Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Вила ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Димитър Хаджикоцев 69-71&markers=София,ул. Димитър Хаджикоцев 69-71
5 2 0
2 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Бях потресена, когато отидох. На интервюто те лъжат много сериозно и обясняват колко звездни проекти имали. В последствие се оказва, че не си графичен дизайнер, а предпечатар и нямаш право на глас за нищо. Не знам как е възможно толкова подмолни хора да управляват бизнес. Дори наемат под името на друга фирма Brand Spirit (явно се е разчула лошата слава на Вила), а след това се оказва, че работиш за тях. Сайтът всъщност е https://e-vila.com.(сами си правете изводите за нивото на дизайн)
Собственикът г-н Илиян Панайотов е тотално неконтролируем шизофреник: смее се, след малко ти говори зад гърба, после крещи. Няма никаква идея за тенденциите в дизайна и кара служителите си да правят дизайни от времето на комунизма. Смята мнението си за меродавно и ако дръзнеш да предложиш своето мнение биваш оплюван и психически смачквам.

Лъжат те дори за заплащането, което е много под пазара. Винаги те карат да се чувстваш длъжен и виновен за всеки проект, дори да не си участвал в него. Няма значение, провалът е провал за всички служители и си плащате прескъпо за това. Определено трябва психиатрична диагноза на г-н Панайотов! Постъпих във фирмата с надежда и напуснах с отвращение.

Не си губете времето и най-вече нервите!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От близо 2 години не поддържам контакт с г-н Панайптов.Днес реших да видя как един емоционално осъкатен работодател съществува. С две ръце подкрепям предходния коментар, явно нещата не са се променили. Лицемерен,инфантилен,нервак,за когото най-добре е да си работи сам. Не приема критика както и мнението на другите. За себе си той е прав и няма друго мнение. Остаряло мислене,изобщо не е в час с тенденциите, а и смята че разбира от всичко. Има афинитет да харесва грозни неща. За заплата няма смисъл да споделям, само ще добавя, че не отговаря на стандарта и изискванията. Умело лъже на интервюто.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Загуба на талант, време и каквото искаш. Осигуровки на 600лв, не е сигурно колко ще получите на края на месеца. Бавят се заплатите всеки месец в плик и по банка и трябва да се молите на управителя да се сети да ги даде. Същият не може да си оправи графика и реве пред служителите, като си изпусне нервите. Дава задачи, мислиш, после идва той и си налага неговите идеи, и се чувстваш леко безполезен. Все много разбира от дизайн, ми що наема дизайнери тогава? Да си върши работата сам. Пълен психар. Наема те за едно, вършиш друго. Има нещо гнило в Дания, във Вила също.


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ценя годините и професионалния си път, прекарани в Агенция Вила, затова искам да напиша за агенцията,с обръщение към нейните настоящи и бъдещи партньори и служители:

Агенция Вила ООД е компактна и сплотена рекламна агенция. Членовете й са приятни и креативни хора, които се стараят да си свършат възможно най-ефективно работата. За мен това е една модерна агенция, която отстоява важни принципи в създаването на реклама:
- Винаги е готова да предложи на клиента си освен това което той очаква и нещо повече.
- Рекламата да е позитивна и да има доза изненада и в по-вече или по-малка степен някакъв вид закачка, която да те грабне.
- Предлага съвременно рекламно мислене, отговарящо на световните тенденции. Благодарение на креативната реклама, която получават, клиентите й имат привилегията да са сред първите на пазара в своя бранш. А членовете на екипа се чувстват нужни, използвайки таланта си, за да създават иновационни и смели реклами.

Дизайнерът в тази агенция ще има възможност, да види израстването и осъществяването на рекламните си идеи, да се консултира с останалите от екипа и да черпи от вдъхновяващия опит и талант на нейния ръководител и шеф Илиян Панайотов.
От останалите от екипа и партньорите й може да очаквате същото, защото ако шефа на една фирма е нейното сърце, то екипа й е нейната душа и няма как двете да се различават много. Така, че ако сте на път да постъпите в този екип, Ви препоръчвам да следвате инстинкта си и няма да сбъркате.

