Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕКОТОП /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-34 от общо 34


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

На Мара 1 и 2, който няма трудови и организационни навици и способности да работи в мениджърски екип, през цялото време на бюрократичния си летаргичен престой от 9 до 18часа с двучасова обедна почивка и междинни кафе-паузи и който прехвърля услужливо служебните си задачи на всички останали, отговарям, че съм горд човек със своята лоялност и сериозно отношение към избраната от мен фирма БИЗНЕС-ГРУПА "ЕКОТОП” (повече от 15 години) и за разлика от него нямам сменени 4 работни места за 1 година. Не бягам от трудностите и си върша работата самостоятелно.

Мара 1 и 2 изборно е пропуснал да спомене, че в „ЕКОТОП” всеки кадърен (и некадърен) човек получава възможности за развитие и обучение в България и в чужбина - в Европейски фирми, което е безплатно за него и оформя самочувствието му на човек.
В „ЕКОТОП” няма създадени условия единствено и само за формално физическо присъствие, без принос в работата.
Конспирации, заговори и сплетни съществуват само в интелектуално ограничения мозък на един мързелив човек, търсещ си извинение за своята злоба и некадърност.

Мара 1 и 2 отново за пореден път търси работа сърфирайки из интернет-сайтове, със своето празно CV, удобно разположил мързеливите си задни части на топло у дома. И чакайки парсата си, изработена от някой друг.

БИЗНЕС-ГРУПА „ЕКОТОП” е авторитетна водеща фирма в топлотехниката. Няма финансови задължения. Изплаща всички трудови възнаграждения и допълнителни поощрения. Остават на работа само хора със сериозно отношение. Когато има работа има по-голямо натоварване, когато се предадат изпълнените проекти – се осигурява достатъчно почивка. Всеки може да получи фирмена подкрепа в решаването на лични проблеми по лично кредитиране или финансиране или решаване на здравословни въпроси.

"ЕКОТОП" е фирма-Лидер в дейността. Ползва се с висок авторитет и сред европейските си партньори, докато Мара го познава единствено...жена му. За негово съжаление, в този живот Мара сам се е обрекъл да бъде вечният неудачник.


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Горда в подобна фирма може да е единствено истеричната и психоболна секретарка успяла да оплете драгия професор като редовно му изгаря препечени филийки. Гордо са напуснали 70 човека, последните 4 вкупом преди седмица. Защо ли в сайтовете за работа постоянно има обяви от екотоп? Деликатно се пропуска, че се работи и в събота и неделя понякога и постоянно се налагат измислени глоби...Във фирмата няма фиксиран ден в който се получават заплати, това в най-добрия случай се случва веднъж в месеца, ако има пари разбира се, никакви аванси, бонуси или карти за градски транспорт, фабриката е на 15 км извън София, а офиса е в кв. “Борово” и т.н. и странно защо трябва да се подписваш на 3 различни суми при получаването на достойно изработеното си възнаграждение.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

На господина с анонимно име "Мара" отговарям, че е прав! Аз "не мисля", а констатирам нивото на некадърност и отстранявам веднага от заеманат длъжност некадърните лица. Тъй като лично "Мара" и други като него по-скоро причиняват вреди на фирмата - не трябва "да очакват пари" повече от записаното в трудовия договор.
За мен оценка на БИЗНЕС-ГРУПА ЕКОТОП е фактът, че 70 човека работят във фирмата вече 18 години и са горди с принадлежността си към нея.
Анонимната "Мара" явно е човек без достойнство (за да не си напише името) и именно неговата некадърност го е озлобила срещу нас.
Професор доктор инж. Димитър Киров
Президент на БИЗНЕС-ГРУПА ЕКОТОП


-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
2
Работна среда
1

Шефът е професор и мисли че другите нищо не знаят, не разбират. обижда ги в некадърност. Секретарката не е просто секретарка, на практика тя управлява фирмата. Манипулира шефа и създава интриги. Постоянно се води накякво разследване - кой какво казал, какво направил, кой е виновният за даден проблем. Заплащането е малко и не отговаря за нервите, които се хабят. А ако решиш да напуснеш въобще не очаквай пари за изработеното от теб.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?