Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ОИКОС БГ ООД /img/frontend/nomap.png"

ОИКОС БГ ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 18


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствам за тази фирма( търговски отдел), моля за по-актуална информация от наскоро напуснали или настоящи работници.Благодаря! :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички, аз обаче няма да съм анонимен, просто в живота си никога не съм бил. Казвам се Илиян, бивш технически ръководител на тази фирма и никога нямаше да си помисля да пиша тук, ако не видях моя милост замесена в някой от коментарите. Понеже прочетох мненията, ще кажа, че аз едва ли мога да твърдя като господин Арсениевич, че знам имената на писалите, но в голямата част предполагам, та в тази връзка - чест и почитание на авторите, искренно и честно, те имат своето право и много са дали.
Относно моето "замесване", пише не в хронологичен ред, че ме "правили див и щастлив". Прав е, но май той беше един от тия дето го правеха. Не знам какво точно значи да те правят див, а едновременно с това и да си щастлив, но че ми се бяха качили на главата е факт. За конкретната позиция и фирма това беше грешка от моя страна, но аз така ги разбирам нещата. Никога не съм бил конфликтен, винаги съм търсел вината първо в себе си, или поне така ме устройва да мисля, а обратното там означаваше по цял ден да вися при шефовете и да и обяснявам кои какви "чудеса" е сътворил, не от хората за които отговарях аз идваха чудесата, в 90% от случайте. Хвърчах като Фитипалди и играех в филма "Гаф след гаф".... а то сюжета си беше дълъг, както пише един тук умело режисиран. Не ми се ще да влизам в подробности, а и не трябва, смятам обаче че съм един от хората които са дали повече на Оикос, отколкото са взели, не че съжалявам за това. Минало свършено, та по този въпрос толкова.
Другото което ме подразни тук е, че се твърди че Оикос няма майстори..... Много голяма глупост, най-отговорно заявявам, докато Бисер, Стефан, Тишо, Ради, Владко /те са от старите който познавам/ са там, тази фирма по отношение на майстори няма кой да я бие, и като възможности и като отношение към работата като цяло. Перфектни момчета и за мен е удоволствие, че съм имал възможност да работя с тях, благодаря им за което.
Отценки и коментари няма да правя, смятам че не е редно. Ако съм искал нещо да кажа да го бях казал докато бях там. Мъчно ми е обаче, това е точната дума, че там не разбраха едно. Ноу хауто особенно в този бранш не върви с името, то върви с хората. Много е важно продуктите ти да са качествени, но ако не убедиш клиента че точно те са за него, и ако няма кой да ти ги качи подобаващо на стената....... остават си само кофички, скъпи при това......
Та ако те си мислят, че имат ноу хауто в убеждението, разбирайте търговията, какво ли имат тогава Ангел, Гергана, Милен....., ако го имат в полагането, какво ли има тогава Жоро Демирев, майстор Цеко... и много десетки други.
В заключение, аз лоши чуства нямам, от сърце желая само добро на тази фирма. Управленска воля има, дай боже и да прогледнат. Нека винаги се стремят към по-добро и по-добро, късмет, здраве и щастие на всички колеги там.


