Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Моканин ООД /img/frontend/nomap.png"

Моканин ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 61 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 61


бивш служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Работих почти 4 години на позиция LiveChat, и мога да ви кажа, че това е едно добро работно място. Както всяка работа и тук си има и плюсове и минуси. За мен това беше entry level позиция в ИТ сектора. Има много неща които може да се научат, ама наистина много. Колегите са супер! Връзката с другите отдели е директна, billing-a са големи пичове, админите също, аз от тях съм научил повечето неща. Офиса също е готин, този в София е буквално на 5 минути от метрото. Има възможност за растеж в компанията, мен просто не ме устройваше. Има нощни смени, първи, втори и междинни (става дума за LiveChat позицията) и е доста гъвкаво, докато бях студент ми беше супер.

И идва време за един голям минус, а именно клиентите, на някои клиенти им е проклето дори и майчиното мляко. Това не бива да ви притеснява, навсякъде има такива, просто трябва да не се ядосвате и всичко ще е ОК. Ако сте работили с клиенти, знаете за какво става дума.

Като цяло позицията е страхотна за хора които искат да набавят знания, и яко опит.


настоящ служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
2

Малко актуална вътрешна информация, за тези които се интересуват как са нещата.

Основно все позитивни промени. Една от най-големите... HR-ката от която всички плакаха я няма от доста време вече! Офиса се мести както бяха обещали, отиваме в идеалния център, около "Сердика". Доколкото стана ясно, ще бъдем в изцяло реновиран етаж от бизнес сграда там. На изцяло реални осигуровки е цялата фирма, няма забележка в това отношение и с плащанията.

Смея да твърдя, че и натоварването в чата е системно доста по-малко от преди. Ъпгрейдваха се машини, софтуер, нови продукти, абе инвестират! Има ново ръководство в Щатите вече малко повече от половин година, хората явно искат да развиват компанията.

Остава само малко неясното развитие нагоре. Варианта е да станеш Админ Л1, но става малко по-бавно... уж щяло да има повече позиции и там - ще видим ;)


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Уважаеми г-н Коментиращ/ Бивш служител на фирмата,

Бихте ли се представил/а? За нас, четящите, ще бъде чест да Ви познаваме. Кой сте Вие, какво е Вашето име, образование и работен опит?

Уважаеми г-н Коментиращ/ Бивш служител,

Наясно ли сте, че за разпространение на клевети и обиди, носите наказателна отговорност?

Уважаеми г-н Коментиращ/ Бивш служител,
Докато писахте поста си bgrabotodatel.com, бяхте ли под въздействието на упойващи или наркотични вещества? Моля споделете, ще ни е интересно да научим...

От една голяма мацка


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове Ето начин как да си докарате малко странични доходи
https://r.adbtc.top/109205
Плащат с биткоени
Аз си докарвам по 0.1BTC всеки месец


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мерси за изчерпателната информация.

Звучи ми достоверно тъй като съм посменил доста компаниий и на всякъде е един и същ хуй, но тук
хуя изглежда че е по-голям

Май просто ще подмина и няма да се занимавам с тях.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-4

Окей, написаха се доста неща, включително и за други компании, ще отговоря на предния въпрос доколкото мога. Работил съм тук преди време, но доколкото чувам условията не са се променили много, с изключение на няколко позитивни промени.

Работи се на смени - 8 до 15, 15 до 22, и нощни от 22 до 8 сутринта. Има и две междинни смени - от 10 до 17 и от 17 до 1, но се падат доста рядко.

Стартовата заплата вече е 1200, но с бонусите, които почват да се изкарват качествено след няколко месеца може да стигне до 1600-1700.

Естествено, за тези пари трябва да си продадете душата. Съпорта е на почти изцяло на чат, с малко тикети, на които трябва да им се отговаря бързо. Може да ви влизат до 5 чата едновременно, и съвсем скоро ще почнете да трошите клавиатури, мишки монитори, и ако сте нацепени баскетболисти може и по стените да правите дупки, всичко е в реда на нещата.

Трябва да решите проблемите на клиентите до 15-20 мин макс, а ако не можете - ескалирате нагоре по веригата или към билинг, или към админи по тикети. Ако пуснете непълен тикет нагоре, тоест с някаква липсваща информация, веднага ви се пищи по фирмения чат че сте загубеняк - я от една мацка в билинга която просто обича да си пищи ей така щото може, или от един от админите на смяна, зависи с кой се паднете през деня.

