Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Полина фурна ООД - SEXWELL /img/frontend/nomap.png"

Полина фурна ООД - SEXWELL

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-15 от общо 15


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Някои от коментарите са безпочвени, глупави и дори смешни! Всеки сам определя и решава за себе си преди да започне работа някъде дали да се съгласи с предлаганите условия на работа и заплащане. Щом си се съгласил да работиш за 400 лв за 6 часов работен ден, който започва в 10 преди обяд, какво очакваш да се случи. Или ти е удобно и го правиш по някаква причина или не се съгласяваш изобщо. Още повече, че всеки служител получава длъжностна характеристика описваща подробно задълженията му. Навсякъде в търговията има и други основни задължения като например подържане на хигиена на работното място и спазване на работното време. Нормално е да те глобят когато вместо в 10 преди обяд се появиш на работа в 5 следобед и това е системно нарушение. Освен това е нормално от теб да не се очаква да си пазач на магазина и само да стоиш зад компютъра и да гледаш сапунките във вбокс ами да си запретнеш ръкавите и да си почистиш витрините, да си обслужваш клиентите, да си познаваш състава на козметиката и други съвсем елементарни неща. Ревизии - колко хора са получавали дори в троен размер бонус за успешна ревизия към заплатата? И това е абсолютно нормално .. навсякъде е така - като пафкаш цигари навън а клиентите ти се обслужват сами в магазина как се очаква да имаш успешна ревизия? Освен това има въведена таргет политика .. продаваш продукти, които ти носят личен дивидент върху заплатата. Шефовете даже са безкрайно коректни и справедливи в заплащането и отношението. Никога не са отказали да съдействат по уважителна причина било финансово или по друг начин. Самият шеф няма пряк контакт с продавачите. С тяхната организация се занимават регионални управители. Добрите и отговорни служители са най малкото уважавани от управата. На пазара на труда е така - каквото даваш това получаваш насреща. Ако стоиш като пън и очакваш някой да ти плаща за това по добре да си стоиш у дома. Заплатите са малки, но се изплащат винаги на определената дата, работата не е трудоемка.
Тъпите коментари са от безотговорни и мързеливи хора, които не желаят да работят и си мислят, че някой е длъжен да им плаща заплата за кръгна нула обем извършена работа ама този филм го няма никъде!


-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
0

Ако се справяте добре , имате високи обороти и се държите добре с клиентите ЗаАБРАВЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ (с цел да нямате претенции) ще ви изгонят на 2-рия 3-тия месец,но ако сте мишка мойе да останете и 5 месеца.Заплатата е 390,всеки месец ви взимат от тях по 20-30 лева за някакви глоби,150-200 лева от ревизии на ВСЕКИ.Работите по 12 часа но ви осигоряват на 4.И ако някой почне към ноември,(защото тези които ще почнат сега ниама да са там по това време) да забравят че ще почиват по Коледа и за каквито и да е било пари.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Не препоръчвам на никой да работи там. Заплащането е мизерно около 400 лева със всичките бонуси и това е ако работите на нормалните 6 часови смени от понеделник до петак и 12 часа в в събота или неделя. За тези 400 лева вие сте на първо място продавач/ка химик психоаналитик охрана чистач и какво ли още не трябва да знаете всяка една съставка на козметиката от какво са направени вибраторите какво правят и така нататака. Нали вие и затова сте наети но за тези пари си е чиста експлоатация наемат се хора постоянно защото всеки работи около месец и веднага иска да избяга възмоно най-бързо след като се е осъзнал. Собственика Борис Фурнаджиев е наистина избухлива личност крещи за какво ли не, но това си е част от характера. Той се отнася лицемерно кам служителите си казвайки им някакви похвали които са абсолютно не реалистични и след това ги затрупва с глоби за нечистене, закъснения, несериозно отношение кам работния процес, за грешки в програмата, който уж служителите са направили а дефакто програмата е ги прави или винаги заетия програмист.
Негативите са страшно много единственото позитивно в тази работа е че се срещате с нови хора който имат освободено мислене и много приятни личности и помагате на едни нормални хора а опознаят себеси желанията си и какво искат. Въпреки надутия шеф ще срещнете срахотни колеги по магазините и в склада както бащата на шефа изключително земен и приятен човек.
Искам да дам един съвет вземете дигнете заплатите на хората който изобщо са останали в магазините и се сетете че при вас не работят машини а хора които имат разходи и нужди и спрете да ги експлоатирате да работят по 12 4аса на ден и бъдете отговорни като кам клиентите си така и към слуйителите си които заслужават кам 700 лева за всичко което вършат за вас и едно намаление за проуктите. Да забравих да кажа служителите нямат право на намаление в магазините в които работят. Почти всички стоки имат около 1000% надценка ако искате да си вземете нещо евтино не ходете там ще ви одерат!


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-3
Работна среда
-5

Става въпрос за офисът на сексуел - заплащането е добро, служебен автомобил + служебен телефон. Работата е лека.. абе с 2 думи всичко изглежда наред. И тук идва ред на нервите и невъздъжаността на шефа. + Освидетелстваните психични отклонения на около 40% от персонала, който всъщност се състои от майката, бащата и лелята на шефа + още 2-3ма. Напрежението е голямо, работната среда е изнервяща, но иначе са коректни в заплащането и отношението към служителите. Осигуряват на минимална работна заплата.


38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Sexwell е верига магазини за секс артикули. Има 18 магазина в България. Като цяло всичко в тази фирма е страхотно - мнението на персонала винаги се излушва и уважава, привилегиите ни са че можем да ползваме 50% намаление на артикулите :) Работното време е 6 часа на ден, което е прекрасно. Има и потенциал за развитие, възможно е от консултант да станеш управител сравнително лесно, ако не си некадърен. Магазините им са на оживени места, има работа и се взема и процент от всички продажби. Колегите са супер, работната среда е идеална. Единствено имам забележка за твърдата основна заплата, която в момента е сравнително ниска, но се надявам че ще се откоригира след известно време. Фирмата дава сигурност. Заслужава си да работиш там и да си инициативен и пробивен и ще имаш успех! :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?