Подробна оценка от анонимна
Браво на фирмичката! Моя приятелка кандидатства за работа там преди две години. Ще кажа само едно - ако сте жена и кандидатствате там, непременно пишете в CV-то дали имате деца и дали сте бременна! Явно много ги интересува. Даже направо пишете и дали имате гадже, излизате ли по дискотеки, колко често правите секс.......Като разбрах какви въпроси са и задавали много се смях.
Подробна оценка от Cruel Investor
Вече малко повече от година работя в компанията - много съм доволен по отношение на работната среда и уважение към служителите. Заплащането както и допълнителните придобовки са на ниво. Работата е фокусирана върху обучение и развитие на хората. Рядко се срещат подобни фирми, а съм работил на доста места преди това! Всеки има възможност да покаже какво може, а каквото не може - получава шанс да го научи. Ако някой иска да се развива и показва, че има необходимите качества, му се предоставя такава възможност. Работата е в сплотен и много професионален екип и доставя удоволствие на всички служители.
Подробна оценка от Мариела Матеева
Във фирма Сънрайс Хоумс съм от няколко месеца, отношението на управителите и колегите, както и работната среда,още от първите дни ме карат да се чувствам много комфортно и на "мястото си". Доволна съм, че тръгвам за работа с усмивка.
Подробна оценка от В. Николова
Колектива ни е от млади и амбициозни хора.
Радвам се, че ме приеха без да имам никакъв опит в тази сфера.
Даде ми се шанс, научих много неща и бях приета много добре.
Пожелавам на всеки да изпита удоволствието да работи в такъв колектив, да му се даде шанс да научи и да прилага знанията си, и на практика!