Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Валерий С&М Груп АД / Валерий СиМ Груп АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Ботевградско шосе 44&markers=Варна,ул. Ботевградско шосе 44

Валерий С&М Груп АД / Валерий СиМ Груп АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 14


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прочетете историята на колежка потърпевша от тези неудачници във фб група "Некоректни работодатели Пловдив" и ще добиете представа за какви боклуци иде реч. Работната среда е под всякаква критика, служителите хвани единия, удари другия, избирани с конкурс за малоумност. Заплащането не стига, че е подигравка, ами и се чудят за какво да ти удържат пари, не дай Боже си малко с акъла си, биваш изхвърлен без заплащане. Никой нормален не би се задържал там.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Собствениците- пълни некадърници, необразовани, неграмотни, никакво нормално човешко отношение. Абсолютно робовладелческо мислене.
Мениджърите- никакви управленчески умения, никакъв подход към екипа, неумение за водене на работния процес.
Персонала- овчици не смеещи гък да кажат, всеки прехвърля топката към някой друг, безхаберие цари навсякъде, постоянен стрес и напрежение, понеже есе някой друг виновен, все някой друг нещо не е направил.
Обобщено- никаква толерантност и не може да се разчита на никой за нищо. Като добавим мизерното заплащане и постоянните удръжки за щяло и нещяло, заключението е, че никой нормален и интелигентен човек не би си губил времето в тази кочина, където е събрана цялата човешка сган.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много им се иска да правят впечатление на сериозна фирма, но просто нямат капацитета. Сульо и Пульо се събрали бизнес да правят, просто е невъзможно. Мениджърите без грам управленски умения. Персонала подбрани все овчици, които не смеят гък да кажат. Всеки прехвърля отговорността към някой друг, в резултат- стрес, напрежение и никаква свършена работа. Никой нормален, подчертавам нормален, за интелигентен не е необходимо да споменавам, не би се задържал в тази кочина наречена Валерий. Оправете си робовладелческото мислене, наемете си образован екип,имайте уважение към персонала и чак това може да претендирате за нещо. Заплащането- мизерно, като всичко останало. Подлъгват те с някакви бонуси и увеличение, които така и не виждаш. Ако имате уважение към себе си- по-далеч!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може да започнете работа в тази фирма единствено, ако не уважавате себе си, ако сте склонни да търпите обезценяване и омаловажаване на личността. Да работите в токсична и напрегната обстановка. Да сте съгласни да работите без отпуск и на мизерна заплата, да ви удържат болничните и глобяват, защото сте погледнали началника си накриво. Да работите без абсолютно каквито и да било перспективи. С една дума да работите за некадърници. Има едно единствено позитивно нещо в тази фирма и то е- изхода от нея!


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-2

Няма такива неорганизирани и неадекватни персонажи, като шефа на фирмата и родата му работеща в нея.
Селски тарикати последна степен със самочувствие на велики работодатели, без които света ще спре да се върти.
Само липсата на каквато и да е работа в сферата на търговията може да накара някой да почне там работа.
Единствено колегите, които не знам защо още търпят тези издевателства са читави. За тях мога да кажа само добри неща.

Бягайте от тези некадърници с големи и неадекватни приказки надалеч.-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
-3

Фирмата първоначално прави изключително добро впечатление... Но после почват да се появяват проблеми, назначават те на позиция само служител, без значение по каква обява си кандидатствал и какво образование и опит имаш, ама всичкото това го разбираш чак като ти връчат да подпишеш договора. Обещават увеличаване на заплатата, която за всички освен бранд мениджърите, е смешна, но това увеличение така и не го виждаш. Няма никакво поле за професионално израстване, а голяма част от мениджърите са толкова компютърно неграмотни, че всеки нормален човек би си оскубал косите от отчаяние. И тук става въпрос за сравнително лесни, да не кажа елементарни познания като Power Point и Google Chrome...
Като цяло фирмената политика е по възможност да не се дават пари, защото така е по-евтино. Няма да коментирам как Стоян Иванов (най-големият шеф) си строи къща и колко е лъскава. Но затова сайтът е на такова дередже - никаква поддръжка, че е по-лесно и после се искат някакви Херкулесовски усилия от служителите, за да има продажби.
Колегите иначе са изключително дружелюбни и готини хора, винаги готови да помогнат (има някои изключения, разбира се, но къде няма?...). Но както навсякъде, лайната падат от горе, а не пръскат отстрани... Г-н Иванов сам не знае какво иска, всички решения трябва да минават директно през него и без неговото одобрение нищо не може да се направи. А той си сменя мнението през 5мин и прави поправки на неща, които са направени според неговите изисквания и след вече нанесени спрямо указанията му поправки. Няма значение какво ще направиш - винаги си в грешка и виновен.
А междувременно само те затрупват със задължения, които на теория не ти влизат в длъжностната характеристика, но няма как да си сигурен, защото никога не си я виждал. И всеки все е недоволен от другите, всеки си дърпа килимчето към себе си и не се интересува за другите. Което някак мисля, че е последица от непостоянното поведение на Иванов, защото на всички им е по-лесно да си мълчат и после да се борят като прасета с тиква с неадекватно поставените им от него задачи, вместо да вдигнат глава и да кажат: Шефе, смятам, че това не е ок да стане така. Всички ги е шубе и дума да обелят, което не ми е ясно защо е така... нито са евреи в тая фирма, нито пък баш шефчето е Хитлер....
Иначе, да - цялата фирма излиза едновременно в отпуск, и през лятото и между Коледа и Нова година, което си има своите предимства, но и недостатъци. Също така голяма част от годината е в ограничителен период за отпуски, което не е много приятно. Имало много работа и заради това нямало как... Всъщност, има как, но отново всико опира до пари и наемането на нови служители. Които пък на смешните възнаграждения, които се предлагат, няма как да се съгласят да работят за тази фирма.
Но в типичната българска фирма, която е изключително горда, че е на пазара от 25 години, но няма елементарна организираност, е всичко типично по български. Част от служителите са някакви на шефа и е дразнещо, защото макар да не знаеш заплатите на колегите си, няма как някой да остане във фирма, в която го правят луд и сам да си говори, ако не му заплащат изключително добре...


