Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

С И М Превент ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив, Западен, Квартал ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, ВЕЧЕРНИЦА, 14, ет. 3, ап. 9&markers=Пловдив, Западен, Квартал ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, ВЕЧЕРНИЦА, 14, ет. 3, ап. 9

С И М Превент ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

За бога хора не се набутвайте там.Много тежка работа,големи претенции,ниско заплащане .Колектива е под всякаква критика .С две думи всичко е кофти.Ако някой иска да работи трябва да е без мнение ,да остави да го тъпчат и да го юркат както те си искат ,тогава може да оцелее,но за периода за който си в изпитателен срок т.е. 6 мес. ти се разказва играта от бач. Периода за изпитание ти се заплаща на 400лв. Фирма която си играе с хората.Аз за 2мес. работа не мога да се възстановя от болки в ръцете и краката вече 4 месец.Трябва да си много гладен и без никаква алтернатива за да стоиш и да те използват.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?