Подробна оценка от Тихомир Златев
КАКВО ДА ВИ КАЖА!ОТ МОЖЕ БИ ЕДНА ГОДИНА ИМА ЕДНА НОВА СЛУЖИТЕЛКА В ОФИСА В ШУМЕН ,ПЪЛНА СКРЪБ!А СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА,КОМПЕТЕНТНА ПО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРИ РАБОТАТА МИ С ТЯХ!ТОЗИ ТЕХЕН УПРАВИТЕЛ НЕ ВИЖДА ЛИ ,ЧЕ ТЯ С ОТНОШЕНИЕТО СИ И СЪС ГРЪМКИЯ СИ СМЯХ ПРОСТО ПРАВИ ТАКА ЧЕ ПРОГОНВА КЛИЕНТИТЕ?А КАК ГОВОРИ ЗА ШЕФА СИ И ГО ОПЛЮВА НЕ ВИ Е РАБОТА!НАПРАВИЛ ЧОВЕКА ТАКАВА ХУБАВА ЗГРАДА ,НЕКА ВЗЕМЕ МЕРКИ КАКТО РАЗКАРА ОНАЗИ ЧЕРНАТА РАЗБИРАЧКА ,ТАКА ДА НАПРАВИ И С ТАЯ!
Подробна оценка от ива
Какво да ви кажа пълна скръб...особено жената която работи в офиса в гр.Провадия...малиии проста, проста, проста...не може да пише на компа като хората, не може да обясни на криента...а другите просто ад и ужас, лихвите високи, служителите злобни...ходя по домовете, заплашват, излагат хората...хора просто ако можете и имате макар и минимален шанс да вземет заем от друго място направете го но не и от евролийз
Подробна оценка от ива
моля господата от управлението на евлийз махнете си некомпетентната колежка от офиса Ви в гр.провадия...по проста жена не съм срещала, а Вие я правите офис менаджер или нещо подобно както тя се представя...моля сложете компетентен човек който ще Ви увеличи клиентите, а не да ги гони...
Подробна оценка от Дани
От 5г. работя с тях, но последните година-две са направо кошмарни. Изпращам клиент, описвам стоката за която кандидатства и телефон за обратна връзка.....и познайте какво става. Няколко пъти ходи за да търси представител на този фирма /които все е излязъл за малко/, а след като го намира най-накрая и го одобряват, служителката вместо да ми се обади на посочения за връзка телефон за да потвърди сделката, аз научавам за това от друг човек!!!! Ако е единичен случай - добре, но това се оказва системна практика в клон Габрово. Въпросът ми към тях е - защо имат раб.време като не го спазват??? Защо посочваме телефони за връзка, след като не ни уведомяват??? Докога като се обадя за информация, ще получавам отговор ..."мчи незнам, ша говоря с ригионалния...."
Подробна оценка от Добромира Русева
Лично аз съм много доволна от техните услуги -там работят -във Варна млади и динамични хора-и искам да ви кажа че вие само им завиждате-а също така лихвите им не са толкова големи колкото ги изкарвате-желая на ЛК Евролийз-гр Варна мн успехи!
Подробна оценка от
Здравейте,аз също работя в тази фирма вече 1 година горе долу,но единственото което не ми харесва е ,че някой мой колежки имат привилегий,а други нямат.Явно са с връзки ли си го слагат с някой..Но това не е редно.Парите горе долу са добре,иначе ката цяло шефа е голям пич-Кристиян.
Подробна оценка от
az ot skoro sum v tazi firma i za sega nqmam nikakvi oplakvaniq, i se nadqvam zanapred da nqmam :) za razlika ot drugite mi mesto raboti tuk e perfekno..
Подробна оценка от клиентка
аз съм им клиент и съм много доволна. когато не мога да си вкарам вноската ми се обаждат , като ги помоля вкарвам 2 вноски на следващия месец , с малка лихва , без да ми досаждат или нещо от сорта . до сега 3 проявяват разбиране и не ми създават проблеми .
Подробна оценка от Smeshnia
Много смешна фирма. Мениджмънта е под всякаква критика. Работят некомпетентни и неквалифицирани служители.
Подробна оценка от МРЪНИ
здравейте!искам да ви кажа,че и аз имам честта да работя в тази фирма...и като навсякъде другаде има и лоши моменти,така и добри.не съм особено доволна от заплащането,но приположение ,че цял ден седя и нищо не правя немога да искам повече.зле сме също с смените и с работните дни,но в крайна сметка повечето в тази фирма сме от много време...така че ако на някой не му изнася-знае кво да прави.за друго нeгативно нещо нещо не се сещам засега.но каквито и проблеми и да имаме,важното е ,че всички в фирмата сме млади и енергични хора,можем да се разберем на момента,шефа ни прави компромиси и ние помежду си се оправямe и с график и с всичко ,но така е навсякъде.съветвам всички,които са работили тежък труд и са интересни личности с собствено мнение да се пробват при нас и сами ще се обедят в верността на думите ми....това е .надявам се да съм от полза на някой.....!!!!