Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Булагро Груп https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Стара Загора,ул.Темида 4&markers=Стара Загора,ул.Темида 4

Булагро Груп

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 40 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 40


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вярно е ,че не е добре да се пише анонимно , на аз все още работя в Булагро и откровено казано се страхувам. Реших да пиша защото съм разтревожена от нещата които се случват напоследък. Тук заприличва все повече на казарма или затвор . Работила съм и в други и в по-големи фирми и никъде например не са налагали такива милиционерски ограничения като например да ползваш скайп и да имаш достъп до личната си поща , а все пак живеем в 21 век - века ма комуникациите , технологиите и информацията.В предишната фирма скайпа ни беше основно средство за обмен на СЛУЖЕБНА информация между колегите .Бях и на въпросната среща на която се коментираха някои скоро напуснали колеги . За Стоянов се казаха неща , които са валидни и за доста други служители . Грозно да се прилагат двойни стандарти в отношението . Не говори добре за ръководстото.Освен това защо са тези крайности ? Ако има нередности нека първо се коментират и ако пак продължат тогава вече ще са оправдани по-тежки мерки. Така поне мисля аз .Колеги , които са почнали тук чрез подборите на Стоянов са се изказвали винаги положително за работата му. А и наистина откакто дойде той , при нас се появиха стойностни колеги. Ако не съм права нека ме опровергае някой. Но след нещата , които се случиха напоследък вече активно си търся друга работа . РАЗБИРА СЕ В ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ ! За съжаление Стоянов не е единствения , с когото се постъпва така . И другите колеги го знаят. Примери има с още няколко човека в предишни години . Само , че на него наистина му скроиха шапката т.нар. консултанти .Мислехме , че ще се отървем от тях , но уви .Много познати са ми казвали напр. че само заради Митков и неговите отблъскващи смехотворни , стресиращи и книжни подбори не са кандидатствали при нас. Те са антиреклама за Булагро. Мисля , че след тези случки тук ще останат основно хора, които нямат професионално самочувствие и са ще чакат докато дойде и техния ред. На мен обаче такава задушаваща и тежка атмосфера не ми е по-вкуса. И два-три банкета в годината не са в състояние да я разсеят .Нито пък фирмената психоложка . Тя като ми цъфне неканена с лукавата си усмивка когато имам толкова неща да свърша направо ми се свива стомаха .И се чудя как по-бързо да се отърва от нея.Защото на всички е ясно , че тя не се грижи за душевния ни комфорт а за поредния си донос до шефа . И никога не си тръгва докато не си изкопчи клюка. Това също никъде другаде не съм го виждала.Доносник на хонорар !


