Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

DH GROUP - Деян Христов ЕТ /img/frontend/nomap.png"

DH GROUP - Деян Христов ЕТ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 43 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 43


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

днес получих покана за интервю от въпросната фирма.обадих се на посоченият телефон за контакти с цел малко повече информация.обясниха ми че се провежда обучение което е в рамките на 3 седмици,в този период от време заплащането е на %,а след този срок имали и твърда заплата плюс %.подписвало се трудов договор
нищо не ми се спомена относно обикаляне по улиците....
интервюто е на 26 или 27 от 16.30-17.30 на цариградско
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прочетох доста негативни мнения за фирмата. Да пратиха ми мейл написан напълно неграмотно, но невиждам защо плюете по фирмата. И аз няма да започна работа там но си има хора за всичко


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, много полезни и не толкова полезни (да не кажа глупави) мнения на настоящи и бивши служители.
Днес бях известен, чрез e-mail, че съм одобрен и поканен на интервю във фирмата.
Първо ми се иска да започна от секретарката или човека отговорен за кандидатите.
Не одобрявам факта, че обявата я има в поне 5 сайта за обяви, като всичките са с различно съдържание.
Също така не одобрявам и начина, по който бях известен. Канят ме утре в следобедните часове – е аз пък може да си имам планове за утре (неотложни). Обикновено поканата за интервю съгласно нормите е в срокове. Но хайде, нека да не издребнявам, все пак аз съм този който се интересува от работата и е зависим, така че .. ОК.
Също така оскъдната информация във e-mailа си ме накара да се замисля, какво цели фирмата и какви всъщност кандидати търси. Налага се сам да се ровя и да проучвам, каква е фирмата, каква точно е позицията (АБЕ ХОРА ПОНЕ ПОЗИЦИЯТА ДА БЯХТЕ ПОСОЧЕЛИ В И-МЕЙЛА). Да не си мислите, че сте единствената фирма, към която кандидатите проявяват интерес. Още повече отговаряте на кандидатурата с четири дена по-късно – не че е нещо анормално, но именно заради това трябва си направите труда да опишете подробно в отговора си, за каква позиция става въпрос.
Първи впечатления – Негативни. Сменете си секретарката или човека там отговорен за кандидатурите, който го мързи да пише.
Още преди да прочета мненията във форумите, бях започнал да си мисля, че тази фирма не търси никви „Специалисти” и никви „рекламни консултанти”, а търси хора които да им вършат работата.
Работих подобна търговска работа когато бях на 16. Изкарвах по някой лев, забавлявах се и се запознавах със мноооого готини хора. Ама бях на 16.
Също така при следващите ми местоработи, доста често са се отбивали при мен такива хора .. така наречените „специалисти” „рекламни консултанти” и т.н. които са ми изглеждали доста отчаяни и смешни, глупави и наивни.
Но ги разбирах, по цял ден трошат краката си по София, гладуват за да ограничат дневните разходи, постоянно попадат на кофти клиенти и хора, които им скапват настроението и когато наистина попаднат на потенциален клиент, като мен ведър усмихнат :))))) те изглеждат като парцали и всичко отива по дяволите.
Това е сфера в която усмивката, ведрия тон и живеца в очите са задължителни !
Ще се обърна към 18 19 годишните – не се залъгвайте, че ще изкарвате повече от 300 лева месечно (чиста заплата). Ще попаднете на място, където ще прихванете селения и простотия.
А хората, които вече са си намерили добрата работа, ще се опитват да ви стимулират и залъгват само и само да не се предавате – вие сте им нужни !!!
Аз не съм от тези, които ще се залъгват с неща от сорта на „Трябва да опитам за да разбера” „Все от някъде се започва” и т.н.
Относно мненията във форума ... повечето бивши служители не са били за подобна работа, но това не е лошо, лошо е че изобщо са се захванали, без да са премислили предварително. За това и разбирам негативизма им.
Но пък има и бивши служители с тик-такащ мозък, за което ги поздравявам.
А настоящите служители ахахаха просто да не минават с евтини номерца, в които явно целят да се подмазват на колегите си, както и на тези който са над тях.
И те така. Няма да отида на интервюто и вече ще проучвам фирмите не само, когато бъда поканен на интервю, ами и още преди да кандидатствам – това беше урока, който научих днес.


