ПОК ДСК - Родина АД /img/frontend/nomap.png"

ПОК ДСК - Родина АД

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ! Безкрайни интриги, огромен натиск от страна на централата към хората от регионите, грозни и некоректни взаимоотношения. Подлъгват хората със сладки приказки но истината е друга. Някой ден балона ДСК Родина ще се спука!

Работя в тази фирма вече няколко години и ми харесва. Наистина получаваш колкото си заработиш, ако те мързи просто нямаш шанс.

Няма нищо хубаво да работиш в в тази фирма. Заплатата е въобще не е за коментиране - 500 бруто пари ли са ??? никакви социални придобивки, пътуваш със собствен автомобил!!! На обещания са щедри, но едно е да обещаваш , а друго да даваш. Не са лоялни нито скъм служители , нито към клиенти. Не желая повече да коментирам, но си позволявам да дам следният съвет : НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ!

Аз бих казал тъкмо обратното - от всички дружества в групата на ДСК, това е най-доброто място за работа. Не че всичко е розово, но в сравнение с останалите, просто няма база на сравнение. Не знам този гений преди мен откъде си е извадил извода, препоръвам му да отиде да работи в ДСК или в Гаранция и да работи там поне 30 години:)

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!!!
ОТ ВСИЧКИ ВЪВ ФИНАНСОВАТА ГРУПА ОТП- БАНКА/ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО/РОДИНА/ЛИЗИНГ И Т . Н. ДА РАБОТИШ В РОДИНА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГАДОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Екипа на ДСК-Родина АД е много добър. Работя от скоро в компанията, но мога да кажа, че работната среда е чудесна, има голяма възможност да се докажеш, стига да ти се работи. Всичко е на доста високо ниво.