Стилмет АД /img/frontend/nomap.png"

Стилмет АД

Не ходете в тази фирма заплатата която предлагат е много малка 500лв , а искат да се работи много , на три смени и на норма , както и да се ходи и в събота защото шефа така е казал. Искат да им вършиш работата и ако може да не ти плащат. Експлоатират хората. Незнам как точно се казва тази фирма Стилмет или Етем, но явно е една и съща и не е добро място. Хората за тях са роби.

Най-горчивите ми спомени като трудов стаж са от тази фирма.Симпатични и интелигентни хори почти няма, с изключение на отдел "Човешки ресурси" и част от "Счетоводен" отдел.Клюки,интриги,доноси,интригантство-това е общата картинка.Най-опасни са търговците,които са готови на всякакви гадости ,само за да взимат по-високи заплати.По отношение на заплащането:не особено високо,но редовно.Ако нямате кола,трудно се стига дотам,градският транспорт е ужасен и нередовен.Така че,добре си помислете,ако ще започвате работа там.

Отношението работник-началник е под всякаква критика,не се зачитат личните права на работниците.В некои отдели началниците се държат като МАЛОУМНИ ПСУВАТ,ВИКАТ И ОБИЖДАТ което е недопостимо.А относно заплаштането е под всекаква критика.

Работи се много, а заплатата е малка.Големи заплати взимат само 6-7 човека /половината от тях нищо не правят само се занимават с доноси/, които са най-приближени до директора.Завода е модерен, но мястото е много забутано, минава само един автобус.Служителите на по-ниско ниво винаги са критикувани, защото техните началници не знаят какво точно да искат като работа.Пълна анархия почти във всички отдели.Моят съвет е , ако имате и друго предложение за работа не ходете в Стилмет ще останете разочаровани.

за кандидатите - в началото на десетилетието началната ми заплата беше 400 лв сега ако започнете ще е 450-500 вие решете ,много работа в нездравословна среда , ако започнете работа там трябва да се подготвите за постоянни критики , обстановката е подтискаща , като на всякъде в България цари шуробаджанащината и доносничеството .Единственият плюс в тази фирма е че трудовото възнаграждение винаги се изплаща на точната дата , може би с това успяват да задържат персонала си , малко но редовно.За хора които имат по големи амбиции от работа на конвейр това не е мястото.

Връзкарството е най-силно застъпено в Стилмет АД.Не се поставят конкретни задачи на служителите /според мен нарочно/ и не знаеш какво се очаква от теб.Има и хора на ключови позиции, които са сложени по някакъв начин и самите те не са наясно какво искат да им се свърши като работа.Много работа за минимални пари.

клиент

Имам препоръка към потребителите, публикували последните мнения! Моля, научете първо българския правопис, а после давайе оценки или изисквайте информация за компанията! Повече от некоректно и смехотворно е хора с подобни "знания" да изискват каквото и да е , от когото и да е, камо ли да дават "оценки"!!!

Здравейте! Бих йелал да ви попитам дали някой от вас знае как бих могъл да кандидатстжам за работа във стилмет.Да знам имате ло6о мнение за пефовете но има само един кадърен а другите са само хора които са натегачи особено един които познавам там той е мн долен чожек само с емазни на пефоВете. Надяжам се да ми помогнете благодаря

nai nekadarnite na4alnici mnogo malka zaplata

rabotia ot 5 godini vav firmata i neshtata sa na zle pa pozle.shefovete sa nekadarnici i gi spuskat sas parashuti na dadena pozicia,koeto ne pomaga na rabotata a prechi.zaplatite padnaha riazko nadolu i v momenta sa okolo500lv.vav firmata sashtestvuva goliama shurobadjanashtina.