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Сега не си падам по дългите коментари ще кажа само едно не знам какво имате против тази фирма (аз съм живото доказателство за това че може да се работи там даже е много хубаво).Не съм тук с цел да права реклама а просто да кажа истината.Тази работа не е за мързеливци тази работа е за хора който имат желание за работа,и там се научава нещо което повечето хора не могат да разберат .. там се научаваш не просто да си продавач.Там се научаваш да си търговец.Надявам се да съм бил конкретен.Всеки си има мнение,моето е че тази фирма дава развитие
 
Юлиян Стефанов


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

   http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=2767    http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=6888
 Зори,за Ексийд има цели два форума,прочети ги и реши сама.Аз лично,за да имам негативно мнение съм работила там няколко месеца,за този сайт разбарх случайно,чак след като напуснах.Виж обективните мнения на бившите служители,те не са "изливане на помия",за да става сеир във форума :D Но съм съгласна с теб,че човек за да си изгради мнение,сам трябва да се пробва.Аз в началото на работата си бях точно колкото теб позитивно настроена :) и искрено ти пожелавам да постигнеш реални успехи.
 Ако искаш повече информация от мен лично,пиши на [email protected]
 


кандидат за работа

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте :)
 
Имам мнение различно от мнозинството, с което ненатоварвам никого!
 
Кратко и ясно: сигурна съм че 99% от хората с негативно мнение се дължи на това че нито са били мотивирани, нито са имали силен дух, нито нагласа, нито комуникативност (достатъчна и/или правилна) ... много е лесно да изсипваш тонове помия върху другиго вместо да потърсиш грешката в себе си - естествено иначе е по лесно, за някои хора...
 
Тези обаче които са все още са във въпросната организация,фирма,или както там искате наричайте са хората от които се нуждаят тези "измамници", тези които знаят, могат и го правят ... няма нужда да изказвам да говоря повече, не си заслужава пред такава аудитория да се хабя ;)
 
Един безплатен съвет за хората които само се водят като послушници, да не казвам по тежки епитети ... : Хора, когато пробваш и се опариш, трупаш опит, когато само слушахс/четеш и се подвеждаш от чуждия акъл единствено губиш: когато направиш нещо и то пропадне те е яд, когато си искал да сториш същото това нещо и се откажеш и то под влияние на друго мнение след време съжаляваш - най малкото се чудиш ами ако бях пробвал, ами ако ми беше потръгнала, ами ако това беше моето амплоа ....
 
Успех на новите кадри и настоящите, както и на бъдещите!
 
Бъдете умни и мислете със собствения си акъл ;)


