Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Програмиста https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив, Централен, бул. Марица, 146, ет. 1, ап. 1&markers=Пловдив, Централен, бул. Марица, 146, ет. 1, ап. 1

Програмиста

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах през Prime Holding, под които е и компанията Програмиста. Цялостния процес ми остави един много неприятен послевкус.
Първо ми изпратиха една голяма задача от 5-6 подточки. Преди нея нямаше нито 5-минутно обсъждане на позицията, нито нищо. Директно ми звъннаха и ми казаха, че ми пращат задачата.
След като им я направих, ми насрочиха интерю с ХР и с шефката на екипа, в/под който ще съм. Коментар относно задачата от тяхна страна нямаше - явно това, че аз мога да отделя часове, за да я направя, тях не ги вълнува и не си губят времето да четат и да коментират. Каква беше целта на тая задача така и не разбрах. Гореспоменатата шефка дори не можа да остане до края на интерюто, ако съм имала въпроси - да ги отправя към ХР, а те ще й ги предадат.
На същото интервю се оказва и че позицията не е точно това, което е - името й е променено, а джоб дискрипшъна не отговаря наистина на задълженията.
В същия дбож дискръпшън пишеше, че ще си сътруднича и с инженерите, а на самото интервю много учтиво ми се обясни, че хората в компанията са много заети и няма да имат време да съдействат. Имаше и куп други некоректности от тяхна страна, за които просто не ми се пише. Отвсякъде лъхаше на непрофесионализъм.
Накрая, след цялото това време, което ми изгубиха, получавам мейл, в който ми се съобщава, че търсят човек с по-добра подготовка за позицията - позицията, чието име е променено отново!
Питам се - не можеше ли това да го осъзнаят още като ми видяха сивито, или ако бяха провели един 5-минутен разговор с мен още в самото начало. Или например ако бяха описали точно какво търсият и за какво им трябва човек?
Единственото хубаво е, че в този мейл имаше фийдбек форма, за което мога да кажа само: браво, наистина им е нужна!


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Работя във фирма Програмиста от няколко години. Приемът в компанията беше направен по следния начин: първо преминах през устно интервю, после изпълних поставена програмна задача. За щастие, преминах успешно и започнах работа. Заплащането винаги се е случвало на време, в уговорените дати и уговорената сума. Постепенно с времето се появиха и редица бонуси: купони за храна, ежегоден team building, заплащане на паркинга пред офиса, празненства, подаръци за рожден ден, ежегодни фирмени награди и други. Подкрепата във фирмата към личните ти нужди също е на много високо ниво - позволяват да се работи от вкъщи, да ходиш до университета (ако си студент или преподавател). Колегите са млади, амбизиозни и комуникативни. Офисите в Пловдив са на центъра, което е много удобно за пешеходците като мен.


кандидат за работа

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дори и да сте решили задачите за предварителна селекция за стаж и да са ви поставили почти максимална оценка, ако на теста на CSS нямате почти максимален резултат вероятно няма да чуете повече от тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?