О!Шипка https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Шипка 11&markers=София,ул. Шипка 11

шубе го/я е и не казва!

аз само да кажа че няма други като тях да не си ценят персонала. Не се по се подлъгвайте за тях незаменими няма и правят каквото си искат. Ценят те когато си им нужен иначе се оправяй както можеш.

Zaplashtane dobro no ako po sluchainost uspeesh da pokriesh kriteriite, uvajenie o da no samo kogato imat polza ot teb inache zabravi, a za potenciala za razvitie ako ste kato kaka ..... i minete prez vsichki kato neia moje i da se razviete no struva li si e vuprosa drugia nachin niakoi da stoi zad gurbut Vi i taka praviat si kakvoto si iskat mojeshtite biagat ot tam zashtoto unijenieto si e unijenie A Vie gospojice zashto ne si ostanahte pri tiah kato sa tolko perfektni a zaminahte v stranstvo- mnogo interesno

Страхотно място. Хората са супер и всеки служител е важен за тях. И сега щях да съм там ако не ми се беше наложило да замина. Научих много и с радост бих се върнала да работя там

Правят си каквото искат и не ценят кадрите си.Ако си човек на някой ще взимаш добри пари ако ли не експлоатация до дупка и вечно недоволни шефове, празни обещания, ненормирано работно време, уважение само когато си нужен. Но на приказки само ако знаете какви неща обещават не им се хващайте на манипулацийте.