Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НАП Бургас /img/frontend/nomap.png"

НАП Бургас

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 25 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-25 от общо 25


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми има надежда да се въведе ред в Агенцията.След разкриване на схемите на работа в НАП Силистра.В пресата се подаде информация, че положението в Бургас също е критично.Вие сте на ход.Дано да стане ясно какво става по 29 ТД на НАП в страната и в ЦУ (защото батака е голям).


-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

тия началници от бургас минаха всякакви граници-дават ни по 300 лева заплата а искат от нас като за 30000,вече и ще ни дебнат кога влизаме и излизаме и колко отсъстваме до аптеката или за мляко,за да могат да ни режат премиите .ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не се наядоха!!!!! Всичко искат само за тях.ама то така не може.Сигурно бързат че скоро ще им духат под гадните опашки.дано да е по-скоро.то бива алчност ама като тяхната няма-по фирмите шефовете гледат хората им да са доволни от тях и да ги обичат,а бургаските шефове в НАП само настройват хората си към себе си - слепи ли са че не го разбират това.А тяхната корупция е пословична!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ужасно е да работиш при горепосочените условия и без изгледи в обозримо бъдеще да настъпи промяна,защото структурата е голяма и тромава.Лично мен ме интересува дали тази "организация на работа" е възприета и в останалите дирекции на НАП в страната?Преди години бях на ученически стаж и имам добри впечатления от професионализма и отношението на повечето данъчни служители.


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
2

Как да обичам своята работа с 400 лв. заплата чисто в джоба,а се скъсвам от бач и напрежение-да знаеш всички закони,счетоводство и сума ти още наредби и прочие,отнасяш негативите при общуване с фирмите-шефовете и счетоводителите им.те ти се подиграват че си по-долу от тях като стандарт на живот,началниците в Бургас се правят на велики с техния стандарт на живот.Ами как няма-с техните тлъсти заплати и премии са като съдружници в ООД,поне да бяха човечни и да не дразнят с непристъпното си поведение.Ще ги видим след 2 годинки къде ще бъдат наврени.Горките колеги-всички сме на това положение.Прав е колегата от 10 етаж,всичко казано от него е истина.
Какъв ти потенциял за развитие-такъв има само за връзкарите,нищо че не вдяват грам и се излагат където отидат.Дори по фирмите се смеят на назначенията в Бургас в НАП.


-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Орган по приходите съм от НАП Бургас. Положението при нас е повече от трагично. Хората започнаха да се замислят сериозно и да напускат. Ами да си храниш децата с 400 лева мисля ,че е невъзможно. всичко е само за началниците и за никой друг. Това дето предишен колега писа за ситуацията в Бургас е напълно вярно. Само връзкари и плужеци могат да се оправят в тази система. Хора с 12-14 години стаж може да си останат вечно обикновенни органи по приходите. А колко нерви , колко ядове за да угодиш на системата. И накрая те смачква и си оставаш вече един духовен инвалид. При нас премии може ва вземе пиара- господин ти ..... ......Тоя смешник освен да раздава вестници по етажите , друго мисля , че не прави. Ебахти и дебелоочието.Да нямаш и един смислен работен час. Или другия охлюв - господин ти ...... ми той просто не знае за какво става въпрос. Съпругата му е нотариус в Бургас и председател на Ротари клуб в града. И виждате как може такива плужеци да заемат ръководни длъжности . Пука и му дреме за другите. нали си взима заплатката и премийките. А можем и да помогнем и на съпругата да оправим някой фирмичка. Ми то за тия двамата хората се шегуват , че били като МАРА И ГЕЛА И КАМШИК ТОДОРА. Цял ден си клатят ташките по етажите. Абе какво да кажа още.... то нашата домакинка - кака ...... взима повече премии от редови инспектор. Ебахти и положението. Направо нямам думи. Или нашия личен състав- госпожа ....... Забрави какво селско изражение имаше в началото. Сега не можеш и насмогна на тоалетите. Наяла се въшката и се фръцка като .......А какви премии взима ... няма да кажа, че може да получи някой удар с по-слабо сърце. Бате Недодялко който беше директор на НАП Бургас го изгониха , че бил неудобен. Ми той като беше удобен нищо не казваха... сега бил неудобен. Той , че си е тъпчо... тъпчо си е . Кака Руми и тя е за смяна от доста отдавна. Обгради се с едни плужеци от женски род , дето не знаят на кой свят се намират. От време на време ги карат в София и ги зомбират. Като се върната ела да гледаш изказвания- \" Колеги... нали разбирате ... Ние се намираме в превратно време. трябва да устоим на порива на вятъра. От нас се иска още повече резултати и глупости и глупости и дъра бъра два чадъра. Само гледаш и тъпееш. А оня смешник дето писа колежката- за екипния. Вярно е това. Показателно е как с връзки можеш да си се издигаш над другите. Е те такива тъпунгери те излагат по ревизии .Който е решил да започва работа в НАП Бургас, ако е съвестен и доблестен човек просто няма смисъл да си хаби потенциала и времето. Разберете.Обаче , ако си човек на г-жа ..... , г-жа .... ......., тогава можеш много спокойно да се хвърлиш във водата. След максимум една година ще си повишен, след някоя и друга можеш и да станеш началник на отдел. Дерзайте !!!!!!!

Колко е жалко всичко... нали. Докато не се махнат някои хора , нищо няма да се промени. Успех на всички колеги с които се трудим и стискаме зъби.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?