив и нервен, което се отразява върху цялостната обстановка в офиса. Но като цяло е човек, с когото може да се комуникира, стига да е в равновесие на душата. Отворен е към нови идеи, но му липсва реалния поглед върху работата на фирмата в детайли.
Финансовите параметри са средна работа, но бонусната система донякъде компенсира това.
Ако имате амбиция и стабилни нерви - това е фирмата за вас.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?