Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Издателска къща ЖАНЕТ 45 /img/frontend/nomap.png"

Издателска къща ЖАНЕТ 45

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях поканен на интервю за длъжността инженер-конструктор.Явих се в определения час, но се оказа, че господина, който провежда интервюто закъснява. След като го изчаках 1 час, проведохме интервюто, от което стана ясно,че покривам всички критерии и изисквания, се разбрахме да ме оведомят за решението си. И днес си звъни въпросния господин и ми съобщава, че са се спрели на друг кандидат,тъй като аз съм бил прекалено квалифициран и ИМАЛ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖА ДЪЛГО НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ???????????????? Много ми е интересно аджеба как прецени,че няма да се задържа дълго на тази позиция, след като го чаках 1 час, с това съм се занимавал в международна компания,това е моето образование, това искам да работя, за това съм учил. И работното време и местоположението на фирмата и заплатата ме устройваха.Нямам думи просто, според мен всичко е уредено, както става в България - дайте да набутаме нашия човек.Възмутен съм от отношението и още повече от оправданието - "Смятаме, че няма да се задържите дълго на това работно място". Ами шматки, аз ако не исках да работя във вашата фирма вообще нямаше да чакам 1 час за интервю и да си губя времето с вас. Не мислите ли? Явно не!Хора, не си губете времето във шуро-баджанашка фирма като тази.Ценните и образовани хора винаги ще си намерят работа във фирми, в които оценят качествата им и не им правят психологически портрети.


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
3

Отивам на интервю.Казвам какво заплащане очаквам, че не се интерисувам от сложността на работата-важното е да получавам сумата която желая и ми е предложена от друга фирма.Питам могат ли да ми осигурят такова заплащане. А те- :"Ами - да, разбира се. Ние искаме сериозен човек, който да се интерисува от работата си и да я приема сериозно, както и ако е възможно да остане на длъжността до ПЕНСИЯ..." . В един момент се оказва, че аз съм коректен и точен човек, изпълняващ стриктно задълженията си, а те - не можели да ми осигурят договореното заплащане. Правят се подхвърляния или забележки от прекия началник в присъствието на други служители, като се накърнява достойнството на всички работещи във фирмата.При поискано обяснение за стойността на договорената сума ми се отговори така:"Защо ме занимаваш с глупости...това сега са излишни неща дето ги говорим..."

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?