Сенсо Трейд ООД /img/frontend/nomap.png"

Сенсо Трейд ООД

клиент

Ами и аз съм от гр. Бяла и каквото им е пожелала Галя, се е случило - фалит. Преди 5 месеца поръчах от тях в офиса им в Търново канапе, което не мога да си взема, защото затвориха офиса и не дават информация на никого. Платих цялата сума предварително и днес разбрах от тяхна служителка, че "Май ще изгоря с парите". Посъветвайте какво да правя.

Ужасна фирма с ужасни условия за работа и мизерно заплащане.Отвратителни работодатели и страшно некоректни.Лъжат и експлоатират персонала си.Пожелавам им в най-скоро вриме напълно да фалират. Заслужават го заради лъжливите обещания и мизерно отношение към персонала.

уважаеми дами и господа. сенсо строй еоод която е свързано лице със сенсо трейд оод е фирма с доказани задължения към служители, държавни институции, клиенти и контрагенти възлизащи на стотици хиляди левове. тази фирма лъже и мами всички с които работи!! бягайте далече от тях.

p.s. имам да получавам от тях заплати и осигуровки от декември 2008 година!!!
още не са ми платени !!!!!

V senso se sluchvta chudesa- tam mogesh da bydesh izlygan taka kakto nikyde nqma da gte izlygat, tam moge da bydesh narugan taka kakto nikyde nqma da bydesh rugan, tam mogat da rabotish i da ne ti platqt zaplatata.......... TAM E SBIRSHTAJN OT SHEF S DEFEKT V GLAVATA, OT MEBELI S DEFEKT V KACHESTVOTO I MOGE BI MNOGO KACHESTVENI SLUGITELI, koito uspqvat da se spravqt s dvata osnovni defekta i vse pak magazinite da vyrvqt . ... Kolegi ,ne rabotete tolkova i nashiq red shte dojde, i nashite zaplati skoro nqma da bydat plateni !!!!!Ne sym chula za nqkoj ,kojto da ne e bil porqzan....

бягаите на далеч от тази фирма.по добре по дълго да търсите но не работете там.казвам го от личен опит.страшно некуректни.експлоатират работниците си максимално-работното време е по 10 часа а заплатата направо нищожна.

клиент

имах нещастието да работя с тази фирма...тоест сенсо строй - софия тя вече не съществува освободиха магазина на скопие 6, телефоните в офиса им не отговарят не е ясно дали съществува вече... колко ли хора са завлекли незнам...мен със сигурност но смятам да се обърна към съда - те ще ги намерят. уважаеми дами и господа бягайте далече а и като виждам мненията на служители и бивши служители.. нещата са си за съда

Няма никакав колектив, там надпревара кои първи да обливе някои задник, и закакво за смешни те пари не е за работа там с никои не можеш искрена дума да кажеш а да излезеш с колега за едно питие е абсурт което е жалко ниама мужда от такова натиагане .

управителя на магазина в София е под всякаква критика а не управителя на фирмата - той е супер .... ама какво да се прави дай на неграмотника власт и му гледай сеира... лошото е че на другите хора им куца работата заради некомпетентни, хаотични, необмислени и неадекватни решения , ежедневните така наречени "селски номерца" и т.н. е, така няма как да са наред нещата

Абе,хора нямате ли с какво да се занимавате,освен да се оплаквате и да говорите по чужди адреси???!!!Толкова ли сте ограничени в заниманията си.Пробвайте нещо различно!!!Например,помислете вие бихте ли могли да станете някога управител и какво бихте направили.И изобщо какво можете освен да се оправдавате с глупави изказвания за бившите си шефове!!!!

шубе го/я е и не казва!

"Всъщност "сенсо строй" и "сенсо трейд" са една и съща фирма с бургаска регистрация имат повече магазини в Бургаси един нана Слънчев бряг, в София също е един.
В София условията са лоши. Управителят също не е много читав. Магазина е лошо подреден. Наистина мебелите са доста некачествени-постояно се оплакват клиенти. Гледайте да не се лъжете и да работите в тази фирма. Аз лично вече си търся нова работа, а не работя от дълго време там."
Първо се научи да пишеш и да се изказваш правилно!Защо не дойдеш да подредиш магазина ти? Струва ми се че си бил уволнен!!!