Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лабиринт Мебелен магазин /img/frontend/nomap.png"

Лабиринт Мебелен магазин

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


клиент

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ми какво да ви кажа, просто не ходете на работа там защото ще останете разочаровани и то много , тъи наречените шефове си имат любимци сред персонала и с тях се отнасят по един начин с останалите по друг , пък и не са коректни към напускащия ги персона(имам познат на когота не дадоха последната заплата като се имаше предвид че си е работил 1 месец както е по закон, и при тях това е порочна практика)
просто искам да кажа
; ХОРА НЕ ХОДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ В ЛАБИРИНТ ЩЕ СИ СКЪСАТЕ НЕРВИТЕ И НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ КОИ ЗНЕ КОЛКО ПАРИ


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

В България стана така, че всеки се оплаква и търси омразата най вече на работодателя за да прикрие собствената си некадърност.
Мебелен център Лабиринт е водеща фирма в бранша и за няколко години се разви и разшири в голям мащаб. Екипът е млад и амбициозен, което видимо се е отразило не само на фирмата, а и наште клиенти. Създаден с ясната концепция да предложи индивидуални и комплексни интериорни решения, съобразени със специфичните изисквания на българския мебелен пазар. Повече от 10 години екип от професионалисти проучва и селектира производители и доставчици, които в максимална степен да отговарят на нуждите на потребителите, следвайки златното правило за оптимална цена при високо качество.
Това, което прави ЛАБИРИНТ уникален и го отличава от всички останали в мебелния бранш е всеотдайността му при изпълнение на следните 3 изисквания:
1. Качествено изработена и внимателно селектирана гама от продукти
2. Потребителско ориентирана ценова политика
3. Акцент върху доброто обслужване на клиентите.
PS. ...ако не ви харесва работата, не си мислете, че Тя ви харесва! Сменете я и се научете да я обичате, защото само тогава и Тя може да Ви заобича!


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-1
Работна среда
-3

Наистина няма нищо общо с интервюто!Обещават едно,а излиза друго,осигуровките са на минимална заплата,а и ти ги отдържат от заплатата,което другаде никъде го няма!Навсякъде цари хаос и безумие,всеки се прави на шеф,а накрая всеки бяга от отговорност и вдига рамене...Смешна картинка,отношение е доста унизително,все едно шефа е бог,а не просто провинциалист:)
Какво да се прави българска фирма,управлявана от мъжа,жената,сестрата,майката,бабата и сие
Никаква социална политика,некоректно заплащане,казват една сума,а накрая получаваш друга и то значително по-малка,няма социални придобивки,а развитие-да ако оцелееш на истерични писъци след 10г...Няма смисъл човек да почва работа там за мизеро заплащане и мизерно отношение!


-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

няма нищо общо с това , което ви казват на интервюто - търг. мениджър В.Т. , заплащането намалява вместо да расте, работната среда е съставена от , и изцяло от хора от провинцията , които интригантсват , и те карат да се чувстваш виновен , че си софиянец.привилегии - никакви .нестига ,че заплащането е мизерно , а ми и постоянно го орязват без да ти дадат никакво обяснение . ръководството е съставено от хора , които са се самозабравили и не знаят , че робовладейския строй отдавна е изчезнал и хората имат и естествени нужди . а като клиент не бих рискувал да закупя стока от там , тъй като тя се продава дефектна и е опасна за здравето на клиентите . като първо занимание ми беше наредено да залепвам бракувани стоки. сами си направете извода . текучеството на персонал е постоянно. не съм придирчив към работата , не съм мързелив , но имам достойнство. и не ме е срам , че съм софиянец.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?