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми Димитър Димитров, това което искам е
1. Емил Стоянов да отговори на обвиненията със своята версия КОНКРЕТНО, защото на срещата нямаше тази възможност
2. Да разберем каква е истината, защото ако нещата не са съвсем така, това може да се случи утре на всеки от нас.
Виждам че си подучул някои неща за фирмата, но ти трябва много още, за да правиш такива гръмки изказвания. Така например е очевидно че не познаваш въпросния Емил Стоянов и вероятно никога не си го виждал. Затова няма да отговарям на останалия пасквил.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ВСЪЩНОСТ НА ТАЗИ СРЕЩА НЕ СЕ ЛИ КАЗА ЧЕ ЦЕЛИЯ ВИ ОТБОР Е НЕРЕДОВЕН ЗА ЛИЧНИТЕ СМЕТКИ И ЗА ЗАКЪСНЕНИЯТА ?
ТЪЙ ЧЕ ЕЙЧАР МАН СПРИ ДА МАНИПУЛИРАШ ДРУГИТЕ ЗАЩОТО И ТИ СИ В КЮПА . И ДОКОГА О , СТРАХЛИВИ Ю---И , ЩЕ СЕ КРИЕТЕ ЗАД НЕГРАМОТЕН ПРАВОПИС И ПРОФАНСКИ ПСЕВДОНИМИ ?
КАТО СТЕ ТОЛКОВА ТОЧНИ , ГОТИНИ , ПОЧТЕНИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , ЗАЩО НЕ СИ ПИШЕТЕ ИМЕНАТА ?
АМИ ЯСНО Е ЗАЩО ...ЗАЩОТО ЯВНО МРЪСНИШКИТЕ МАНИЕРИ И ИНТРИГИТЕ ЗДРАВО СА ПУСНАЛИ КОРЕНИ В БУЛАГРО .ТЪЙ ЧЕ ДАЖЕ МНОГО Е ИЗДЪРЖАЛ ВЪПРОСНИЯ ЕМИЛ СТОЯНОВ . ТО В ТАКОВА ГНЕЗДО НА ОСИ ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ СТЪРШЕЛ ИЛИ ТЕБЕ ЩЕ ТЕ .... НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО НА ВАС ДЕТО ОТ СТРАХ ПИШЕТЕ С ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ , САМО И САМО ЗА ДА НЕ ВИ ПРИПОЗНАЕ НЯКОЙ , ЧЕ ЗА НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА , КОИТО ЧЕТЕМ ТУК Е МЕРОДАВНО МНЕНИЕТО НА САМО ОНЕЗИ , КОИТО НЕ СЕ СРАМУВАТ И СТРАХУВАТ ДА ГО ПОДПИШАТ ... И КОИТО СЕ ИЗКАЗВАТ НЕ ПО ТОЗИ ГРОЗЕН НАЧИН.
ТАКА ЧЕ КОГАТО НА БЯЛОТО КАЖЕШ ЧЕРНО , О НЕРАЗУМНИ Ю---Е , ТО ЗА МЕН ЩЕ Е БЯЛО .ХАЙДЕ , СБОГОМ ЗАСЕГА ,ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПОВЪРНЕ АКО СЕ ЗАДЪРЖИ ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГО СРЕД ТЕЗИ АНОНИМНИ ОПЛЮВАНИЯ.
ИНАЧЕ ОНОВА ЗА КОНСУЛТАНТИТЕ СА ГО РАЗБРАЛИ ВСИЧКИ СЕРИОЗНИ ФИРМИ . КАЖЕТЕ МИ ЕДНА СОЛИДНА КОМПАНИЯ , КОЯТО ДА РАБОТИ С \"МИРАЖ\" ( КАКВО ИМЕ САМО ) , С \"ЕКСПЕРТ\" , С \"МИЛДЕЙ: , С \"ТАЕН КЛИЕНТ\" ИЛИ С ДРУГА ПОДОБНА .ИЛИ ОБРАТНОТО - КАЖЕТЕ ЕДНА СОЛИДНА И ПРОСПЕРИРАЩА ФИРМА КОЯТО ДА НЯМА СОБСТВЕН ЕЙЧ АР.ТАКА ЧЕ ДОЧУЛИЯ ПРАВИЛНО Е ДОЧУЛ АМА КОЛКО ВРЕМЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ИЗТРАЕ И ТОЙ В ТОВА ГНЕЗДО НА ОСИ ? АКО МОЖЕ НЕКА СЕ ОПИТА ДА ПОЗНАЕ!ТАКА ЧЕ БОРБАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА ВЪПРОСНИТЕ КОНСУЛТАНТИ Е КАТО БОРБАТА НА АГЕНЦИИТЕ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ,,, НООО НЯМА НАЧИН. ВСЕ ПО-ТРУДНО ВЕЧЕ ЩЕ НАМИРАТ ОТКЪДЕ ДА СМУЧАТ ВЪПРОСНИТЕ ПАРАЗИТИ .ВСЕ ОЩЕ ТУК - ТАМ ИМА БУДАЛИ С НЯКОЙ ДРУГ НЕПОХАРЧЕН КРЕДИТЕН МИЛИОН , АМА И ТЕ ЩЕ СВЪРШАТ .
ПЪК ЗА ПАТОСА В ПИОНЕРСКИЯ МАТЕРИАЛ ПИСАН ПО ПОРЪЧКА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ФИРМАТА НЕ ИМ ПРАВИ УСЛУГА , ЗВУЧИ ПО ИМЕННО ПО ПИОНЕРСКО - КОМСОМОСКИ И ПО-ТОЧНО КАТО ОБЯВИТЕ И ПОДБОРИТЕ НА МИЛДЕЙ - СТУДЕНО , ФАЛШИВО , СКОВАНО И ИЗКУСТВЕНО . ЧАК ТИ ИДВА ДА ПОБЕГНЕШ ДАЛЕЧЕ . ДАЛЕЧЕ . ТОВА И ЩЕ НАПРАВЯ СЕГА .


