Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ником-Русе ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Русе, бул. ХРИСТО БОТЕВ, 1&markers=Русе, бул. ХРИСТО БОТЕВ, 1

Ником-Русе ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-4
Колеги
2
Работна среда
-3

Когато човек чуе марката Тойота се сеща за класа,стил,превъзходство.
Е,да,ама не и в Русе.Разликата между представата за марката Тойота и съществуващото положение в Ником Русе ООД е огромна.Заплащането е под всякаква критика,не говорим за търговците,а за останалия персонал; договорът за постъпване на длъжност е с 3 месеца (!!!) предизвестие за напускане.Явно на ръководството също му е ясно какви са условията и че персонала с радост ще напусне.Работата излиза далеч извън длъжностните характеристики; не че на други места не е така,но други работодатели биха предоставили премии на служителите си за извънредна работа (естествено).Напрежението на работното място присъства всеки ден,като работодателите допринасят за нервността на служителите с извънредни задачи и критика,която в никакъв случай не е градивна.Остава въпросът как е възможно фирма,която е представител на такава световно известна марка,да не може да си позволи да плаща над минималната заплата на служителите си?Наистина е както се казва в другото мнение - за жълти стотинки.На теория има потенциал за развитие,но само на думи,а не на дела.Мога да добавя и оше мнения,но всичко се изчерпва в едно-убедих се да не си купувам автомобил марка Тойота,защото се сешам за Ником Русе ООД.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?