бивш служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
1

Здравейте,както повечето хора тука и аз предпочитам да остана в анонимност.
Как се почва?!Отношенията с фирмата са били винаги на ниво,имам както директни така и индиректни контакти.Според мене там нештата трябва коренно да се променят,като се почне от "ниския висок етаж" който дърпа фирмата назад.Преди време имаше един технически който горкия не знаеше каде се намира-правеха го див и щаслив,сега дойде един разбирач дето хал-хабер си няма от фина шпакловка,а да не говорим за декорации.Работниците преди време се распискаха за малко повече пари,големите бизнесмени решиха да вдигнат цените а не процента на работника-резултата бе оште по-малко работа следователно и пари.Другия сериозен проблем е че ништо не се прави за задържането на големи майстори които няма да ми стигне времето да ги изброя.Не искам и да пропусна да споделя най-големия смях,в разгара на кризата,когато бат Бойко крешти,че има криза а няма пари,големите бизнесмени решиха да вдигнат цените хехехе.
Савсем общо обобщено хората от "ниския висок етаж"трябва да си ходят и да се задържат добрите работници които си варшат работата.
Е да трябва да се плашта малко по-вече пари за служители за да се задържат.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей те, едвали точно този сайт е мястото където трябваше да споделя моето мнение, но търсейки информация за фирмата ОИКОС попаднах на него, а и виждам, че има и други като мен писали тук. Моят проблем започна след направеният ми ремонт на апартамента, когато стигнах до боядисване. Препоръчаха ми ОИКОС, били много качествени, много модерни, предлагали професионална консултация и изпълнение, добре реших се и отидох в магазинът им. От тук започнаха мойте мъки. Няма да обяснявам на дълго и на широко, само ще кажа, че започна едно безкрайно ходене до магазина да ме убеждават, че " това били мойте цветове ", " това била моята боя ". То не беше носене на мостри от плочки, от дамаски и какво ли не. Напълниха ми главата с термини и найменования на бои, които на мен не ми говореха нищо, но бях убедена, че това което ми предлагат не ми харесва. За капак на всичко дойде един човек от тяхната фирма, взе размерите и каза, че всичко е много зле, много криво и трябва да се прешпаклова, но дори и тогава едва ли ще стане много хубаво, не знаели за колко време ще стане, защото било студено и не съхнело. Направиха ми оферта, която като я видях щях да припадна, та то ремонта до тук ми излизаше по- евтино. Освен това ми казаха, че боята като количества от всички цветове била на " ръба " на разходната норма и можело да се наложи да докупувам количества от нея. Така ли се прави? Та нали една от идеите на офертата е да си формираме бюджет на разходите.Отчаях се, а и бях загубила страшно много време. Една позната ми даде телефонът на бивщият технически ръководител на ОИКОС. Обадих му се и той дойде. Точно за 15 минути момчето ми обясни какви бои се предлагат в момента на нашият пазар, какви са предимствата и недостатъците им. Каза според него това което търся за мен как най-опростено, лесно и евтино ще излезе, формира ми цена, повече от 3 пъти по-ниска от тази на ОИКОС, разбрах ме се и за 5 дн апартаментът ми беше готов.
Яд ме е за загубеното време, за това как в тази фирма гледаха на мен като на човек на който просто трябва да му вземат парите, по възможност повече. Четох какво пише тук, да професионализъм определено им липсва.Аз лично повече никога няма да се обърна към тях, съветвам и другите да не го правят. Благодаря и късмет.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте всички, не исках да пиша, но се чуствам длъжен да отговоря на прежде пишещия. Виж сега моето момче, мишоците както ги наричаш ти, предпочитат да са анонимни просто защото продължават да купуват продукти от вас и ако се обозначат веднага ще им вземете отстъпките. Арсениевич твърди, че повечето ги познава, питайго и ако найстина е така се пойнтересувай и ще видиш, че много от тях са завършили много големи обекти и са реализирали много големи проекти, а и са донесли много пари на твоя работодател. А ти кой си? В смисъл твойте такива къде са? Понеже въпроса ми е риторичен и всички пишещи тук гравитират около ОИКОС, се знае, че заслугата ти за тези 6 месеца е да доведеш едни "уникални" бояджии които правят грандиозни "пожари". Ядрото от екипът ви било от професионалисти!!?? Къде ги видя? Проблема на ОИКОС е, не че не може, а че много не може. Жалкото е, че това е програмирано и много умело режисирано от един човек. На него така му изнася, да е заобиколен от дилетанти и лайци, да си кара белия кон, та нали в царството на слепите и едноокия е цар. Колкото до споделянето на проблемите с работодателя...... това за тази фирма не важи. Тук няма правила, ако изобщо в движение се измислят такива, то те се тълкуват както е удобно в един момент на определени хора. Може би не знаеш, но една служителка ги хвана да крадат от склада, сподели с работодателя и нея я изгониха, а на крадците вдигнаха заплатата. За некъдърността ...... ти първо научи продуктите и начинът им на полагане. И ще си позволя да споделя нещо - всеки може да си забие една опашка от херинга в гъза и да си мисли че е русалка, да ама трябва да може да диша под вода.
Накрая както се казва - УСПЕХ В ЖИВОТА!!!


