БФК НИКСИ ЕАД /img/frontend/nomap.png"

БФК НИКСИ ЕАД

клиент

Лошо, по-лошо, най-лошо! Това, което чух за тази фирма от нейни служители, а най-лошото е, че същото върви и от нейни клиенти или партньори я поставя на най-долната позиция за работа!
Уважаеми кандидат работници, уважавайте се!

Наистина ли е толкова трагично и ужасно в тая фирма?

ЗАПЛАЩАНЕ -СПРЯМО СТРЕСА МИНУС 3:УВАЖЕНИЕ МИНУС 5:ПИВИЛЕГИИ МИНУС 0:СИГУРНОСТ МИНУС 0:САМО РАБОТА 2:РАЗВИТИЕ МИНУС 0:МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ ДОБРО 3:ДОБРИ КОЛЕГИ 5:РАБОТНА СРЕДА МИНУС 5 : В тази фирма винаги стъпваш Накриво . и то ако ти позволят и това. Винаги си в грешка и си за глоба.Не ми се пише повече много съм разочарована . но и удовлетворена . че не останах .

шубе го/я е и не казва!

Изключително некоректен собственик. Не бих посъветвал никого да кандидатства на работа в тази фирма. И тя е измислена да обслужва единствено семейните интереси. Половината рода е във фирмата.

НЕ педант , а супер педант не търпи да си работен и честен .
Работиш , ама трепериш незнаеш къде стъпваш и винаги си направил обратното. Когато не си виновен пак си виновен може и да не си ти какво го интересува той така е решил

Нормална фирма с нормални ръководители. Малко са педанти, но си държат на думата.

Ужасна фирма с още по ужасен шеф, който смята че заплата от 400 лева е супер върхът а ако искаш карта за транспорт или бонус ужас това са супер неизвестни неща и са такива огромни че фирмата изобщо не желае да ги дава. ужасно място с ужасни хора