Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елтрон ООД /img/frontend/nomap.png"

Елтрон ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирма боклук, дано по скоро фалират и да не ходят балъците да работят в тая пропаднала фирма. Хора не се лъжете селяни с измекярско отношение, няма смисъл!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Смея да твърдя, че написаното от служителя е вярно. Преди известно време влизам в магазина да взема някоя друга крушка. Точно в този момент бяха получили стока, която подреждаха в магазина... Отношението на управителя към персонала беше под всякаква критика. Този човек заслужава нито един клиент да не влезе в магазина и да фалира като изгоряла крушка. Не знам кой го е поставил за управител, и е имал пари за изпиране в този магазин, но аз няма да вляза никога повече там. Ходеше с ръцете в джоба и навикваше персонала си, вместо да се светне, че в момента имат да подреждат стока, и едновременно клиенти. Като се имаш за голямата работа вместо да се моташ ще работиш с хората си заедно и ще ги подкрепиш. Не знам какъв малоумник трябва да си за да си мислиш, че когато обиждаш  хората ще постигнеш каквото и да е.
Другарю управител на магазин Елтрон, отдела в който аз работя е 195 човека. Имайте предвид, че с това отношение  нито един човек от тези хора няма да влезе в магазина ви. Ако не знаете как се ръководи персонал си наемете хора, които разбират от това, но няма да стигнете далече с подобно отношение.


-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
0

Съжалявам ,че трябва да дам само отрицателни оценки за фирмата, но това е самата истина.Това е просто жив пример докъде може да достигне алчността, наглостта и безочието на един човек.За какво става дума ли:Става дума за нейния собственик ,който е и управител.Който малтретира работниците си по вулгарен начин, псува ги, крещи хвърля и така нататък.Позлава ги като домашна прислуга като нямат работа.Работното време се не се спазва.Преди да се сблъскам с нея не вярвах ,че в 21 век може да съществуват подобни робовладелци.Но за голямо съжаление се оказа ,че ги има.С такива хора България не може да върви напред, съжалявам много за тази страна но това е живата истина.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?