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Здравейте на всички,
не се крия зад псевдоними като повечето мишки, казвам се Богомил Стефанов и съм технически мениджър на фирма ОИКОС. Чел съм много внимателно всички мнения за фирмата- жал мие за хората ,които са ги написали!
Не вярвайте на мненията на "клети създания" ,в тази фирма има проблеми каккто във всяка друга ,но ядрото от фирмата е от профисионалисти на които може да се има доверие!
Не ми плащат да пиша тези редове ,и не ми пука за недоволните "мухи" ,те са постоянно недоволни където и да работятя некадърността е ПОРОК!
Вече съм 6 месеца във фирмата и имам диалог със всички хора от които зависи нещо. Пискай и ще получиш, това е истината нещата се случват само ако искаш да се случат, никой няма да ти чете мислите и да предвижда дали се чувсташ добре.
Разберете ,че какато по света така и в БГ всичко ще се случва само ако го желаеш ,а не защото си мислиш ,че си много готин..........
Научете се първо да обсъждате проблемите с работодателите си и после да се жалвате ,че нищо не е наред!
Кто обобщение ще кажа ,че от мненията за тази фирма едва 10% може да се считат за истина, останалите са плод на злоба и НЕКАДЪРНОСТ!
Успех на можещите!
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

наи скьпата фирма,много реклами,много хвалби за нищо.работата им е под всякаква критика-като час по трудово убочение,"маисторите" им нямат хал-хабер какво правят,нямат нито един специалист в областа.има много по добри маистори които работят на половината по ниски цени от техните


настоящ служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

не съм видял лошо от колега или клиент нито в офиса нито на обект а вече съм доста време във фирмата единственото което ме безпокои е основното възнаграждение на НАС МАИСТОРИТЕ просто е немислимо да работиш за водеща фирма в Европа и да получаващ по малко от минималната работна заплата


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

az sam klient ot burgas,pisah vi predi nqkolko dena.Rabotnicite koito mi pratiha posledniq pat bqha ot romski proizhod,az nqmam ni6to protiv ako mojeha da rabotqt,v proces na rabota stana qsno,4e tehni4qskiqt rakovoditel na tazi firma,misla 4e mu vikaha dido ili dimo,pra6tal tqh kagato preska4al firmata interesno ,no na men ne mi izleze po eftini sled kato se preska4a firmata,spodeliha 4e na tqh ne im pukalo 4e drugite mom4eta sedqt bez rabota ve4e dosta meseci,za6toto bilo borba za hlqb i na tqh tova polojenie gi ustroivalo nali imali rabota.Vazmotih se i re6ih da pi6a napravo na direktora,no ne namerih nikakva po6ta ili ne6to kadeto da pi6a,no namerih tozi sait i se nadqvam nqkoi da obarne vnimanie.Ako vav moqtq firma tehni4eskiqt mi rakovoditel podhojda6e po tozi na4in 6tqh da prerazgledam molbata mu za rabota,no tova vie re6avate,a i ka4estvoto na tezi rabotnici koito mi be6e pratil be6e lo6a,taka firmata 6te gubi klienti zanapred.Blagodarq za otdelenoto vreme.


бивш служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
2

Оценявам по системата от 0 до 5. Не е правилно според мен да се дават минусови оценки. В училище никога не са ми писали минус две например. Работих в Ойкос през 2006г като оператор на тониращата машина. Не мога много да се оплача, но не мога и да се похваля. Абе работа като работа. Определено имаше напрежение в отношенията между колегите. Но то където има много хора винаги си е така. Разни хора - разни идеали. Но пък имаше и много точни хора. Специални поздрави на Милен, Дани-бой, Мето, Албена, Оги и не на последно място (ох как можах да й забравя името на най- милото момиче дето работи там) извинявай ама наистина не се сещам за името. Беше една много симпатична, слабичка, с очилца - касиерка. Че да говорим за условията де. Веднъж по собствена инициатива подредих част от склада. Оцениха ми работата и ми дадоха бонус - 80 лв. Но пък ни глобиха всички "тонеристи" с по 50 лв. задето си играехме на игрички през свободното време (имаше дни дето изобщо няма работа за 5 стотинки). С право ни глобиха, ама доста солена глоба де. При положение че нашия отдел взема средно по 700 лв. тези 50 лв. ни дойдоха в повече. То това е лошото де. Тонеристите имат да не кажа най - отговорната работа в тази фирма. А си сбъркал формулата за цвета, а си се навътрил с доста пари. От ръководството не го оценяваха това. Аз и затова си заминах - орязаха много заплатата и си хванах пътя за един ден. Че това е според мен. Ама направиха адското коледно парти. Доста се повеселихме. И след нова година като си заминах за Стара Загора нали падна голям сняг на 1-ви Януари. Влязоха ми в положение, че не мога да се прибера навреме и ми отпуснаха два дни. И така - с добри чувства останах де. А да момичето се казваше Ирина (мерси Мето).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?