представител на управлението

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Големи математици, голяма работа. . .
Здравейте, сладури!
Първо да се представя, казвам се Калин Маринов и може би съм един от малкото тук, които се представят с истиското си име... не съм "представител на управлението" на точно тази фирма, но съм мениджър в подобна структура, за справка прочетете моя коментар за фирмата DH Group тук от преди година... Познавам се с Албена и Васко Скачеви от '99г., а с Дидо и Елена от малко по-късно, но да се върнем на математиката:
Постъпих в подобна фирма още през далечната '98 и за около 11 месеца продавах "по улиците". . . Печелех по около 40 - 50лв./ден (1200-1400месец) от лични продажби, като в този момент майка ми работеше за около 120лв. /нето/ като учителка по математика във Видин. На шестия си месец във фирмата с дохода си за около 2 седмици си купих един от първите модели "мобифони" (все още нямаше GSM-и в България) - BENEPHONE - DELTA - Цена:1200лв. В този момент в страната имаше общо около 5 000 мобилни телефона, покритие само в големите градове и това, че апаратът тежеше около половин килограм и достигаше до капачката на коляното ми, не ми пречеше да го нося гордо на колана си, докато предлагам разни стоки на всеки срещнат на ул. Граф Игнатиев или Витошка. Имах средно по около 15 продажби на ден. А сега да сметнем 15 * 6лв./  май прави 90лв. на ден по 24 раб. дни (а аз работех и в събота). . .  доста добри пари, за човек без образование. Някой от "математиците" изказали се тук ще кажат, че е било друго време, че сега е различно... абсолютно същото е, но нямам време и възможност да ви го обясня. И тогава и сега, и за в бъдеще, винаги е имало и ще има хора, които ще продават по "3-4 карти", ще мрънкат, ще се оплакват от атмосферни условия, икономическо положение, криза, държава и прочие, които рано или късно биват изхвърлени от системата, уволнени или както е модерно да се пише ТУК - "напуснали". Единственото ново е, че сега вече има сайтове като този, който да даде трибуна и на хора като вас! На единадесетия си месец във фирмата, разбира се след доста усилия и сутрешни "гимнастики" (нарича се "психотренинг"), имах достатъчно добър екип за да си отида в собствен офис (това е и причината DH Group да имат няколко адреса, това са различни представителства на фирмата). Бях обявен за мениджър и за около 2-3месеца, след доста интервюта, имах около 40-50 служители.  Ако попитате Дидо или Елена те ще ви обяснят, а може би вече са го направили, че мениджърът в офиса печели от всяка продажба(карта), колкото и продавача, а именно по 6лв. И сега пак да посмятаме: 50 човека в офис по средно 6-8 карти на ден, това май прави по 300 - 400 карти (в моя случаи книги) на ден, по 6 лева от продажба... вземете си калкулатор. Да, доста добри пари за един ден! А сега го умножете по 24 дни в месеца! Тогава бях на 20 години и вече не "обикалях" по улиците. Да, често пак ходех, разбира се не с градски транспорт, до Графа или Витошка и все още си спомням местата, на които спирах хора за да им продавам.
Някой ден ако някой от вас се интересува ще ви разкажа какво се случва и с мениджър, който има 12 офиса в България и структура с около 400 човека. Предполагам, досещате се, че ще пресмятаме и 7-цифрени суми. . . на мен ми се случи, когато бях на 25 години!  