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Може би това ще е поредният негативен пост който ще прочетете, но повярвайте ми в края му няма да останете с впечатлението, че сте си загубили времето прочитай го. Фирмата е в трагично положение на ръба на оцеляването, който не вярва може да направи сам справка влизайки в магазин за строителни материали или кварталната железарийка и да попита в какви отношения са с въпросната фирма и какъв оборот правят към нея, ако успеете да се доберете до такава информация. Иначе фирмата много умело се опитва да не присъства в най-популярните портали за работа за да не се набива на очи текучеството, което е добра стратегия, но уви неработеща! Вместо това обяви за работа може да срещнете по стълбове около базите на фирмата и пред техните брандови магазини. Сега няколко думи и за т.нар бранд мениджъри, от които идват основните проблеми на фирмата според мен, защото повечето от тях са адски некомпетентни бивши складови служители назначени като такива поради колективно напускане на старите. Отпуските в тази фирма са табу, забравете за тях! Поради липса на персонал на всички нива се изготвя индивидуален режим за отпуска, който се спазва стриктно! Дори мисля че това не е законно и при един сигнал би станал голям проблем за изпълнителния директор! Относно бонусната схема в отдел "Търговски" мога само да кажа, че и д-р на математическите науки не би разбрал как точно се изчислява. Те се дават по друг принцип, за други заслуги и по симпатия! Спрямо конкурентните фирми от сектора, заплатите може би са на 50-60 % от това което взимат други колеги. Относно автопарка : там всичко е на всички или всичко е на никой, зависи от гледната точка :) С други думи колите не са начислени на определени лица и са за общо ползване от всички. Може би трябва да обърнете внимание и на годините на автомобилите и бусовете, които се използват. Трагикомично е! Логистиката си върши работата добре, но проблемът е че излизат от складовата база прекалено късно и не успяват да се справят с дневните задължения. В склада, там от където започва всичко, цари пълен хаос и на никой не му пука за нищо, освен за края на работния ден! В заключение ще кажа само бягайте далеч от тази фирма и не се подлъгвайте по големината на сградата или нещо друго лъскаво.


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Някой може ли да каже  - Какво е заплащането за сервизен техник в София???
Бях кандидатствал за същото нещо във Варна, и уж ме одобриха, но като си видях работното място ми стана лошо, и директно се обадих на госпожата , мисля че Николова се казваше и им казах да си търсят друг човек.
Мястото предвидено за сервизния техник във Варна е някакво катакомби, което се намира под земята и няма никаква дневна светлина, както и прозорец. Иначе в магазина видях доста служители, които се подпират и си приказват на групички.
Също така жената която ме интервюираше нямаше никаква техническа грамотност, и бяха извикали някакъв младеж от София, който бил там за 3-4 дни, и трябвало да мога да започна веднага и да ме обучи... Да ме извиняват но един кондуктор със средно образование в градския транспорт получава 500-550 лв, имам познати които работят това, нито са технически грамотни нито знаят чужд език.
Другото което тотално ме втрещи беше: отпуска се взема по едно и също време от всички , има дни в годината когато магазина не работи, и искаш не искаш си вземаш отпуската когато ти кажат... Малко няма как да стане тази идиотщина.
Останах много разочарован, като видях че човека, който се занимава със сервиз на нещата които продават е натикан под земята, а хора без елементарни технически познания се бяха групирали в няколко ъ ъгъла на магазина и си приказват...  Едно от нещата, по които съдя, че тази компания държи само на фасада е следното: не може да търсиш 2-3 пъти в годината сервизен техник, и да не си в състояние да му осигуриш нормално работно място. Един от уредите за ремонт бяха косачки за трева, които са с  двигатели с вътрешно горене... къде се предполага да изпробваш тези косачки, можеби да ги носиш нагоре-надолу по стълбите между катакомбито и пред магазина... Или да ги тестваш направо в стаята си, която няма нито един прозорцец и както казах се намира под земята...
Затова искам да знам какво е заплащането за София, има ли поне 1000 лв, чисти, или пак е подигравка?
Останах също разочарован когато за позицията във Варна стана дума и за парите: ти ще вземаш около 500 лв. Абе другарко, я ми кажи кода на професията, както и основната заплата, аз сам ще преценя колко ще вземам.
Ако сте пенсионер и освен пенсията искате да вземате някой друг лев, докато сменяте четките на китайски дрелки и ъглошлайфи, това място е точно за Вас. Тъкмо през зимата няма да горите тока у дома!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Калинче, какво значи че заплатите са супер. Ако ти не си вземала никога заплата, и ти дават 300 лв, значи ли че е супер?
Кажи например сервизния техник колко взема, защо толкова често се пускат обяви ? Така де, ако заплащането е супер аз ти гарантирам че ще има тълпи от кандидати да работят точно в тази фирма.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.Защо трябва само да плюем някой.Аз знам че в тази фирма заплащането е супер и отнощението към персонала също е супер .Всеки си получава заработеното и изработеното но ние за съжеление ако не кажем за някой по ..... няма да сме ние.
Фирмата не е пред фалит работят страшно и с хъс .поне в град  Варна е така.Пожелавам големи успехи на Варненци и все така напред.
Почвай ти си работа и виж те как е на място.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?