Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бет Принт ООД /img/frontend/nomap.png"

Бет Принт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

Колеги печатари и книговезци, изключително некоректно е да се плюе по хората, които са Ви плащали за хляба. Всеки прави сам своя избор в живота си, по отношение на работата, поведението на и във колектива, в който работи, началниците. Имате ли проблеми със заобикалящото Ви, потърсете вината първо в себе си.
За 4-те години, в които работим с "Бет Принт" и семейство Боневи, аз съм очарована от отношението и компетентността на управляващите, качеството на продукцията и сроковете на изпълнение. Досега няма изхабена поръчка или издадена със закъснение. Имало е липса на комуникация между персонала и ръководния орган, но персонал се сменя и работата тръгва.
 
Да са живи и здрави Бойчо, Мариана и Сашо, както и хората до тях, които остават лоялни към тях. А недоволни служители винаги ще има, като не ви харесва в "Бет Принт", просто идете на друго място и се докажете колко можете!
П.П. Колеги хулители на печатницата, преди да пишете отново, моля погледнете си правописа, пунктуацията, латиницата и капс-а (тоест, вижте своята голота и бедност и негодност от позиция на майчиния ви език), едва тогава продължете да оценявате и да плетете интриги. Все пак работите в областта на писаното слово!!!
Ако бяхте си пуснали при мен молбите за работа, нито един от вас нямаше да я получи. Така че последващи комантари са излишни. 
 


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
-2
Работна среда
-4

здравейте случаино разбрах за този саит аз съм бивш служител на фирмата.Много е лошо отношението на бригадира към персонала само определени хора могат да се възползват от вниманието му,хора който тои харесва другите "под ножа"както се казва.Колкото и да работиш и да се опитваш да докажеш че можеш никои не ти го признава никога ниама да чуеш браво точно обратното карат ти се и постоиано те унижават.Заплащането никак не е добро.Интригите ти пречат не само в работата но и психически ти влиаят много зле.Ниама колектив всеки сам се спасиава.Преди имаше само една смиана в коиато можеше да се работи добре работата вървеше поръчките биаха горе-доло в срокове но бригадира не съомя да си запази смяната.Задаите си въпроса:Защо всички напускат?Защо поръчките не влизат в срокове? Защо ниама колектив?Триабва човек да помисли преди да започне работа там много добре. Мога да пиша още много,но едва ли ниакои от шефовете ще вземе на предвит ниакой от коментарите дано помогнат и да дадът претстава на хора който сте започват работа в :БЕТ ПРИНТ