бивш служител

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
3

Бих желала да изкажа и аз мнение относно тази фирма.
Преди повече от година си пуснах автобиографията в интернет и се оглеждах за работа, тъй като нямах опит в никаква област. Обявата на DH Group ми звучеше интересна и не особено трудна. Пратих си автобиографията, поканиха ме на интервю, и както всички интервюиращият беше секретарката, пита как се казвам, години, опит, похвали ме за лъчезарното излъчване и каза да дойда след 2 дни на опознавателен ден. В този ден имаше още 20 човека, бяхме натъпкани в малка стаичка и чакахме работодателя да ни извика. Започнаха да ни привикват и работодателя, тогава Елена ни питаше дали ходим на театър, обичаме ли театъра и културните мероприятия като цяло. Според мое наблюдение всички казваха да, за да им се предостави възможност да започнат работа. Разпределиха по 2ма новаци с двама от постоянните и тръгнахме от офиса. В последствие се установи, че се обикаля София, с цел продажба на карти за театри, спа центрове, опери. Пътуваш на свои разходи и в 5 часа трябва да си в офиса. Абсурдно е, защото задръстванията те възпрепятстват да си навреме и всички пристигат към 6. Отчета е пред Елена на броя карти, които си продал. Тогава на продадена карта се взимаше по 6лв. Явно така бяха изчислили месечната заплата 600-800лв! След като се отчетеш можеш да останеш да разцъкваш тенис на маса, или както те си правеха парти в края на седмицата. Офисът им се намира в една пряка на Раковска, така че си представете след лутане цял ден по улиците на София, прекъсвайки работата на хората, за да ги "осведомиш" колко хубаво е да ходиш на театър, капнал от умора взимаш към 24лв., или сметнато за месец 24лв на ден в продължение на 22 дни прави 528лв., това при положение че продадеш 4 карти, ако продадеш повече, може + 20-30лв. да вземете.
Като цяло работата е за млади хора, без особено образование или опит. Учиш се да си търговец и да общуваш с много хора, което може да ти помогне за в бъдеще. Но умората и това да си навън, независимо от метеорологичното време е гадно.. оставаш без крака и свободно време (5 дни работиш).
Все пак, който иска да започне отнякъде нека се пробва.
Единственото, което не мога да възприема е как може секретарката да пуска една и съща обява в различни сайтове, и името на фирмата да е написано по различен начин, което обърква хората и те пускат документи за едно и също място, а секретарката тъй като не си прави труда да ги принтира ги кани отново! Безумие!
Работното време не е от 9-17 часа, а от 8 до 18:30 някъде. Тъй като сутрин трябва да си в 8:15, за да пиеш кафе и да се опушиш от цигарения дим, тъй като абсолютно всеки пуши. След това целия екип започва да прави упражнения, с цел да се ободри и освежи (новаците гледат като изпущани, че млади и не чак до там стоят в кръг и се масажират докато тичат в малкото помещение). Какво по - хубаво от това, да се поизпотим и поусмърдим и да ходим при потенциални клиенти. Вярно, че повечето се поосвежаваха, но една сериозна фирма изградена от хора, и с традиции, които не могат да се тъпчат току-така не би приела такова свободно отношение.
В крайна сметка, всеки преценява дали е подходящо да си подава документите или изобщо да се явява на "интервюто". Тъй като всеки отишъл е одобрен, все пак трябва да има наплив от хора, че кой ще бяга из София. Ако преди година бях попаднала в този сайт, не мисля че щях да се навия да отида.
Смея да твърдя, че въпреки минусите на работата, екипът беше чудесен. Шефката Елена наистина даваше стимули, и бонуси, чрез състезания. Обучаващите (ветераните) наистина имат нюх за работата. Вече е въпрос на вкус, дали ще се подложите на пробен период.. Лично аз изкарах седмица и половина, и се отказах, предпочитам спокойна офис-работа със заплата 550-600лв., отколко обикаляйки по цял ден на свои разходи (карта за градски транспорт 50лв + ежедневен обяд средно по 5лв = 110лв), което прави 160лв. средно разходи, ако ги извадим от средната заплата за месец, която сметнахме по 24лв. средно на ден за 22 дни=528, какво ще получим 368лв за месец. Може да звучи преувеличено, но в началото започвате с по 2-3 карти, така че за период от месец може да изкарате не повече от 580-600 като извадим 160 разходи прави 440. Дори да продавате повече с тези разходи за път и храна, не бихте взимали повече от 500лв. Цялото трепане и ходене не си струва парите, но може би ще ви даде начален тласък, или малко опит в търговията като убеждавате хората в нещо, към което са настроени скиптично. Но така се раждат и специалистите, и се вижда дали става от теб търговец. Ако успееш да се научиш да продаваш лед на ескимосите, би си помогнал много за в бъдеще.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Истината е една - отидете на интервю с ясното подсъзнание, че ще се забавлявате ... 
В противен случай е губене на време :)
Ако искате сериозна работа не се занимавайте... Все пак колко сериозни фирми канят с неграмотен е-мейл ? :))


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ИСКАМ САМО ДА БЛАГОДАРЯ НА ХОРАТА ЗА ИЗКАЗАНИТЕ МНЕНИЯ ЗА ФИРМАТА.ДНЕС БЯХ ПОКАНЕН ЗА ИНТЕРВЮ,НО ПРЕДВИД ВСИЧКИ ОТРИЦАТЕЛНИ МНЕНИЯ ПО НЕЙН АДРЕС СМЯТАМ ДА ПРОПУСНА РАЗХОДКАТА ДО ЦЕНТЪРА:)))

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?