Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Арс Трейд АД - магазин Лабиринт /img/frontend/nomap.png"

Арс Трейд АД - магазин Лабиринт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 11


шубе го/я е и не казва!

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-4

Към шефа- както се изказа един български политик- "Материала е лош".


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Отношение към мнението на ПостМен- Казваш , че не е хубаво да се говори срещу "бившата фирма", не е уважително . Но питам те някой от управлението уважава ли своя персонал? Някой от тях заинтересован ли е да има добър екип , с който да работи? Нормално е в йерархията да има сепарирани отношения. Но не е нормално да нямаш никакво положително мнение за хората, които наистина работят за теб. Без значение, че не са образовани, без значение от социалния им статус. Мисля, че някой друг се надценява. Всички ние , които работихме там си знаехме мястото и може би затова не издържахме. Аз съм щастлив там, където съм вече. Бъдете и ВИЕ щастливи-АКО МОЖЕТЕ.


настоящ служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
4

Му ха ха ха...!Яко вълчи мисли са ви напрали в умните кратуни:))))
Като гледам в повечето случаи тук са писали все хора удавени в собствената си емоционална абстиненция.Между вас има и свестни люде (щото струва ми се ви познавам),но на никого не прави чест да злослови по адрес дори и на "бившата"
фирма в ,която е изкарвал насъщния - пък и това едва ли го прави по- добър в
работата му.
Е....и от моята си рамчица не мога да бъда съдник.Мога само да имам мнение и се надявам повече да е в следствие на житейския ми опит, отколкото на криворазбраните ми желания и страсти.Идеално място няма и "Лабиринт "не прави изключение или.....няма място,което е само добро или само лошо.Има от всичко.За това изборът си остава наш и отговорността за него също.На цялата ми нескромно
буйно развила се личност все пак по-съм склонен да вярвам, че изборите в "менюто"
сте ги направили защото другите "опции" не са били активни.И сега не остава нищо друго освен да се давите в празнословие.Ноооо....нека оставим нещата до тук!
Обикновено в подобен род сайтове хората обичат да се изживяват като една по-лъскава версия на себе си така ,че : Хора не се надценявайте!


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
0

Какво да вика кажа освен не почваите работа там. Положението в този магазин е плачебно. Работил съм там достатачно дълго зада видя че, управлението, заплащането, отношението към персонала, привилегии, фирмена сигурност, колегиалност ит.н.е е една ужасна пародия. Тримата по долу споменати (Динко, Веселка, Светла) се мислят бог знае за какво, а в действителност са едно нищо. Държат се надменно с персонала никакво уважение, чудят се за каква безумна щуротия да те глобят или набедят в нещо което пак води до глоба. В магазина на тия тримата девиза им е "От глоба бягае няма" като говорим за аванс и заплата. Глобите варират от 50 до 100 лева като неспоменавам 20лв защото се случва рядко толква малко. Лично аз несъм глобяван но колегите да било то виновни или не. Когато няма работа в магазина е казармен ред (премести това на онова място а другото го върнете на предишното или да се пренареди склада). В магазина цари пълен хаос, управление, координираност, информираност, управление човешки ресурси не съществуват. Тези тримата си играят на една игра а именно "Управление на фирма".
Да се спрем на човешките ресурси.- Когато работната ти ръка работи добре (задоволително) работодателя трябва да се стреми да го задържи до себеси, а не да го язди и да го глобява за безмислици. Да се стреми да го амбицира да дава премиии и т. н. Зачото в една фирма персонала е най-големият актив, без него няма да има продажби и изпалняване на месечните планове на фирмата ( но тия тримата немогат да го разберат нямат нужното образование). Дори и да не е изпълнен месечния план е защото не е амбицирал персонала да си върши работата качествено (пояснявам за Динко, Веселка и Светла дано да са загряли).
Така да кажа няколко думи за себеси.
Започнах работа с уговорени 650 лв. за 1ви месц заплата, за съжеление получих 450лв. орязаха ми трудовия стаж след като напуснах като спазих регламента 20 работни дни, т.е. с предизвестие. Накрая от задържаните пари които трябваше да взема след изтичане на 20 дена бяха 950лв. + 400лв. от половината месец преди да напусна изработени, знаете ли колко получих 300лв. Е това фирма ли е. Работих съвестно харесвах си работата и т.н. без глоби и накрая вземи си.
Има още нещо за хората които искат да почнат да работят там, фирмата има следната политика през силните сезони назначава хора, а началото на зимата ги съкращава. Аз небях от съкращаваните да отбележа но просто нечуствах сигурност, понеже всеки тупи и се потмазва и какво ли още не и за какво и тях да ги питаш незнаят. А и виждам че тук във форума има такива които са дали положителна оценка. Как не ви е срам бе? А забравих ще ви дадът медал и премия усмивка от подобие на шеф.
За колегите съм съгласенс хората кото са дали мнението си тук.
За привилегии че то въобще има ли за простия работник привилегии в тая фирма-отговорът е не т.е. привилегии има но са за шевовете (като тук не визирам собствениците).
Да не говорим пък за мебелите които са купени на три пъти пониска цена от тази за която се предлага но нали българският потребител е заблуден и тича там. Хора не там там само може да си купите стока която е повредена одраскана счупена избушен или нещо от обкова липсва. Е все пак мое да ви се случи и нещо здраво да вземете. Искам да поясне че не склададжиите я чупят а хората които искат да се продават мостри това е положението. Неможе един продукт да се зглобява и разглобява както и размества 1000 пъти и тои да е здрав. А ако искате на пакет често се случва да казват че няма а и скоро няма да има.
Та така драги ми кандидати за работа ако искате да си скъсате нервите и да отивате за заплата с човал, а да излизате със шепа стотинки и с нервна криза които непокриват невролога.
Това е от мен за сега когато си събера мислите по добре пак ще пиша.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Наистина не си губете времето в тази фирма!Има една служителка която е най-голямата лисица и близка до шефовете а в същото време най-много ги плюе..Първо обучава новите служители колко е скапана фирмата а след това...нищо..По отношение на колегите всички са лицемери.


