Подробна оценка от
аз само да кажа че няма други като тях да не си ценят персонала. Не се по се подлъгвайте за тях незаменими няма и правят каквото си искат. Ценят те когато си им нужен иначе се оправяй както можеш.
Подробна оценка от bez luji
Zaplashtane dobro no ako po sluchainost uspeesh da pokriesh kriteriite, uvajenie o da no samo kogato imat polza ot teb inache zabravi, a za potenciala za razvitie ako ste kato kaka ..... i minete prez vsichki kato neia moje i da se razviete no struva li si e vuprosa drugia nachin niakoi da stoi zad gurbut Vi i taka praviat si kakvoto si iskat mojeshtite biagat ot tam zashtoto unijenieto si e unijenie A Vie gospojice zashto ne si ostanahte pri tiah kato sa tolko perfektni a zaminahte v stranstvo- mnogo interesno
Подробна оценка от доволна
Страхотно място. Хората са супер и всеки служител е важен за тях. И сега щях да съм там ако не ми се беше наложило да замина. Научих много и с радост бих се върнала да работя там
Подробна оценка от излъгани
Правят си каквото искат и не ценят кадрите си.Ако си човек на някой ще взимаш добри пари ако ли не експлоатация до дупка и вечно недоволни шефове, празни обещания, ненормирано работно време, уважение само когато си нужен. Но на приказки само ако знаете какви неща обещават не им се хващайте на манипулацийте.