Повечето от клиентите на компанията са или от Индия или от различни африкански държави, като цяло хора които са им прокарали интернет преди 15 минути и вече искат да изкарват пари от сайтове за хазарт, така че чатовете не почват със "Здравейте, имам проблем", ами с "ЩЕ ВИ СЪДЯ САЙТА МИ НЕ РАБОТИ СЛЕД КАТО ИНСТАЛИРАХ 1000 ПЛЪГИНА НАВЕДНЪЖ, ОПРАВЕТЕ ГО ДО 15 СЕКУНДИ, ИЛИ ЩЕ ВИ ПИША НА МЕНИДЖЪРА И ЩЕ ВИ УВОЛНЯТ", така че ви трябват доста здрави нерви. Или дупки в стените, както споменах по-горе.

Едно от малкото хубави неща през часовете безмозъчен грайнд са колегите - общата мизерия сплотява и винаги може да разчитате на тях да помогнат. Като цяло супер хора.

Офиса е в апартамент в южните квартали, с нулева проветривост, така че винаги може да помиришете кой е на смяна само като се отвори вратата. Срещу вратата драматично стои бяла дъска на която пише "Хора, къпете се!" обаче никой не я чете. Чувам че офиса ще се мести в бизнес сграда по някое време някога, както и хората ще почнат да се къпят по някое време някога, но не и сега.

Ако искате да си убивате депресията с многото пари които получавате, и много се мразите, определено е работата за вас, просто трябва да имате 0 чил за всичко.

HR-ката е най-голямата пача която съм виждал през живота си, така че се пригответе на интервюто да ви зяпа празно и немигащо, да ви задава неудобни въпроси и след 15 минути да ви заведе в съседната стаичка с един тест който да попълвате, и да си тръгне преди да сте го допопълнили, защото за нея работното време е чиста формалност и лъжа на системата, така че след като попълните теста малко да се полутате по стаите с агентите и да питате какво да правите сега. Ще ви влязат в положението, всеки е минавал през това, споко.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора от всичките мненията до тук абсолютно нищо не разбрах!
Един написал цял ферман в който пласкал какви ли не линкове, който нямам и намерения да отварям нито пък нито пък някой ще ги отвори, друг пък писал за Съдърланд, които нямат нищо общо

Има ли някой нормален човек тук, който би дал някаква полезна информация (за фирмата Мокахост, не за Съдърланд, не за Майкрософт и не за Наса)

Това което ме интересува е работно време, заплащането, и естеството на работа

Елементарно..


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

От 4 години живея като експеримент и плановете на Вяра Виделова и Касамски са да ме самоубият. Върнаха ме чрез терор в България. По-долу ще видите писмо до частен детектив. Пускам 2 годни жалби в прокуратурата, но нищо!

http://www.blitz.bg/article/45431 Това правят с мен!

>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva [email protected]
>Относно: информация
>До: [email protected]
>Изпратено на: 20.12.2016 11:10

По-долу ще видите пряко или косвено замесени. Ще помисля за вариантите ви, но имам и предложението да ми помогнете да ги хвана и осъдя и да получите част от обезщетението. Ще спечеля делото, а те ще спрат да избиват невинни хора. На мен ми трябва достъп до следене в реално време и да чуя определени лица за какво си говорят. Лицата, които ми пускат са Светлозара, Цветана, Данина, родители, баба, дядо, Деница, Мирена, Мирослав, Ралица...Не мога да ви платя за всички сега, но мога да ги хвана и осъдя. С тези хора ме психират, за да не мога да живея както ви разказах и да ме самоубият на село. За някои от тях това е "шега"..Представете си се на мое място и ми кажете ще можете ли да живеете. По-долу ще видите профили на лицата и телефони.



https://www.linkedin.com/in/emiliya-pavlova-itil-f%C2%AE-12150217

https://www.linkedin.com/in/biliana-marinova-54877165

Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov) | LinkedIn

https://bg.linkedin.com/.../мирослав-богданов-miroslav-bogda... - Превод на страницата

Bulgaria - ‎Response Manager - ‎Hewlett Packard Enterprise

View Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov)'s professional profile on LinkedIn. ... service requests logged in by HP's external corporate customers (Centrica ...

https://bg.linkedin.com/in/vanya-kalnakova-b716823

https://www.linkedin.com/in/danailnachev

https://uk.linkedin.com/in/denitsa-dimitrova-48a20339
Adecco Bulgaria - Как да управляваме конфликтите на... | Facebook

https://bg-bg.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152536027847196&id...