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
4

Неска имаше среща, на която беше обяснено защо Емил си е тръгнал. За това че не е идвал на работа и е лъгал шефа че бил на някакви курсове, за неплатени лични телефонни разговори, закъснения за работа и т.н. Нека Емил ако влиза тук да обясни конкретно без "обстоятелства", "тривиални причини" и други такива.


настоящ служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Доколкото разбрах, Емил Стоянов губи работата си поради бурната съпротива на външните фирми и лица за подбор и психологическа оценка на персонала. Явно са успели да въздействат на ръководството и да настроят всички, защото си губят бизнеса. Логично те имат интерес във фирмата да има лош климат за да го "лекуват" срещу заплащане.Колкото повече проблеми,толкова повече хонорари.Никога няма да защитават интересите на фирмата ,така както вътрешен човек на заплата в нея и част от колектива.Та те копнеят за текучество и подбори...Последнте случаи са показателни.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Искам да се обърна към бъдещите колеги-тези, които кандидатстват за работа във фирмата:

1. Не се плашете от негативни изказвания-ясно е, че един афектиран/обиден/недоволен човек ще има по-голяма мотивация да седне да си пише мнението във форуми.

2. Не се хващайте за използваната прекалено често дума "текучество". Ако се питате "Защо еди-кой си се разделя с фирмата /или тя с него, без значение/?", веднага след това си задайте въпроса "А защо останалите 98% от служителите НЕ СЕ разделят с фирмата /или тя с тях/?".

3. Ако единственото нещо, което сте чували за фирмата, е, че "там се вземат добри заплати", си дайте ясна сметка, че срещу добра заплата от вас ще се очакват адекватна квалификация и лични качества.

4. Не се притеснявайте от процеса на подбор- съвсем естествено е да се установи доколко например владеете западен език, който е необходим за комуникация с партньорите в чужбина, да се проверят компютърните ви умения- все пак се ползва и специализиран софтуер, да се видят познанията ви в сферата на техниката или препаратите за растителна защита и т.н.- тоест специфичните знания, които ще ви бъдат необходими в ежедневната работа. Бихте ли предпочели да започнете работа и след 5 дни да установите, че ви липсват нужните умения и трябва наново да търсите друга работа?

5. Имайте предвид, че наистина и начинът на работа, и разбиранията на мениджмънта за правене на бизнес, и отношението с клиентите, и корпоративното поведение са може би по-различни от тези, които сте познавали на досегашното си работно място. Иначе нямаше да сме водеща компания в бранша. :) Това без излишен патос. Така че бъдете готови работната атмосфера като цяло да ви се стори непривична за българска фирма, но така ще е само отначало. Ако имате желание да се развивате, ще свикнете бързо!

6. Заплатите НЕ ЗАКЪСНЯВАТ, направо се изумявам някои хора как си съчиняват картинки! Не, че на външен човек му влиза в работата кога си вземам аз заплатата, но просто се смени обичайната дата за получаване на заплати с нова такава. Към заплатите ще добавя социалния пакет на фирмата, който едва ли има аналог в много компании.

7. Последно ще се обърна към bobi от по-предния пост... Ами, какво да ти кажа... може и да не ти се обадят скоро... Освен ако не си ааааадски добър специалист в сферата си ;)



Та така, бъдещи колеги! По-смело, вярвайте в себе си и не си съставяйте мнение априори. Нищо смущаващо, страшно, непосилно и свръхсили няма, просто във фирмата се държи на качеството! ;)

Хайде толкова от мен, ще следя за коментари и ако има нещо, пак ще пиша ;)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!Някой може ли да ми отговори,Емил Стоянов от ЧР ,защо е напуснал или е помолен да напусне?Предполагам ,че става въпрос за същия Е.Стоянов ,който заемаше длъжноста ЧР и в "КЪЛВАЧА".


