Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТАП-АДРЕСС АД / ETAP-ADRESS /img/frontend/nomap.png"

ЕТАП-АДРЕСС АД / ETAP-ADRESS

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 37 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-37 от общо 37


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не благодаря за работа там. Но в 2009 в Европейския съюз работодатели да минават с номера, че са забравили да те назначат е просто за линч пред Народното събрание. Много ми е чудно нямали Инспекция по труда за тия хора.А предполагам, че шофьорите са без затраховка от работодателя. Благодаря за инфото. Дано да сте си намерила добра работа. Има и добри фирми в родното БГ


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За шофьорите във водата следното:
Заплата около 600 лв. но ако ти я дадат. Защото могат да решат че не си работил достатъчно за тези пари или пък да ти кажат че нямат пари. Аванс получаваш на 20 - то число ако има събрани пари в касата. Заплата на 5- то число също ако има пари. Ако няма чакаш докато се съберат, ама с тези мижави продажби чакаш по 5 - 6 дни за да ти дойде редът. Осигуровка на минималната и то един два месеца след като си започнал, защото това е пробен срок / представи си? / или пък просто са забравили да те назначат. Ако те устроива това започни работа там, пък след един - два месеца ще чакам да си дадеш мнението във форума. Такива фирми които се движат по ръба на закона не трябва да съществуват. Мизерници!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, Вече щактлива! Любопитен съм да разбера какво е заплащането на шофьорите в минерална вода Ком. Какви са осигуровките и плаща ли ги фирмата редовно? Благодаря предварително!


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Искам да споделя скромното си мнение за тази фирма, ако може да се нарече така.
Работих за тях една година с ентусиазъм и амбиция, като смятах че съм попаднала в нормална фирма, а то не било така. Там цари невежество и простотия. Фирмата се управлява / за водата/ от невежата и необразованата собственичка милионерка г-жа Топалова, съветвана от Директорка още по неважа - Раковска. Пряката работа е поверена на сестрата Топалова - без коментар, разбран човек , ама няма право да си казва мнението и технически секретар - Любка, която в общи линии се прави на директор . Няма един човек който да е запознат с този бизнес . Докато бях там и времето в което вече ме няма напуснаха около 20 човека, които бяха ощетени откъм заплащане, на кой му задържаха заплата, на кой не му платиха отпуска и т.н. По некоректни хора не съм виждала. Възмутена съм и се чудя в таз Държава няма ли контролни органи и няма ли кой да спре тази експлоататорска фирма. Но може би ако ги провери ще засегне и обиди турското малцинство. Повечето фирми се Европеизираха и не си позволяват такива простотий, ама тази не може да се промени . В няколко статий по разни вестници се зададе въпрос откъде и как г-жа Топалова се е снабдила с пари да започне такъв мащабен бизнес? Май никой не иска да се поразрови. Пък кажете после че турците са репресирани! Ако някой се заинтересува от подробности за некоректноста на фирмата да ме потърси чрез този форум. Ще му разкажа и подробности.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще напиша мнението си за тази измислена фирма и по специално за новия бизнес на фирмата - производство и търговия с минерална вода ,с цел да охладя мераците на хора решили да започнат работа там. Оценките които съм дала ги мотивирам със следното
1 Зоплащане - Обещават ти добро заплащане, получаваш го два месеца и после ти казват, че нямат пари. Осигуровки на минималния праг за заеманата длъжност, но при проверка в НОИ се оказва, че не са ти ги плащали???
2. Уважение - тази дума не съществува за тях - смятат ,че още сме под турско робство и могат да те ругаят и нагрубяват. Да но всеки уважаващ себе си човек има достойнство.
3. Привилегии - да ваучар за храна - 40 лв. месечно, но ако ти го дадат
4. Фирмена сигурност - никаква. Ако е спала на криво Госпожа Топалова/ или може би Госпожицата - незнам..../ идва в офиса и те освобождава веднага. За тях няма Кодекс на труда.
5.Свободно време - много, ама като не ти плащат и те лъжат, защо и ти да не ги клатиш. И без това интелекта и мозъчния капацитет им е нулев.
6. Нямаш никакъв потенциал, защото там не се цени професионализма, а са на мода роднински връзки - Баща, Сестра, Зет и т.н , те колят и бесят, само че незнаят откъде са паднали, от небето ли? Нормалните фирми назначават на ключови позиций знаещи и можещи, а не неуки люде, незнаещи дори Български.
7 Една част от колегите, тези които са попаднали случайно са свестни, работливи и можещи, ама и те ще потърпят пък ще избягат или някой роднина ще ги изгони.
8. Работната среда е за оценка -10 - ПРОСТОТИЯ, НЕВЕЖЕСТВО, ЗЛОБА и т.н
Уважаеми приятели които ще прочетете написаното от мен , съветвам ви да не почвата работа там ако не сте от турското малцинство, защото за вас няма да има бял ден!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

аз съм работила в тази фирма в продължевие на 3г. и 2м.Впечатлението ми е много негативно,тъй като не съм видяла нищо човешко-уважение,толерантност, и всичко на което държи един човек който уважава първо себе си.Работодателите и Управителите на тази фирма която "просперира" на гърба на работниците не са достойни за уважение - няма за какво да се захвана за да кажа "да поне това правят за подчинените си - работниците".Работиш без отпуски - това не важи в тази фирма,работиш като вол и нямаш право да се оплакваш или да изказваш мнение че това не може да бъде така. Като се разболееш - като ли че си искал да си болен нямаш право на болнични,ходиш с лекарствата като в това си състояние си опасен както за себе си така и за околните.Работиш с свръх работно време по 12ч. на ден, като на три дни по 12ч., работа ти се полага един ден почивка.Осигуряват те на минималната работна заплата а ти дават още една минимална, като за това никъде не се подписваш, а в последствие разбрах че ти и фалшифицат и подписа на някакви хвърчащи ведомости.И когато си потърсих за всичко това правата когато все още бях на работа решиха че трябва да ме уволнят тъй като на тях такъв човек не им трябва който знае много по добре от тях какво пише в кодекса на труда и най вече че това му право което държавата му дава е накърнено.Вследствие на всичко това съм убедена и сигурна както и вие че тази фирма има и черна каса, която води двойно счетоводство и укрива данъци.Това са хора които не зачитат човека като личност - който има собствено мнение, за което въобще не му дават право да се изкаже.В тази фирма си без права, но със страшно много задължения в работно и извън работно време.Като наглостта им стига до там че ти следят и контролират личния живот.Докога в България ще се лансират такива фирми-работодатели, които за тях лобират определени партии и партийни лидери.За да не бъда голословна човекът който ги държи на това положение без да им се държи сметка за всички тези нарушения и престъпления по смисъла на българското законодателство е Ахмед Доган и неговото обкръжение, тъй като всеки месец тези хора получават процент от печалбата или оборота на фирмата за подкрепата която те оказват/прикроване на престъпленията на тази фирма/.Това според мен е корупция, а според вас ако е нещо друго напишете го. За мен такава фирма не трябва въобще да съществува на пазара на труда и въобще в България.


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-5

Фипмата е една от най гадните ,особено ако си българин. ... си мисли че все още сме под робство и имаме право само да работим.За шофьорите -много работа особено лятото-няколко пъти повече от разрешеното.Пари колкото си откраднеш.За сервиза -постоянно присъствие ,отпуски няма ,почивки от време на време 2 пъти в месеца

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?