Подробна оценка от Niakoi
Работната среда е много приятна. Колегите са готини. Няма интриганти, които да създават напрежение. За изплащането на заплатите нямам забележки. Винаги са били навреме. Забавяне да е имали 1-2 пъти с 1-2 дни. Не знам кои не си е получавал парите навреме. Осигуряват те на това, което взимаш. В това отношение, не знам дали има друга толкова коректна фирма. Въпроса е да си договориш добра заплата. Спокойна среда. Разполагаш и със свободното си време стига да си свършиш работата. Потенциала за израстване в компанията е = 0, защото структурата не го позволява. Въпреки всичко има какво да се желае, но умните хора, които работят там ще помислят и за това.
Подробна оценка от hhhvvb
Съжалявам, но не мога да се съглася с това за заплатите. Заплатите се изплащат по принцип до 5-то число на следващия месец, но това си е уговорино във всеки индивидуален трудов договор. По изключение може да се плати 1-2 дни след пето число на следващия месец, но това за 2 години се е случило само 1 месец.
Подробна оценка от vanj
Работните заплати се изплащат с голямо закъснение. Може би с месеци.
Подробна оценка от някой друг
ууууууууууууууууууууууууу
Подробна оценка от пореден заблуден
Всичко в тази фирма е заблуда и пране на пари. Постъпващ с голи обещания, договор подписваш след като си работил без пари 2 - 3 седмици. Иначе всички са усмихнати и любезни в началото. Не се залъгвайте да работите там! Всички са някакви роднини на шефовете и редят по цял ден пасианси. Други пчелички работят по 10 часа за да изпълнят нереални задачи, за които са разбрали в последния момент. Всички които не са в семейния кръг напускат през 6 месеца. За бога, не работете за да издържате тези хора да живеят на Ваш гръб. Ще съжалявате за изгубеното време и за лъжите които трябва да разпространявате за тях. Щом решите да напуснете, забравете за последните заплати. Или си намерете адвокат. Не съм виждал други хора така да лъжат и да те гледат в очите!