Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Йовасофт 2 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Сердика, ул. Янкулка Янева, бл. 207, вх. Г, ет. 5&markers=София, Сердика, ул. Янкулка Янева, бл. 207, вх. Г, ет. 5

Йовасофт 2 ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некоректни, повечето служители не са взимали заплата с месеци, а тези, които мрънкат и питат всеки ден успяват да вземат с по 20-30 дни закъснение. Звънят ти по всяко време на денонощието и се очаква, че веднага трябва да реагираш. Редовно се работи до през нощта, като не е единичен случай да се седи и цяла нощ при предаване на проект. Това разбира се, не се заплаща допълнително. Офиса е мръсен, няма чистачка, карат новоназначените да чистят от време на време.
В началото се изговарят големи думи и много обещания, в последствие нищо не е такова каквото е говорено. Управителя, в лицето на Роман Ангелов е абсолютна мижатурка - покрива се, не вдига телефона и не отговаря на съобщения, а ако успееш да се свършеж с него прехвърля отговорността към други служители. Жрната, който ръководи проектите е тотален лицемер - говори ззад гърба на всички служители, обижда ги и ги иронизира. Липсва всякаква организация на работния процес и всеки върши каквото му падне, съответно некомпетентни хора изпълняват задачи, които изискват специални умения. Не се захващайте с тях!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?