Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Оазис - Мусо АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Младост, ж.к.МЛАДОСТ 1 - супермаркет до бл. 43&markers=София, Младост, ж.к.МЛАДОСТ 1 - супермаркет до бл. 43

Оазис - Мусо АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1


Тази фирма е пълна трагедия.
Лоша атмосфера на работа. Недобро отношение от страна на повечето ръководители, които буквално смятат, че са велики и винаги прави. Очакване за безвъзмездно даряване на извънреден труд от страна на служителя в големи размери, без заплащане (винаги не си си свършил работата). Поголовна въртележка на идващи / заминаващи си - явно е, че от това има полза и се прилага тактически.
В заключение, да опита този, който все още има силни нерви и не му пречи да го имат за низш. Това е най-важното. Знанията се добиват с времето там, на място. Не им трябват професори, а материал, който да се оформи. Аз не съжалявам, че бях там - , но не бих губил повече време.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?