Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фарма Вет ООД /img/frontend/nomap.png"

Фарма Вет ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-16 от общо 16


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

вярно ли е че при започване на работа те карат да подписваш "запис на заповед" че далжиш 20 000 на фирмата,Защто не се сезира инспекцията по труда и прокуратурата


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Az gi poznavam kato mn 4estni i dobri hora. Za6to ne si napi6ete imenata vseki moje da klukarstva i da pi6e v takiva saitove i da opluva rabotodatelq.Zlobata i ymrazata sa ti pomra4ili s1znanieto.Hora kato vas nikoga nqma da sa 6tastlivi i nqma da si namerqt rabota.Edna jena moje da mrazi dryga samo ako stra6no mnogo i zavijda.Mrazi6 q ,za6toto nemoje6 da b1de6 kato neq.A mnogo ti se iska nali?


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Трябва да сте мазохисти за да отидете да работите в тази жалка и измамна фирма! За Бога хора не го правете!!!!


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абсолютно и везусловно подкрепям изказаните по-горе мнения.Никога преди да започна работа в тази фирма не бях виждал толкова безчовешко и унизително отношение към хоратар каквото има т.н. управителка .... ......Това че самата тя е некоректна и измамна към хората я кара да подозира работещите за нея /и партньорите с които работи/ в измами, кражби и некоректност. Това е невероятен егоист и параноик. По лошото е , че не е особено компетентна в БГ законодателство, което я озлобява , а това рефлектира върху работещите във фирмата. Не дай си боже да поискаш отпуск или допълннително заплащане за извънреден труд ставаш най-големия `и враг.За какви социални придобивки си говорим?Работещите там нямат право на елементарни неща напр. обедна почивка.Хапваш нещо от крак само и само мир да има и да не си навличаш гнева на управителката.Когато започваш работа там ти се предлагат едни условия /устно, разбира се - за длъжностна характеристика и дума не може да става, а и да има такава нищо не ти гарантира/, а у последствие ти биват вменявани какви ли не задължения и отговорности. И ако не приемеш да ги изпълняваш ти се размахват молбите на други кандидати за работа, които \"дават мило и драго да са на твоето място\".Въпреки че съм работохолик ми дойдоха в повече безумните претенции и капризи на Николова и унизителното отношение към хората работещи във Фарма Вет и напуснах.И е вярно че ревизиите на дистрибуторите се правят на разни потайни местенца и на същите биват начислявани и удържани липси без да има издавани констативни ревизионни протоколи за правените им инвентаризации.Там властва закона на джунглата - аз съм по-силен и ще правя с вас каквото си поискам.Огорчен съм че има такива работодатели и че аз имах лошя късмет да попадна на работа във Фарма вет.Не бих искал никога , каквото и да се случи да се върна отново там на работа.Хора, четете и винаги питайте къде отивате преди да приемете някаква работа. Дълбоко съчувствам на все още работещите там и им пожелавам да си намерят нещо по-добро.Успех на горките роби!


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Фарма Вет ООД ли!? Не си и помисляйте! Фирмата е собственост на семейство ветеринарни доктори.Жената ..... ..... се води управител - повярвайте ми тава змия не сте виждали.Отнася се с всички работници като с животни и се даржи така като че ли си и длъжен да пълзиш в краката и и да молиш за милостиня. Работиш най малко 9 часа на ден без право на почивка. Нямаш право на лично време и личен живот. Дават ти служебен GSM и ти трябва да отговаряш на него по всяко времел Страда от манията ,че всички я крадат.Дистрибуторите пътуват от понеделник до петък включително и в събота като се приберат не могат да си погледнат семействата от ревизии и разни събрания.Парите от оборота които не са малко ги носят в себе си и отговарят за тях до предаването им в офиса.За мъжа ...... ..... мнението ми е много добро .Ако все още работят хора за тях е благодарение на него.Умее да балансира.Само се питам защо не удари по масата и да прати жена си , която така или иначе нищо не разбира от бизниса да си седи у дома и да си гледа децата.За колектив там не може да става дума.Това идва от собствениците те се притесняват , че ако двама души се разбират и уважават да не ги окрадат.Привилегии ли? Тази дума е непозната за тази фирма. Няма обедна почивка а какво да говорим за отпуски и командировъчни които се полагат по закон................................................Цеха са на заработка, дистрибуторите на % само офиса е на твърда заплата, а на ведомостите всички са на минималната. Хора замислете се каде искате да работите!Момичето преди мен много точно е описало всичко.Всеки ден ти се казва, че си отишъл само за заплата и нищо не работиш.


-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
3

Фирмата се занимава с производство и търговия на ветеринарни стоки. Работя там от 2 месеца и вече съм сигурна, че няма повече да направя грешката, ако веднъж напусна, да се върна обратно! Шефовете страдат от манията, че всички служители ги крадат, както и че някой ги преследва. Ревизиите на дистрибуторите се правят само в горите или на самотни паркинзи. Постоянно - викове и крясъци, с които те обвиняват, че нищо не работиш. Постоянно имат подръка поне 20 автобиографии на хора, с които те заплашват, че ще те подменят. Заплатата, колкото и мизерна да е, винаги представят като милостиня за теб. Все едно, че не си я заслужил с 8-9 часа непрекъснат труд. Нямаме право на: почивка, кафе, разговор с друг колега, няма НИКАКВИ привилегии, освен привилегията да им работиш по 9 часа дневно. И пак са недоволни и те заплашват всеки ден с уволнение. Офисът им е скрит в една кооперация и ако не знаеш, че е там, никога няма да стигнеш до него. Явно има нещо мътно във фирмените им дела, което ги кара да изпадат в бяс всеки път, когато стане дума за нещо, свързано с фирмата. Текучеството е голямо, защото малко хора могат да издържат по-дълго на психическия тормоз, упражняван от шефката Валентина Николова.
Не отивайте там! Заплатата, която ще ви обещаят ще ви излезе през носа! Оставате без нерви от ежедневния тормоз и от невъзможността да работите това, за което сте отишли.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?