ВАВИН БЪЛГАРИЯ ЕООД / Wavin Bulgaria /img/frontend/nomap.png"

ВАВИН БЪЛГАРИЯ ЕООД / Wavin Bulgaria

шубе го/я е и не казва!

ами поради много доброто ръководство Вавин закриха склада и представителството си в БГ. Остана само представителен и координиращ офис, а в него останаха най-добрите.

Ужасно място с ужасни пъководители,особено Виолета,скандална личност с много амбиция и още повече непрофесионалност в оптношението си към персонала,мн кофти място за работа,да не говорим за метсоположението му!!!!!!!!!! Неработете там в никакъв случай,няма някой който да е останал доволен

Здравейте,
Вавин България ЕООД е чудесна британо - холандска компания и всеки може да сбъдва своите желания. Въпросът е как го правиш и дали си достатъчно убедителен.

Според мен, анонимността и непознаването на корпоративната култура е гаранция за Вашия неуспех, в което и да е дружество.

Много добро място за професионална работа в България.

Приятен ден.

В момента управляват некомпетентни в работата с хора, гледат свойте интереси и поощряват да прецакаш другия а не да свършиш работата. Обърнали са го на българска безпреспективна фирма. Ако можете да мачкате и топите другите, да бягате от отговорност и да лъжете - за там сте!