Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Г.б.с. Електро Инженеринг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Овча купел, Квартал Овча купел, бл. 505, вх. А, ет. 2, ап. 7&markers=София, Овча купел, Квартал Овча купел, бл. 505, вх. А, ет. 2, ап. 7

Г.б.с. Електро Инженеринг ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

За съжаление осъзнах,че е поредната гадна фирма,която не уважава нито работещите,нито обещанията,които дава на интервюто.Обещават увеличение на заплатата още втория месец-лъжа.Уволняват хора работещи и раздаващи се от началото с думите,че вече нямат нужда от тях.Едно не мога да разбера във тази фирма- иска се от нас да си вършим работата качествено,на среща не получаваме това което трябва.Няма трудови взаймоотношения,собственичката не сключва трудови договори с хората,за да не могат след това да си търсят правата.Обещаните в началото възнаграждение и трудов договор никога не идват.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?