Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИКОМ Консултинг / ICOM /img/frontend/nomap.png"

ИКОМ Консултинг / ICOM

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-34 от общо 34


-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
3
Местоположение
-2
Колеги
2
Работна среда
-5

Заплащането е средно за бранша, като в това отношение не мога да се оплача. Трябва да отбележа, че е индивидуално, така че едни могат да са доволни, други не.

Като привилегия мога да спомена получаването на служебна сим карта като предимствата са, че ще можеш да разговаряш с колегите си безплатно и разговаряш на по-ниски цени з други абонати.

Много е трудно в работен ден да излезеш от фирмата за повече от час през обедната почивка, която е 1 час. Следи се кога излизаш да изпушиш една цигара.

Потенциал за развитие: Имаше добри специалисти, които бяха готови да ти помогнат в затруднена ситуация, но вече не останаха.

Местоположение: Дружба 1

Колеги: Приятни хора, с които може да се работи добре.

Работно среда: В не големи стаи се събират от 8 до 15 човека. като в голямата стая мониторите са обарнати към проектния ръководител за да може да наблюдава с какво се занимаваш.


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-2

И аз прекарах 2 години там. При това половината в ерата преди да се пренесе цирка в Дружба. При мен нещата с парите не се развиха така. Първоначално взимах колкото поисках, промениха ги 2 пъти за две години, с по около 8%. Когато обаче ми назначиха чирак с по-висока заплата и аз поисках още (определено съм бил скромен при договарянето), се наслушах на обещания. В края на краищата предпочетоха да си търсят (студентче) за заплатата която аз исках, а не да ми я дадат на мен. И при това се наслущах, че нямат претенции към резултатите от моите проекти.
Иерархията там е ясна - има лоялни хора стоящи от 5+ години и те са изплували. Дали ги бива за лидери ... на кой му пука? И както винаги изплуват онези с остри лакти и влечение към занимание с бюроклация.
За авторитета на хората - всеки си се грижи сам, повтаряш постоянно `аз съм експерт` и почват да те слушат за всяка простотия, която можеш да измъдриш. Абе професионализъм там е мръсна дума.
Плащане на извънреден труд? Какво е това животно? Ако закъсняваш - ще ти се мръщят, ако обаче спиш в офиса - никой няма да те похвали, камо ли снимка пред знамето ;)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
1

Заплати - ниски за бранша, никаква актуализация, на колкото се договориш, а после и 3г могат да минат без да се сетят да ти я вдигнат; а за бонуси забрави...но иначе те заблуждават че ще вземеш...е още ги чакаме, ама ще си останем с чакането. Осигуровки на минималното. Социални бонуси никакви. Дори кафето и чаят не са безплатни...само водата :-). Overtime дал бог и при това неплатен. В Дружба е офисът в една стара соц. сграда, не е нищо особено, в една зала са набутани бая народ. Развитие във фирмата забрави, копаш си там и няма мърдане. То и ерархията не е кой знае колко разгърната. Има някакви тим лидери и това е, ама те са доживотни там. Обучения никакви. Много колеги напуснаха и други са се запътили да кажат чао на фирмата щото много им писна на хората. Търсят постоянно хора ама все някакви студентчета почват и си хващат пътя след няколко месеца. Та това е в общи линии картинката....не се лъжете.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ne sum chuval mnogo dobri neshta za tqh. Dokolkoto znam zaplatite ostavat na nivoto koeto si si dogovoril v nachaloto osven ako ne zaplashish che shte napusnesh.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?