Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

GfK Bulgaria / България /img/frontend/nomap.png"

GfK Bulgaria / България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 163 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 163


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-2

Фирмата си ОК,не разбирам само как назначват мениджъри като Румяна Костадинова - Баба Руми,която освен за възпитател в детска градина за друго не става.Английския й e на ниво стюардеса в Wizzair,жалка история


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз съм доволен от обезщетението,намерих веднага нова работа и съм доста напред,нямам оплаквания


бивш служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
3

Ми значи аз изкарах 6 години,мога да кажа ,че не съжалявам,имал съм и хубави и лоши моменти,но разбира се никъде няма идеална среда.
Фирмата е коректна откъм плащане на обезщетения при прекратяване на проект,като алтернатива предлагат преместване в друг отдел,въпрос на избор и приоритети.Има и сумарно работно време,поне до скоро беше така,с което в края на всеки месец можеш да си взимаш по няколко свободни дни.
Като възможност за развитие и придобиване на някакви специални умения не предлага кой знае какво,но като натовареност и работна среда бива.
Тва е в общи линии,за мениджърите - има всякакви,като навсякъде,въпрос на късмет къде попадаш


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте!
Както забелязвам, масова тенденция е да се излива помия с голямата кофа от бивши служители, което до някъде е напълно разбираемо, но пък от дръга страна щом си бил известно време в компанията, все е имало нещо, заради което стоиш. Та..работя в компанията от почти 9 месеца на позиция Reporting Delivery Specialist и мога да кажа, че както всяка една друга фирма (особено в България) си има и плюсовете и минусите. Ще започна първо с хубавото - локацията на офиса е супер, сградата е голяма, офисите са просторни, за разлика от повечето кол центрове, където са наблъскани 200 човека в стаи метър на метър. Освен 20-те дни годишен отпуск, получаваш 3 дни допълнително в случай, че си изразходил останалите. Имаш възможност за home office, не мисля, че не се е случвало да откажат на някого, ако му се налага. Мениджърите (поне моят) са готини, понякога има напрежение, което е напълно нормално, но срещам разбиране винаги когато имам нужда. 60лв. ваучери за храна, карта SportPass и всеки последен петък от месеца комплимент от фирмата - пица, бира или нещо сладко. Заплата е задоволителна, имайки предвид, че не се изисква висше образование, единствено да говориш английски+допълнителен език на много добро ниво (дори не мога да кажа отлично. Заплатите абсолютно винаги са навреме, дори ако се пада последния ден от месеца да е почивен, винаги се превеждат по-рано.
Минусите - според мен най-много куцат тренингите още в началото, общо взето всичко, което съм научила е благодарение на колегите ми. Много работа и изисквания от французите, които нямат никаква представа какво точно изискват. В началото когато започнах правих само няколко неща, от 2 месеца насам правя и неща, които не влизат особено в трудовата ми характеристика. Самото интервю беше много по-сложно, отколкото всъщност е самата ми работа в момента, особено тестът на френски беше някаква безумица, а сега използвам едва 1/3 от познанията ми по езика. Работата е суха и скучна (затова има и такова текучество на хора) много често няма никакво логично обяснение в това, което правиш. Иначе има шанс за развитие, ако наистина покажеш знания и имаш хъс. Не очаквайте, че ще развивате особено езика си. Предимно се използва английски език. Работата е идеална за студенти и млади хора, със сигурност има какво да научиш, но ако имаш планове да трупаш пари, със сигурност GfK не е мястото.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Имах удоволствието да съм уволнена, тъй като разбраха намеренията ми да напусна компанията и решиха да действат първи. Е, в момента работя в една от най-големите и добри компании в света, сигурно има защо :)
Така че БЛАГОДАРЯ, че ме махнахте от ГФК, определено не заслужавам да съм в такава долнопробна компания.:)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Кандидатствам за Асистент обработка на данни с френски или испански език.
В какви граници се движи заплатата по позицията?
Виждам 860 лв., което не е допустимо за сегашна заплата.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
1
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
-1
Работна среда
-4

Привет, съгласявам се с предишния коментар.

Това е типичен пример за аутсорсната фирма - хамалски труд в корпоративна среда; ниско заплащане с големи изисквания (поне за някои от позициите).

Аз направих грешката да сменя бишата си работа, за да поработя известно време в ГФК. Тук трябва да отбележа, че имах прекалено големи очаквания за мястото, и следователно - останах разочарован. Въпреки всичко там имаше и хубави неща, и те бяха онова, което ме накара да остана за известно време преди да напусна.

Основно не ми харесаха:
1) работната среда; включително разпределението на хората в трудовите помещения.
2) заплащането (което не беше достатъчно мотивиращо)
3) имаше неща на екипно ниво, които не ми допадаха, но те не се отнасят за фирмата като цяло.

Хубавите неща са:

1) Като цяло, мениджмънта е поносим
2) Заплатите не са много високи, но пък фирмата има относителна стабилност.
3) Имат множество социални инициативи, което е добре за хора търсещи именно това.

Тук не бих искал да коментирам цялостния човешки фактор в средата, защото би било прекалено субективно.

Препоръчвам тази фирма на хора, които стартират кариерата си, защото е добра школовка. Също така я препоръчвам на хора, които предпочитат сигурността пред нещо друго.

НЕ я препоръчвам на хора с опит и такива, които ценят труда си, защото условията не са достатъчно мотивиращи (поне за мен).

За себе си мога да кажа, че ако някой ден търся работа, едва ли бих се върнал в ГФК (в България). Разбира се, всеки има възможност да определи за себе си. Има и по-лоши места за работа, но има и по-добри.

