Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Оптима К ООД /img/frontend/nomap.png"

Оптима К ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата навлиза на площадката на АЕЦ, това не е някаква си банка или поща, това не е ТЕЦ за да се чистят саж, това е Атомна електроцентрала, с различни по приложение помещения и съответните изисквания към тях. Персоналът работещ в такива помещения подлежи на професионално облъчване, на презентация се показва едно -маи докато се спечели обекта после, караи да върви.
По между другото искам да кажа че професионален персонал в Германия за почистване на обекти със специален статут, преминава през множество курсове и специализации, докато у нас персоналът се сменява като сервитьорки в бар.
Госпожо управител вие по коя система по почистване работите, фирмата сертифицирана ли е, работниците одговарят ли на тези изисквания.-това са само малка част от въпросите към вас.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата вече работи в АЕЦ.За сега мога да кажа,че навлиза ТРУДНО.


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
-3
Работна среда
-4

Оптима К е фирма занимаваща се с почистване на заводи, банки, офиси и др. Ще опиша показателите, по които съм дал оценки: заплащане средно въвъ фирмата 300-350 лв, ако случайно вземете 500 (брутна) заплата, то вие тябва да сте от богоизбраните и ще Ви се наложи да целувате ръце, крака и каквото се сетите за тази "огромна" заплата. Никога не знаете колко ще вземете в края на месеца поради простият факт, че шефката определя заплащането месец за месец - ако е доволна от Вас си взимате заплатата, но ако не е доволна ви орязва, а всички знаем колко доволни са шефовете стане ли въпрос за пари. Уважение - шефката винаги изслушва работниците, но ефеккт от това няма, т.к. тя си е взела решението още преди да се е срещнала с вас.Привилегии - те зависят от това дали сте добре изглеждащ мъж, колко добре се подмазвате на шефката или на секретарката й, а в най-добрият случай е добре да сте роднина на секретарката - тя е приятелка на шефката от детинство и успява да манипулира шефката до такава степен, че във фирмата става това, което иска секретарката. Говоря за назначаване, уволняване, привилегии и др., примерно секретарката успя да уволни двама отлични технически ръководители само за да освободи място за дъщеря си. Катоговорим за привилегии - служебна кола, телефон, лаптоп - наистина трябва да сте роднина на секретарката, другите не се уреждат. Фирмена сигурност - шефът има страхотни връзки и за това фирмата ще съществува дълго. Потенциал за развитие - няма, не се залъгвайте, има няколко нива - чистачи, технически ръководители, счетоводство и шефове - никой не може да прескочи в по-горен клас. В заключене могат да се направят следните изводи: работи се доста, работно време има горе-долу, заплащането е ужасно, ако искаш да оцелееш трябва да се подмазваш не на един, а на двама. Пожелавам успех на желаещите да работят там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?