Благодаря на всички от екипа с който работих от началото на 2010 до края на 2013г. в Агенция Вила ООД. Страхотни сте! Дадохте ми много, надявам се че и аз. Надявам се, че съм успяла да дам и да оставя частица от себе си в душата и сърцето на Агенция Вила ООД. Пожелавам на Вас и на бъдещите членове на агенцията да бъдете все така упорити и непреклонни в създаването на нова, идейна, позитивна и успешна реклама.

С най-топли чувства:
Елена Николова Начева (Веселинова)
бивш графичен дизайнер на Агенция Вила ООД


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отговарям на коментара на г-ца З. Узунова (Zo) не толкова заради нея, колкото от уважение към онези колеги и партньори, с които работим и се радваме на всичко, което създаваме заедно в продължение на много прекрасни години. А също и заради младите, талантливи и амбициозни специалисти, които искат да работят с нас. Чудесно е да има социална активност и да се споделя информация в мрежите, но е добре да бъде коректна и обективна. Затова ще споделя само факти. З. Узунова кандидатства при нас като студентка, без умения и опит, но с амбиция и уверения, че желае да се учи, развива и след дипломирането си да бъде пълноценен член на нашия екип. Агенция Вила застана зад нея, плати оставащите години от обучението й, плати и допълнителни езикови вечерни курсове - инвестира в нейната квалификация, за да може вбъдеще да работим заедно професионално. Нашата подкрепа беше декларирана с три годишен договор, който изтича в годината на дипломирането. В този смисъл договорът беше повече в полза на З.У., като й гарантира плащане на образованието в НБУ + работно място + заплата докато учи и перспективи след това. Договорите са винаги двустранни и винаги се подписват доброволно след уточняване на условията. Междувременно работното й време бе на половин работен ден, изцяло съобразен с учебната програма в университета, т.е. - когато няма лекции и упражнения. От идването й "на работа" трябва да приспаднем месеците отпуски за всяка сесия + два месеца за дипломна работа + полагаемите отпуски по КТ и ... май не остана много. Като се има предвид изключително разпокъсаното фрагментарно присъствие, което в голямата си част беше обучение, а не работа - да, организацията пострада, но натоварването беше най-вече за сметка на "шефовете", които оставаха със З. У. след работно време, за да се свършат задачите й. Не е точна и информацията, че се разделихме след изтичане на три години. З.У. реши да напусне и никой не я спря. Въпреки финансовата, интелектуална и емоционална инвестиция от страна на членовете на Агенция Вила. Защо ли? Границата на успеваемостта й се оказа доста под изискванията на професията и въпреки това ние на нарушихме сключения договор. За всичко по-горе, разбира се, има документи. З.У. не беше първият млад специалист, когото агенцията подкрепя финансово с цел да постигне по-висока квалификация и да работи с нашия екип, но е последният. Съжалявам за всички млади и амбициозни таланти, които нямат средства да инвестират в образованието си и които бихме подкрепили. След този случай, достатъчно красноречив в лекомисления коментар на З.У., загубихме доверие.


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
0

Работила съм в Агенция Вила - 3 години (Март 2002 - Март 2005), защото подписах договор за 3 години ;)
Работодателите са свестни хора и определено се опитват нещата да се получават, но за съжаление, тогава организацията наистина беше под всякакво ниво => редовно оставане след работно време.
Колегите бяха екстра, даже все още се виждаме.
Мога да кажа, че се скапвахме от работа, но научихме много неща, включително и това да си ценим труда повече.
За мен фирмата беше едно много добро първоначално стъпало в моето развитие, на което се застоях прекалено дълго време.
Питам се дали ако знам всичко, през което съм преминала, бих започнала отново от там?
Да, но щях да напусна след първата година, но това е защото областта, в която исках да се развивам, не влизаше в предлаганите от фирмата услуги (3D анимация).
За всеки, който иска да се занимава с печатен дизайн и предпечатат може да научи много и фирмата би била полезна, поне според спомените ми от ... преди 3 години.


-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Аз работех там между 04.2006 и 08.2006 и бях помолена да си тръгна, защото имаме "несъответствие в характерите", а не защото не се справям с работата или не напредвам с програмите.
Преди това ме накараха да подпиша 3 годишен договор, че ако напусна дължа обезщетение, а след като ме уволниха без предизвестие ми дадоха само минималното обезщетение по закон- 1 работна заплата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?