АСПАЗИЯ - 92 ООД / ASPASIA /img/frontend/nomap.png"

АСПАЗИЯ - 92 ООД / ASPASIA

Аспазия92 ООД е фирма със изключително некоректно отношение към своите служители.За да бъдеш служител във тази фирма трябва да си отдаден изцяло на нея и да забравиш за какъвто и да е личен живот трябва да работиш по 250-260 часа в месеца за които ще получиш заплащане което не отговаря на твоят труд.Относно задълженията на работното място всеки ден изискванията се увеличават многократно нооо само изискванията и задълженията финансовата част не подлежи на обсъждане трябва да можеш да работиш на няколко позиции във производството и да осигуриш от 12-16 часа на ден ако може и един ден от уикенда.Нека кажем и няколко думи за персоналната във производството 70% от хората които работят там са изключително некомпетентни и мързеливи другите 30% които имат способността да управляват машините правят само това и нищо друго не помагат на колегите си във нищо.И така нека обобщим всичко казано до тук.Фирма Аспазия92 има свое лого когато влезете във фирмата голям надпис на който пише че Коректноста, колегиалноста,умението за работа в екип е на първо място не вярвайте на този надпис интригите и злобата от колеги и ръководители е на първо място.Толкова за тази фирма сами преценете дали искате да започнете работа във тази фирма

Има 2 неща които човек никога не трябва да прави.Да започва работа в Аспазия...и да употребява техните продукти.За първото....изключително слаба търговска политика.Абсолютно неадекватна и неможеща суперваизорка чията деиност е да злепоставя и подронва авторитета на търг. представители...по точно на такива които са заплаха за нея...Наи учудващото е че има кои да и вярва но явно е тенденция във тази фирма това.Относно продуктите отдавна хората поумняха и няма вече кои да се върже да пие толкова химия и вредни за организма вещества.Западаща фирма караща по инерция и на стари лаври отпреди 15 години.Пазарът във България няма нужда от такива работодатели.Некоректни във всяко едно отношение.Съвет към започващите работа там.Гледаите си внимателно трудовите договори и ги изискваите при започване на работа.Да не останете изненадани след 6 месеца...

Работих там 7 месеца.Работата не е нищо особено.Вършиш си работата като търговец и заплатата не е никак лоша.ДА но доиде момента в които си дадох предизвестието поради заминаване в чужбина и нещо не стана както очаквах.Изкарах си последният месец без никакви мързелувания и скатавания.Предадох си раиона великолепно разработен.Със разочарование обаче на последната заплата видях че съм орязан доста жестоко.Океи...напускам но не бива така елементарно да се постъпва със човек дал доста от уменията си да просперира фирмата.Изпълнен таргет...няколко дена платен отпуск...няколко дена от нов месец уж със уверение че ще бъдат платени...нищо такова обаче.Не става въпрос за глоби и там подобни...Просто едва ли фирмата ще забогатее със 200лв повече и то точно от такива като мен.Това я доближава до фирми славещи се със изключително лоша репутация из търговските среди.Говори се за коректност и уважение но нещо не ги разбирам така аз работите.А съм работил във доста добри и големи фирми където винаги съм се разделял със уважение и респект.Но това да ощетиш човек които си е заработил парите честно е грубо и лицемерно.

Здравейте,тарся си работа като шофьор,имам категорй B,C стаж 5 г.Работил съм дистрибутор на chips стаж по работа 3г.в сверата на търговията.

Това е много измислена фирма. Бях на интервю за Търговски директор. Жената, която го проведе е ниско интилигентна. Не си губете времето там!

Искам да работя във вашата Фирма.Имам голям производствен опит.Какви са заплатите? Какьв е рьководния персонал?

клиент

работа за безз пари колеги шефове под всяка критика фирма която работи яко за себеси заплати 0 персонала трябва да са духчета нямам думи за тази aspasia

rabota za bez pari v postoqnno naprejenie. golqma ciganiq.
samo deto prababata ne raboti, no v skoro vreme moje i da zaraboti. sobstvenici i rakovoditeli sa nekorektni. lajata e na po4it. begaite byrzo.

Есплоатация до дупка. Ако може да работите по 24 часа и да платите за това, ще е най-добре. Придобивки и други подобни не съществуват. Семейна фирмичка с манталитет на такава. Шефката и баща й са куко, ама яко.
Ако ви се ходи на цирк, или си падате мазохист, още по-добре - ако сте луд... ще ви хареса. Сигурността за без пари е гарантирана!