настоящ служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-2

МНЕНИЕТО МИ Е СОЛИДАРНО С ТОВА НА КОЛЕГИТЕ.И ПОНЕЖЕ СЪМ НАЯСНО,ЧЕ СЕМ.БОНЕВИ НЯМАТ И НАЙ-МАЛКАТА ПРЕДСТАВА КАКВО СТАВА В ПЕЧАТНИЦАТА,ТЪЙ КАТО СЕ ПРЕДОВЕРЯВАТ НА БРИГАДИРА ,ДОКАТО ТОЙ СИ ВЪРШЕЕ КАКТО ИСКА ,МАЛКО ЩЕ ПОМОГНА,КАТО АЗ ЩЕ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ И ЩЕ ОТГОВАРЯМ ЕДНОВРЕМЕННО,И АКО НЕ ИМ СЕ СТОРИ СМЕШНО ,ТО ТОГАВА ЛАМПИЧКАТА ТРЯБВА ДА СВЕТНЕ И ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ .ЗАЩО РАБОТАТА НЕ ВЪРВИ,ЗАЩОТО НЯМА КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ,КОЙТО НАПУСКА ПОРАДИ НЕАДЕКВАТНОТО ЗАПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ДИКТУВА ОТ ЧОВЕК,КОЙТО НЕ МОЖЕ РЕАЛНО ДА ПРЕЦЕНЯВА РАБОТОСПОСОБНОСТТА НА ХОРАТА,ЗАЩОТО ЗАТОВА Е НЕОБХОДИМО ДА БЪДЕШ БЕЗПРИСТРАСТЕН А НЕ ДА ДЕЙСТВАШ ПО СИМПАТИЯ.АКО МАРИАНА И БОЙЧО ИСКАТ СЪВЕТ ТО ;НАЗНАЧЕТЕ СИ ЕДИН ВЪНШЕН ЧОВЕК НАБЛЮДАТЕЛ ,КОЙТО ЩЕ ВИ ДАДЕ РЕАЛНА ОЦЕНКА ЗА ТОВА КОЙ КАК СИ ВЪРШИ РАБОТА И ТОГАВА ЩЕ ДОЙДАТ ГОЛЕМИТЕ ИЗНЕНАДИ.ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ ХОРАТА КОИТО ВЗИМАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ ,ГЛЕДАТ ВРЕМЕТО ДА ИМ МИНЕ, А ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В РАБОТАТА СА В УНИЗИТЕЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СТРАНИЧНИ НАБЛЮДАТЕЛИ.ИДВА НОВА ГОДИНА ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЛКО ПАРИ ЩЕ ДАДЕТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗА ИЗВЪНРЕДНИ И ПАК НИЩО НЯМА ДА БЪДЕ СВЪРШЕНО В СРОК,И НЕ САМО ТОВА, ЕСТЕСТВЕНО ПАРИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЕНИ КАКТО ТРЯБВА. ЗА ЕДНИ И СЪЩИ ЧАСОВЕ СЕ ПЛАЩАТ РАЗЛИЧНИ СУМИ ЗАВИСИ КОЛКО СИ СИМПАТИЧЕН НА ШЕФА.НЕКА ГОСПОЖА БОНЕВА КАТО ПО -СПОКОЙНАТА И УРАВНОВЕСЕНА ПОЛОВИНКА ОТ СЕМ.БОНЕВИ ,ПОКАНИ ДИСКРЕТНО НА КАФЕ-РАЗГОВОР ЧАСТ ОТ ХОРАТА КОИТО НЕ СА ВЕЧЕ В ПЕЧАТНИЦАТА ,ТЯ УМЕЕ ДА ПРЕДРАЗПОЛАГА СЪБЕСЕДНИКА СИ И ТОГАВА ЩЕ НАУЧИ МНОГО НЕЩА ОТ КОИТО ЩЕ Й НАСТРЪХНЕ КОСАТА ,И ЩЕ СИ ДАДЕ ОТГОВОР НА ВСИЧКИТЕ ВЪПРОСИ ИЗНИКНАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА РАБОТАТА, И ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДОВЕРЯВА ТОЛКОВА МНОГО ,И ЧЕ НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА.АМИ ТОВА Е ОТ МЕН ,ПРИЯТНА РАБОТА НА КОЛЕГИТЕ И ОБЕЩАВАМ ,ЧЕ АКО НЯМА ПОДОБРЕНИЕ В НЕЩАТА ЩЕ ПИША ПАК НО ТОЗИ ПЪТ С ПОВЕЧЕ ФАКТОЛОГИЯ И ИМЕНА.


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
-4
Работна среда
-5

Tova,koeto moga da kaja za rabotnata sreda v tazi firma e samo edno-absoliutna shturobadjanashtina!!!Vsichko e vapros na tova,dokolko si simpatichen na shefa-brigadira!Dokato ima sipatii-kolektiv ne moje da ima!Tova nai-veche vaji za knigovezkiat ceh,a za intrigite tam,da ne govorim!!!!!Neshtata edva li shte se opraviat niakoga,tai kato ribata se vmirisva ot kam glavata!I nakraia-ako vseki si varsheshe rabotata,kakto triabva i se vzemaha porachki,koito mogat da badat izpalneni v srokove i po normalniat za edna rabotna sreda nachin,pone rabotata shteshe da varvi normalno!Tova e ot men,leka rabota na vsichki kolegi i kolejki!


-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
3

samo ot gornite komentari moje da razberete kakvo e tam polojeneto :?(??(((


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-3

Просто ужас.Заплащането е под средното за печатници от този размер.Прави изключение само заплащането на приближените до шефа.Уважение ли?Такова животно няма там.Шефовете се състезават или да не те забележат и да те подминат все едно си невидим ,или ако те забележат се започва с всевъзможни реплики по твой адрес,които са доста неприятни.За привилегии на може да се говори ,освен ако не се отчете служебния автомобил на 25 год.,който ако имаш късмет да караш обикаляш поне няколко квартала за да обираш колегите си.Има и служ. телефон,който ти се рекламира преди да почнеш работа и който без да искат забравят да ти дадат.Фирмена сигурност има само за тези от колегите,които ходят за риба с шефа.Другите разчитат на настроението на шефовете.Работата е на смени и има доста свободно време.Липсва всякаква възможност за развитие било тя финансова или йерархична,поне за повечето от колегите,които не са свързани по някакъв начин семейството на някой от шефовете.Местоположението е в с.Равно поле на 10 км. от табелата на София посока ЕЛИН ПЕЛИН.Единствения транспорт ако нямаш автомобил или не ползваш служебния е маршрутка,която не се вясва с часове.Колегите са много свестни,но в общи линии има интригантска обстановка.Вредна среда и то много

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?