Еником ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Красна поляна, Квартал КРАСНА ПОЛЯНА 1, СУХОДОЛСКА, 3&markers=София,Район р-н Красна поляна, Квартал КРАСНА ПОЛЯНА 1, СУХОДОЛСКА, 3

Еником ООД

Здрасти, Цвети! Когато пишеш коментари, имай доблестта да се представиш със собственото си име! Много съжаляваме , че не успя да се впишеш в работната среда. Не е нужно да пишеш неверни неща, никой не се е отнесъл лошо с теб ! Каквото повикало, такова се обадило. Пожелаваме на новата работа да намериш колектива, който търсиш, ако ли не очакваме коментари! Успех!

клиент

Закупих си гарнитура Тара и след като я оглеждах внимателно в
къши се оказа че има дефекти.
Поисках да ги отстранят понеже е в гаранция и г-н Лалев и
г-н Душков отказаха рекламацията понеже съм се подписала
на бланката за доставка за шофьора че ми я докарал до вкъши,
и това значело че е без дефекти при положение че е в гаранция.
Фирмата е некорктна и лъже своите клиенти с некачествените си стоки.Повече никога няма да съм им клиент при положение че
съм им била вип клиент и съм дала хиляди левове при тях.

не съм съгласна с написаното от така наречените "настоящи служители"какъв им е критериа за добра заплата 500лв.ли мисля че, е доста смешно.някои в тази роля си защитава ф-та.не мислите ли?а отношението на вишите към нишите е направо покъртително,въпреки че,някой от тях са тръгнали с вързопчето от село,и са срешнали принца в софия...

Здравейте колеги !
ЕНИКОМ Надежда са най големите непрофесионалисти които съм виждал.
Купих си от тях трапезни столове като преди поръчката продавача ме заблуди със цвета. На мен ми трябваха мръсно-бели дойдоха лимонено-жълти. Отказаха да ми ги сменят. Държах се учтиво с тях докрай и най-накрая когато сам си уредих да ми ги сменят от фирмата-доставчик ВАЛС с управителя на магазина щяхме да се сбием защото му казах, че щом аз мога да си ги заменя, а той не, по-добре да си подаде молбата за напускане. Той си позволи даже да ме заплаши, че щял да ме изхвърли от магазина пред всички посетители и персонал. След като му напомних че той е “ТЪРГОВЕЦ”, а аз КЛИЕНТ и аз съм поправил грешката която неговия подчинен поради не знаене на продуктовата гама от стоки е допуснал. Чак започна да го играе сърдит как така на него са му отказали да ги подменят, а на мен не.
Колко ли са некадърни изобщо щом като работят с ВАЛС толкова време и не може да ги убеди да заменят 6 шибани столчета !
Ако някой от шефовете на Еником прочете това, дано се замисли лицето Цветелин Борисов дали има място като управител при тях !
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА БЛАГОДАРНОСТ НА ФИРМА ВАЛС ЗА РАЗБИРАНЕТО !

клиент

Много любезни служители има.Не ми харесва,че за да се свържеш с някой от магазините трябва да отидеш на място.Телефоните са извън употреба в тази фирма.Все пак е хубаво да помислите за вашите клиенти,за нас времето е пари!!!Колкото до мебелите,изглеждат добре,не са много качественни,но пък вече какво е.Купуваш и след 2год.като ти омръзне тъкмо ще се е счупило....:)С две думи оставам ваш клиент.

Трагедия.....

Хора не правете тая грешка която направих аз,ако все пак сте мазохист и обичате да хамалствате по цял ден и да не ви пука ,че всеки мисли кви интриги да завърти ,ако не ти пука да слушаш клюки по цял ден ,ако не ти пука ,че за тоя труд уважението и заплащането ти е нулево - ТОГАВА ТОВА Е ТВОЯТА РАБОТА И УСПЕХ ,А ТОЙ ШЕ ТИ ТРЯБВА ;)

Да Ви кажа несъжалявам,че вече Еником-м е зад гърба ми!С голям кеф си хвърлих униформата!!!Много голяма бъркотия е в управата...а сред персонала клюкарница и страхотно лицемерие!....Но ще се радвам ако нещата се променят,защото все пак там оставих добри приятели :)
Занапред успехи!

В последните няколко мнения са дадени негативни оценки без да се обосноват. Нещо повече - Ро всеки път дава различна оценка.
Това е моят отговор като служител на фирмата, който си харесва работата.

Уважаеми Г-н Димитров,
Радваме се че сте посетили този форум и сте споделил мнението Ви тук.Във връзка с ценовата политика на Еником-м обяснението е много просто....Магазини Еником-м са в България и се съобразявяме с много фактори за калкулиране на цената на крайният продукт!За съжаление още не сме дорасли до Икеа и неможем да поддържаме толкова ниски цени....но качеството ни е доста по-високо от предлаганото от Икеа/и ние сме посетили голяма част от тези магазини!...колкото до отношението на персоналът ни...работим по въпроса!

Благодарим за отделеното време!

клиент

Първото ми впечатление беше от цените - между 4 и 5 пъти по-високи от тези, примерно в ИКЕА /визирам Лондон и Букурещ - няколко нещица съм си купил от там и ги видях в магазина на ЕНИКОМ в Дружба 1. Помислих - щом има клиенти при тези цени, значи всичко е ОК. В следващия момент бях неприятно впечатлен от отношението към клиента - все едно те няма там. Не мисля, че ако продължи този маркетинг, вкл. клиентски неориентираното поведение фирмата ще просъществува още дълго. Фактът за неадекватното поведение на персонала подсказва за неподходящото отношението към този персонал на ръководството и т.н. Холандия, Германия, Швеция и т.н. - производители. Произведено къде - ?! Познахте, които си помислихте за Китай. Не, далеч не само в Китай се произвежда. А качествено - определено не там. "Задоволително" е ключовата думичка за качество на произведеното в Китай. Задоволително за кого ?!? Задоволително за претенциозни търговци, като ЕНИКОМ ?