Как да управляваме конфликтите на работното място? Прочетете повече в статията от Венцислав Касамски, мениджър "Стратегически проекти" в ...

http://advokatibg.eu/%D0%90%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/18774-%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%95%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0



0888574006 – Cvetana Conkova

0886417268 – Raina Ivanova

095132565 – Police Boichinovtsi

0889201985 – Krasimir Kirilov

029828553 – Rachev

0888416321 – Magdalena crime police

0884267901 – BTK

0896650060 – GDBOP

0884914021 – Cvetkova Police





https://holosonics.com/

http://ultrasonic-audio.com/products/acouspade-directional-speaker/

http://mashable.com/2012/03/22/soundlazer-kickstarter-speaker/#26AShJwugkq3

http://hypersound.com/pro/products/

https://www.ted.com/talks/woody_norris_invents_amazing_things

https://www.youtube.com/watch?v=4eZVF1ouTT4

https://conservancy.umn.edu/handle/11299/96710

https://en.wikipedia.org/wiki/Sound_from_ultrasound

https://www.youtube.com/watch?v=vVxcvkIGTCI

https://www.youtube.com/watch?v=hmNzf9ztnAk

https://www.technologyreview.com/s/402725/the-sound-war/

https://www.google.bg/search?q=directional+sound&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx86_1orzQAhVGlxQKHcp1AGYQ_AUICCgB&biw=1204&bih=560#imgrc=_ Отваряте темата до картинките и четете!

http://www.google.ch/patents/US20120245406

https://www.lradx.com/lrad_products/lrad-500rx/


С Уважение,
Красимира Кръстева
0899926389


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Не работя в компанията, но имам човек, който работи в HR отдела, с който/която се заговорихме за отношението на компанията към хората и относно негативните коментари тук в работодател. На дълго и на широко си поговорихме с този човек, който каза, че отдела е създал множество акаунти, с които избират, кои коментари да харесат и кой да съсипят с негативен вот.
И факта, че човек, който е доволен от компанията, никога не би влезнал и не би се интересувал какво пишат хората против нея, ама балами колко искаш човече.
Успех на всички хора :)


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Към настоящ НЕ боледуващ служител:

Дълбоко се съмнявам че не боледуваш!!!!!!Явно ти си от хората, като моите колеги в Амазон, които идват болни на работа, с температура и всички екстри ...и пръскат бацили из цялото хале, в което работим около 100 човека. Как не им е неудобно да идват с вируси и да заразяват колегите си не знам . Сакън да не изпуснат "големите бонуси". Няма и да коментирам изискванията за тях, които са извънземни. И шансът да го вземете е много малък. Няма такъв рОБОтодател като съфърланд, които да проверява дори и един ден болничен издаден от лекар! Думи на Лекар, за унижението, на което е подложен от тази затъваща компания, за проверките които правят. Не стигат мизерните заплати, под средната за държавата заплата, смените, графиците и другите глупости на тъпите шефове пък и това. Вие да не мислите че сте в Индия или нещо от сорта, та по този начин ще задържите служителите си или ще намерите нови?????Разчитат повече на текучество отколкото на старите си кадри. Компанията е пълна с амбициозни бавноразвиващи се, които се крепят един друг. Навързали са се като свински черва хора от минали години. Не си подритвайте столчетата, защото работници се търсят навсякъде, а началници не! Анархията, която сте си построили може да не продължи в следващите години! Пълна некомпетентност и незаинтересованост на мениджърите и т.н. за развитието на проекта. Някои хора са дошли тук само заради кафенцето и цигарката всеки ден. Определено не могат да се похвалят с големини в черепите си. Пък нищо че не вършат работа, нали има кой да бачка вместо тях. Съсипвате компанията и се подигравате с труда на колегите си и служителите си, комплексирани надувки. Целта е да се назначават само послушковци, без мнение. Така ги устройва, не мрънкат, не критикуват. Компанията НЕ цени служителите си. Станали сте за посмешище на пазара. Платените ви реклами не вършат работа вече! Дори и някой да се излъже да започне тук, ви гарантирам, че няма да ви работи за жълти стотинки повече от няколко месеца. Много отговорности, неадекватно ниски заплати, некомпетентни мениджъри, неуважение към служителите. Печелят само другите, като им давате наготово отлично обучени кадри, от които вас ви е страх.Страх, защото нямате грам акъл за равновесие!!!!Фалшиви конкурси, Избират се кадри, който имат максимум една мозъчна клетка, лесни за манипулиране и оказване на психически тормоз. Време е да се замислите, ако изобщо ви пука, на къде сте тръгнали?
СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?