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

малииииииииииии както се казва
1-во на колегата от последният пост за по кратко ще го наричам \"АС\". Колега няма такива работи, но с подобни изцепки като това мнение и до първа заплата няма да стигнеш!
2-ро \"мнение от кадидат\"
Колега няма текучество на търговци просто се назначават нови. Ако тръгването на един или двама те притеснява и води някакви съмнения си лично твой проблем.
3-то Ебати дебелоочието коментара на колегата който се сбогува ще оставя на останалите служители от ф-та, които са изброени в поста. Нека си защитят хвалбите или да бъдат искрени...........................
ПОРНОГРАФИЯ


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ас кандидатствам за работа 4увал 4е заплатите закасняват вярно лие и след колко време се обаждат да кажат дали си удобрен за работата


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ЯЗдравейте , колеги и ....довиждане !
Реших да използвам този малко нестандартен начин за сбогуване по две причини :
1.Така ще мога да кажа на всеки от вас нещата , които искам без да се налага да се събирате в залата , както когато започнах преди 8 месеца.
2. Това , което ще прочетете, може да е полезно за хората , които все още не са започнали работа при вас , но смятат да го направят .
И така , понеже видях в искрено учудване в очите на някои от вас , когато вчера се разделяхме , ще кажа следното :
Причината да не сме вече заедно е доста често срещана в днешните бурни и динамични времена. А именно , че житейските обстоятелства често ни отклоняват от нашите първоначални намерения ...
Ако обстоятелствата около мен позволяваха аз с удоволствие бих продължил да работя за компания като Булагро и за нейния лоцман , разбира се !
И за да няма никакви недоразумения и неясноти ще кажа, че със всеки един от вас - хората от Екипа , се разделам с искрено приятелско чувство. Защото през тези осем месеца аз не се конфронтирах с никой от Вас , макар и понякога да сме имали спорове.
Ясно ми е също че не бях възприеман еднозначно от всички , но това също е нещо нормално .
С приятелско чувство и с уважение се разделям и с господин Бунарджиев , за което наистина се радвам.Надявам се през следващите месеци той все по-ясно и осезаемо да започне да усеща последствията от потенциала на новите хора , за чието идване съдействах и аз.Разбира се и тези , които работят по-отдавна , също имат своите ценни качества и опит , което ги прави значими като професионалисти .
. Като цяло в по-голямата си част вие сте позитивни хора с желание за професионално развитие .А това до голяма степен е залога , който определя успеха на една компания.
Искам да поднеса искрените си извинения и да помоля за прошка онези от вас , които волно или неволно съм оскърбил.Искам и знам , че когато се срещнем по улиците на нашия град ще се поздравим като добри познати .На зложелателите ми ще кажа , че е добре вече да насочат усилията си в една по=позитивна посока за благото на Компанията и на всички в нея .
Искам от този форум да благодаря на няколко човека , с които имахме по-близко професионално взаимодействие.
На Митко Димитров – за постоянният му позитивизъм , за умението да работи с хората около себе си и бързо да разбира и решава проблемите.Лесно е да работиш с хора като него.
На Митко Желязков – за аналитичността му и за интересното пътуване из България по време на единствената ми командировка .На всяка цена ще посетя със семейството си забележителните места , които той ми показа .
На Станчо , Марияна , и Петя от склада – за това , че ми се довериха за пореден път и напуснаха сигурната си предишна работа , на която можеха да останат още много дълго време .
На Валери , Румяна и Гергана за свежата и енергична струя ,
която вляха в Компанията .
На Петя Стоева за доброто посрещане в първите ми седмици .
Благодаря и на всички останали за съвместната ни работа и няма да е лицемерие ако кажа че за мен тя беше удоволствие .
Здраве , дълъг живот и щастие желая на всички !
Успех !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?