Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

dWare Ltd. / ДиУеър ЕООД /img/frontend/nomap.png"

dWare Ltd. / ДиУеър ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 17 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 17


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-1

Започнах работа преди 14 месеца.
Обясниха ми на интервюто , че 6 месеца ме убочават и 6 месеца ще ме гледат как се спрявям!!
след 14 месеца се оказва че няма кой да попитам кога ми е свършил пробния период и с колко евенуално би ми се увеличила заплатата!

Абе бягай на далеч ако попаднеш на обява за работа тък ! Ще останеш излъган ! По добре иди в Кауфланд или фантастико там поне е ясно какво правиш и за колко пари !!!


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
1

Изчетох всичко от последните 5 години и съм съгласен с написаното до тук. За съжаление, способни хора на ръководни постове напуснаха, а на техните столове седнаха такива, които поетапно започнаха да съсипват всичко. "Дай на простака власт и му гледай сеира." Ръководител отдел БЕНЦ - Иван Койчев. Изключително добър специалист с пропорционално отношение към хората. Близалка с дълъг език, който бързо се ориентира къде да го слага. Лицемерен и безскрупулен човек, който често си налива акъла през устата. За него хората са мравки, които трябва да са на разположение по всяко време. Без значение дали са в отпуск, болничен или почиват след динамичен делничен ден. Трябва да са на разположение 24/7 и да са доволни. Ася Иванова. Един счетоводител, който поема бизнеса от покойния си съпруг и започва да го моделира според разбиранията си, оставяйки назад доказалия се във времето еталон за работа. Икономисват се средства от всичко, дори от служебните телефони, трябва много да се работи, но да не се правят разходи. Гледат се единствено приходите. Режат се командировки под всякакви претексти и се забранява да се пускат такива. Трябва да се събират от някъде пари за ежегодната награда от новата и фондация. Благородно начинание, но за сметка на служителите, които се скъсват да работят. Не съм виждал до сега работодател да взема пари от служителите си за това, че ги обучава. Ако напуснете ви се удържа остатъчната сума по формула за период от 3 години. Периодично се планират и осъществяват обучения, за да не се излезе на 0, така че винаги да им се дължи нещо. Странно, но от всичките платени курсове, никой не получава сертификат или диплома за наученото, а редовно се провеждат изпити.
Във фирмата по мое време имаше и много хубави хора, офисите в градовете винаги помагаха при нужда, което аз лично много ценях. За мен тази фирма е чудесна за човек, който сега започва трудовия си стаж. Има какво да научи, но въпреки многобройните курсове, трябва да се потруди и да се самообучава с помощта на колегите си. За сметка на това ще създаде чудесни трудови навици, които ще са му много полезни при следващата му работа, а и ще му се стори не толкова динамична и напрегната.
Моя съвет е - ако все пак някой се колебае дали да започне работа в Диуеът да си прочете внимателно договора, преди да го подпише и да настоява за промяната му в част от точките за неустойки и период на предизвестие.


кандидат за работа

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-4

Здравейте, мога само да кажа, че ДиУеър е пълна загуба на време по отношение да се кандидаства за работа като Ит специалист.Условията са катастрофални ако решиш да напуснеш дължиш 3 месеца предизвестие, дължиш обезщетение на фирмата за да ти проведат някакво обучение, което автоматично става безплатно ако останеш 3 години в фирмата на мизерна заплата. Върхът на наглостта е че ако те повикат по време на почивни дни официални празници (коледа или нова година) отиваш в фирмата без да задаваш въпроси и особенно да си готов да те разкатават нон стоп по командировки. С една дума времето посветено дори и да ходиш на интервю в тази фирма е тотално и безвъзвратно изгубено, да не говорим как със гордост на интервюто ти заявяват, че тези условия са напълно нормални. Поредните евтини таргаши и експлоататори, които просто след година или две ще изпадна от търговският регистър.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хората изказали се преди мен не са преувеличили изобщо. Работила съм във варненския офис.

Първо, и до ден днешен не разбирам как се наемат да работят с такива програми, хора завършили психология, биология, филология. Хората работещи там са инструктирани как да работят бегло с програмите, но не и как са структурирани, нито какво представляват на програмно или счетоводно ниво.

И упорито във варненския офис спорят, че всичко, което е създадено в dware е едва ли не иновативно, създадено от тях. Така Симеон Зафиров им пълни главите. А всяко мнение различно от общоприетото се коментира като нещо пошло.

Другото е, че млади хора на по 24-26 години не знаят английски. Никой във фирмата не знаеше английски и комуникираха с клиентите си чрез google translate.

Второ, Симеон Зафиров умело изчака основателя на фирмата Дамян Иванов да му предаде официално щафетата и премахна всички, които му бяха неудобни. Сега виждам, че е починал основателя, а Симеон умело се е настанил на стола му. Good work.