клиент

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Очевидно хората които са оставили тези негативни мнения,са от този тип които трудно биха си намерили работа който да ги устрои.Защо като сте толко запознати с нещата не говорите и за другата част от персонала,която е постигнала уважение,добра заплата и там останалото за което говорите.А за вапросната шевка,която толко плучете ,защо не вземете пример.Това е човек който знае какво иска,и го получава.Аман от такива които ги мързи и не им се работи.Заплатите не са добри за тези които не си мърдат пруста,и това трябва да е ясно на всеки.Не може да си седиш на стола по цял ден,и като водиш клиент да се криеш.И после да се вайкаш и да говориш против колегите си,които прават точно обратното!РАБОТЯТ!А като говорите за хората без висше образование,те могат да ви послужат за пример,какво са постигнали,и как са се доказали.Но в крайна сметка вас вече ви няма.Така,че мога да ви пожелая касмет в тарсенето на нова работа,при която да си седиш и да не правиш нищо.


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Абе хора аз незнам защо все още има хора които се съгласяват да работят там?Ако искате да бъдете унижавани от шефове и колеги ,а също така и от клиенти моля заповядаите в АРС ТРЕЙД АД м-н ЛАБИРИНТ.Гръмко име нали да ама е само то и нищо друго, като се започне от некомпетентните шефове които допреди 2 -3 години са били обикновенни хамали и продавачки и тъпите глухарки и глухари в офиса който немогат една поръчка да оправят като хората ,продавачки които лижат газовете на така наречените шефове,хамали който потхвълят стоката сякаш е топка за баскетбол и не на последно място една баба(Василева) която се мисли за велика и кара малката част от свестния персонал да се чуства некадърен само защото е майка на шефката.Малкото им кадърен персонал изпонапуска в рамките на 5 месеца.Какво ви говори това и като се има на предвит "големите" заплати които са обещани и никога дадени цели, защото все се намира за какво да те глобят и когато попиташ защо ти се казва "ами ей така".Просто ви е бедна фантазията за какво става на въпрос в тази скапана селения не се лъжете да работите там.


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
-5

Това е фирма построена и управлявана от ... , без никакви морални задръжки. Аз лично сам работил доста време за собствениците и знам що за стока са , не ви съветвам да работите там . Не са от хората който уважават труда на персонала си колкото да го полагаш и да се жертваш. да не коментираме простотиата и парвенющината на началниците които са една ямболска .......... бивша митничарка /благодарение на първият си мъж/ успяла да натрупа състояние с измами по родните митници и един бургаски гларус който е позволил на една жена да му се качи на главата и да му играе хоро с цялата си рода / типично по селски /. не ме е яд че са селяни , яд ме е че им личи.


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

В магазин Лабиринт мениджърския състав са хора от провинцията,който са влачили в началото и бърсали прахта от мебелите,и с днешна дата са се издигнали до ръководни постове и са реализирали американската мечта в Бг.В тази фирма са отрекли висшето образование като форма за развитие.Съответно гледат да се обграждат с подчинени,който нямат такова,за да не им вземат местенцата,там работят основно хора,който са на квартири в Люлин и са притиснати до стената.
Мениджър ..... .... си е довела цялата рода от ..... и целия вход на блока!И говори на подчинените си на "ма"!
.... е компетентен и готин шеф,но е страхотен лицемер и лисица!
.....погалва красивите колеги по вратленцата,докато им обяснява сложната програма на компа.!
С една дума простотията се шири в много голями мащаби в тази фирма!
Сега малко пооправиха заплатите,но не се знае до кога,винаги могат да ви извъртят ,че имате грешна поръчка в сумата и да ви глобят!
Осигуровките са на минималната заплата,всички консултанти са на собствен процент от продажбите и ръководството подклажда вражди между тях,така им е изгодно на принципа разделяй и владей,абсолютна джунгла!
Собствениците са страхотни хора,но от тях зависят малко неща!
Аааа забравих най-важното зимата пускат отопление само събота и неделя,когато има клиенти в магазина!
Не ви трябва крака ви да стъпва в тази фирма!
Успех в търсенето на работа!
33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

хьресва ми

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?