Пожелавам късмет на всички !


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Получавам известия, в мейла ми, иначе не бих отговорил:
- "Не прави чест на никой да нарича колегите си ненормалници, психопати и т.н."
- Ти как би нарекъл хора, които седят един до друг, по цял ден и си пишат по линка, а в коридора, като се видят обръщат глава, все едно не се познават - "социопат", мисля, че е малко. Хора, които (повтарям), с повод и без, рецитират стихчета от типа "...нас ни ГФК събра....рзултатите си да постигаш...дедлайните да не изппускаш"...и подобни!

- "Кодирането е нищо повече от Research - търсене на информация в интернет и привеждането и в стандартен вид."
- ЕЛЕМЕНТАРНО Е - стига да имаше адекватно обучение и съпорт. Но по стар БГ обичай, лесното е направено трудно, а трудното - невъзможно. Менюъли за щяло и нещяло, менюъли, които на практика не вършат никаква работа, а за "Системата", къде да кликнеш, за елементарни функции - НЯМА!

- "Отидете в някой финансов аутсорс и набивайте фактури по цял ден :) Там е по-интересно.
Ако да работиш в Call center е апогея в кариерата ти - поздравления, че си намерил своето място под слънцето."
Да съм писал подобно нещо, като алтернатива?! Ако ти не виждаш алтернативата, няма кой да ти я покаже!

- "Смятам, че единстевният минус на ГфК е този, който колегата няколко коментара по-надолу изтъкна като плюс. Мениджмънта на моменти е прекалено толерантен към 'скатавките' и така съвестните колеги от екипите го отнасят на техен гръб."
И тук, мисля, че грешно си разбрал. При тея експлоататори не може да се скатае!!!!

-"Но нали ГфК е смотана компания, защото прекалено лесно се доверява на своите служители, очаквайки от тях да си вършат съвестно задълженията без да се опитват да скатават, лъжат и да гледат в чуждата паница, вместо в собствената си. За щастие - повечето от тях напуснаха и сега хранят наляво и надясно, игнорирайки усилията на техните колеги и ръководството да превърне компанията в добър работодател, какъвто вече е, колкото и да се опитвате да го изкарате другояче."
1 - ва проява на "тролщина"!!!

-"Успех на всички в живота и работата :)
Пожелавам ви големи заплати, готини колеги и приятна работа."
Който не му харесва - нека не се мъчи и да си намери нещо, което би работил с желание и удоволствие."
- Почти съм сигурен, че си някой от "ЕйчАрите", или близко до тях, или от управлението и тролстваш ;). "Приятна работа" си пожелават "на Село", нещо като "Честита баня" :)). Когато става въпрос за "работа = време + пари", "удоволствие" няма!!! Работа = нещо, което трябва да се свърши възможно най - чисто и в срок и да се извлекат дивиденти от свършенот, от всички участващи страни. Точно в това отношение ГФК са брутални експлоататори!

Млади хора, за огромно съжаление, тези аутсорси са последната ви спирка в БГ, преди да хванета рейса за "Терминала". Те и забитите в кредити, решени на всичко селски момичета и момчета (най - често мениджмънт) в тях ви гонят. Излезте от БГ, поработете и ако решите да се върнете (може би за малко) - ще откриете разликите, гаранция. ;)


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Не прави чест на никой да нарича колегите си ненормалници, психопати и т.н.
По-скоро тези, които използват такива определеня могат да се определят като такива.
Ако да харесваш да обработваш данни те прави психопат и ненормалник, то половината компании като Google, Facebook, Amazon и всички останали Market Research компании също са такива също.

Кодирането е нищо повече от Research - търсене на информация в интернет и привеждането и в стандартен вид.
Да, монотонна е и бързо се свиква, но за да бъдеш наистина добър в това, което правиш в масовия случай си трябва повече от 6 месеца.
Отидете в някой финансов аутсорс и набивайте фактури по цял ден :) Там е по-интересно.

Ако да работиш в Call center е апогея в кариерата ти - поздравления, че си намерил своето място под слънцето.

Но работата в ГфК е отлична алтернатива на хора, които не искат да работят в call center на слушалка по цял ден и обичат да работят с данни.
И да езикът обикновено не е задължителен да можеш да си вършеш качествено работата. Но определно помага! Затова и рядко ще намерите обяви с високи изисквания за език.

Смятам, че единстевният минус на ГфК е този, който колегата няколко коментара по-надолу изтъкна като плюс. Мениджмънта на моменти е прекалено толерантен към 'скатавките' и така съвестните колеги от екипите го отнасят на техен гръб.
Може би наистина няма да е зле на такива като тях да се седи ежедневно зад гърба - като в този велик call center в който бившия колега работи :)

Но нали ГфК е смотана компания, защото прекалено лесно се доверява на своите служители, очаквайки от тях да си вършат съвестно задълженията без да се опитват да скатават, лъжат и да гледат в чуждата паница, вместо в собствената си. За щастие - повечето от тях напуснаха и сега хранят наляво и надясно, игнорирайки усилията на техните колеги и ръководството да превърне компанията в добър работодател, какъвто вече е, колкото и да се опитвате да го изкарате другояче.

Успех на всички в живота и работата :)
Пожелавам ви големи заплати, готини колеги и приятна работа.
Който не му харесва - нека не се мъчи и да си намери нещо, което би работил с желание и удоволствие.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, Интересува ме какво е заплащането на специалист качество на маркетингови данни с френски език?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?