Трето, бях започнала да изпадам в депресия за пръв път в живота ми. Бързо осъзнах, че факта, че нищо не е както би трябвало и факта, че колегите са двулични ще ми докара доста здравословни проблеми.

Накрая ме извикаха в София (в командировка), за да изслушам цялата лекция за новия им продукт, да ме настанят в апартамент от социалистическо време, без кабелна и интернет. Не ми обясниха и къде има близки магазини. Естествено, че не останах в апартамента, а отидох на хотел.

И на следващия ден ме извикаха да сме се разделили по взаимно съгласие. Приех веднага, защото осъзнах, че тези хора се майтапят с мен. Казаха ми, че ще ми дадат документ за пенсионното осигуряване, защото бил нужен, когато се пенсионирвам. Е не го получих.

И ден днешен си задавам въпроса как може такава ГОЛЯМА фирма, да няма уеб дизайнери и програмисти, които да направят сайта. Сайтът е написан на html - единствено... Тази фирма няма 10 000 да плати на професионалисти за направата на функционален сайт. Да не говоря, че сайта няма елементарна SSL защита. Зададох тези си въпроси, а хората ме гледаха така сякаш за пръв път чуват подобни неща.

Моят апел към всички, които са се насочили и като продукти и като обслужване или дори като работа... Недейте. Само ще загубите. Никога не се бях чувствала така, както в тази фирма.


шубе го/я е и не казва!

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Много са дипломатични колегите писали преди мен, реално нещата са брутално зле.
1. София - централата какво да ви кажа за нея "управлявана" от бастуна Симеон Зафиров, бивш програмист не мениджър, или бившия вече директор безиностанции Койчев пълно пиянде, да не сбъркате нещо ще ви звънне колкото и да е часът(защото си дежурен) да те мъмри фъфлейки, какво си мисли тоя човек че е чорбаджия ли не знам.
2. Офис Пловдив
някаква кифла от Смолян, Смиляна ли беше като фасула :) доста нечистоплътна, на какво основание е на тази длъжност няма да коментирам.
3. Офис Бургас - много добри профисионалисти с много лош ръководител офис (май Дора се казваше).
4. Офис Варна там нямам наблюдения.
5. Офис Габрово - май няма такъв вече.
НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ДА ПОЧВАТЕ ТАМ.
Напуснали са доста дългосрочни професионалисти от там, по на 8-10-12 години работа, значи няма да я бъде тая фирма.
Аз не повярвах на мненията и го изпитах на гърба си.
Не подценявайте мненията в bgrabotodatel.com.


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-1
Работна среда
-5

Много ама много е зле, самата система прави колегите груби и нагли. Идват нормални учтиви хора да работят, а излизат изнервени и груби хора.
Заплащането е толкова, че да нямаш да си платиш и обещетението което искат ако напуснеш(за така нареченото им обучение).
Работата е много и е безмислена в много отношения заради лошата организация.
24/7 дежурства за отдела по бензиностанциите цяла нощ е имало случаи не спиш и на другия ден пак си на работа - все едно си им роб. Това дежурство уж се плаща по 10лв.
Има голям отлив на клиенти последно време(споделят бивши колеги) което не е хич добре.
Текучество ГОЛЯМО особенно в София.
Управлението е двулично и неуважително - преди време не беше толкова зле, но напуснаха ключови хора и оттогава само надолу.
НЕ се лъжете изобщо да почвате, работа по добра ще намерите гарантирам ви - тази е доволно гадна.
Много съм доволен че вече не съм там.


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
-5

Зверска експлоатация. В София вече не могат да си намерят кади и назначават по филиалити в провинцията, като ги юркат нон стоп в комадировки да им работят в София и къде ли не. С тези мижави заплати, скоро и от там никой няма да им се вързва. Един човек изпълява работа като за петима, до пълно изтощение. Големи претенции, а насреща няма нищо, абсолютно нищо. Началници много, ред никакъв, елементарна отганизация на работния процес няма. Условията в офисите са примитивни.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Заплатите са колкото една пенсия, командировки по няколко пъти в месеца, работата е твърде много, много.


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-5

Това е най - лошата фирма в , в която може да започнете. Робовладелци и лицемери. Ако сте избирате м/у това да бъркате по кофите и да работите там само тогава приемете работата :)


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Ако търсите фирма, в която да минава времето - не започвайте там. (това е мнението ми за всички коментари, написани по-долу).
Ако обаче, търсите работа с възможност за развитие и изява, ако обичате динамиката, ако искате да научите много за бизнеса във всичките му аспекти и непрекъснато да научавате нови и нови неща, ако искате да създадете многобройни контакти със сериозни партньори - То това е Вашата работа.
Фирмата има наистина големи клиенти. Работи се по сериозни проекти.
Хубавото е, че работа винаги има. И нито едно забавяне на заплатите, всеки месец, точно на 01-во число...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?