Подробна оценка от Admin
Моля Ви след като желаете да давате второ, трето и т.н. мнение да го правите без да давате оценки. Мнения с оценки давани от един и същи ip адрес ще бъдат изтривани.
Подробна оценка от azdeork
Работих в сервиза им,гола вода са,лъжат клиентите да си закупят автобуси и после да си чупят главите. Грандоманщината и простотията ти са много големи.
Подробна оценка от EKSPLOATIRANIQT
ОТНОСНО ГОРНИЯ КОМЕНТАР МОЛЯ САМО ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ТОЧКИТЕ, КОИТО СЪМ ДАЛА СА ОТРИЦАТЕЛНИ.ПРОСТО ГРЕШНО СЪМ МАРКИРАЛА.
ТЕЗИ ДОЛНИ ЕКСПЛОАТАТОРИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА РАБОТЯТ
Подробна оценка от AKSPLOATIRANATA
ТОВА Е НАЙ-НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО МЯСТО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЗА РАБОТА.НЕКА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ ТАМ ЗНАЯТ, ЧЕ НЯМА ДА ОТКРИЯТ НИЩО ДРУГО ОСВЕН УНИЖЕНИЕ, ПОТЪПКВАНЕ НА ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО, ЩЕ ИМ БЪДЕ ОТНЕТО И НАЙ-МАЛКОТО ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА, ЗА РАЗВИТИЕ А КАМО ЛИ ЗА НЕЩО ДРУГО.ТОВА Е ФИРМА В, КОЯТО ИМА МНОГО ИНТРИГИ, СЕМЕЙНИ ЛЮБОВНИ СПЛЕТНИ.РАБОТЕХ ТАМ ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО ВРЕМЕ И БЯХ СВИДЕТЕЛ КАК НЯКОИ ХОРА СЕ ПОДМАЗВАТ НА ПОЛИТИЦИ.КОГАТО НАПУСНАХ ТАЗИ ФИРМА СЕ РОДИХ ОТНОВО.ПОВЯРВАЙТЕ МИ ТОВА СА ХОРА, КОИТО НЯМАТ УВАЖЕНИЕ КЪМ НИЩО И НИКОЙ.ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ,ДОСТОЙНСТВО, УВАЖЕНИЕ НЕ СА И ЧУВАЛИ.ЕКСПЛОАТАЦИЯТА Е МНОГО ГОЛЯМА, ЧОВЕК НЯМА ЛИЧНО ВРЕМЕ,РАБОТИ СЕ ИЗВЪНРЕДНО И ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ И ВЕЧЕР ДО КЪСНО.ТАЗИ ФИРМА ТРЯБВА ДА Я ЗАТВОРЯТ.ДАЖЕ ОСИГУРОВКИТЕ НЕ СЕ ПЛАЩАХА!!!
ВНИМАНИЕ ХОРА ДА НЕ ВИ СТЪПВА КРЪКА ТАМ НИКОГА!!!
ТОВА Е СЪВЕТ ОТ ЧОВЕК, КОЙТО МНОГО Е ИЗПАТИЛ!!!
Подробна оценка от Венета
Работех в тази фирма и останах разочарован.Заплащането и отношението в нея са под всякаква критика.Там всичко е далавера и не знам,кой се опитва да скрие това,но явно е техен човек.
Подробна оценка от Admin
Всички мнения написани от един и същи компютър през интервал от 3-4 минути и пуснати от "различни" имена бяха изтрити. Този сайт не е поле за плетене на интриги и подклаждане към етническа омраза. Бихме искали тази фирма да се разглежда като работодател, а не да се прави анализ кой какви далавери бил правил, кой с кой бил близък и т.н. За тези неща има други средства за масова информация. Ако имате да кажете нещо за тази фирма като работодател, моля напишете мнението си и то няма да бъде изтрито.