Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фесто България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Хр. Колумб 7&markers=София,бул. Хр. Колумб 7

Фесто България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 66 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 66


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Слагайте заплатата в предложения за работа в jobs . За да не се разкарвате , питайте по телефона ! Заплатите са 850 лв а за инженери 950.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,
Първо искам да кажа, че не пиша мнението с лоши чувства или още повече от злоба или за отмъщение. А искам да споделя какъв е моят опит с Фесто България ЕООД.
Провокира ме това, че прочетох предното мнение и една дума ми се наби в главата - шуробаджанащина. Може би думата, която най-много описва този завод с отминала слава.
Икономист съм, след завършване на образованието ми в УНСС постъпих във Фесто на административна позиция. Не съм имала неразбирателство с колегите, даже напротив и всичко изглеждаше нормално, получавах похвали за работата си и за това, че съм навлязла бързо, чувствах се добре. Обаче изпитателният ми срок от 6 месеца изтече и точно на последния ми ден, ми казаха, че няма да ми продължат договора, а причини не дадоха. Дълго време мислих, търсих причината в себе си, дълбоко знаех, че трябва да има такива, че нещо не съм вършила на ниво, за да вземат това решение. Това повлия на самочувствието ми. В последствие се оказа, че всичко това е било, за да поставят техен човек, а аз попаднах там по обява.
Заинатих се, казах, че искам да работя там и това е. 3 месеца седях безработна, чаках да излезе подходяща за мен обява. Това стана, започнах отново, но този път в друг отдел, който не желая да съобщавам. Работата ми потръгна, ръководителя ме хвалеше и ми възлагаше все по-отговорни задължения. Казах си, че този път късметът е на моя страна и всичко ще е наред и познайте - изпитателният срок изтича и на последния ден ми се казва същото като първия път. Този път директно, без заяждане, казах, че го приемам, но ако е възможно да ми посочат причината. То буквално ми скочиха все едно попитах и аз не знам какво и така и не я получих.
След това, вече ми стана напълно ясно за какво става въпрос в завода и че нямам желание никога да давам труда си за тази компания. Винаги съм била много стриктна, изпълнителна и съм поставяла работата на първо място. Можете ли да си представите връзкарство в какви размери е това, за да махнат вече напълно обучен и можещ специалист, с цената на всичко да назначат някой, който си няма понятие от работата, само и само, защото е "техен" човек? То махнаха ръководител в А, такава висока позиция след изпитателния, отново без причина, та мен "удобната" чиновничка ли няма... А за колко още такива случаи в различните отдели разбрах...
Изводите за професионалната компетентност и ниво на персонала, си ги правете сами. За интригите, борбата за по-висока позиция, заплата, всички подли номера във втория отдел, в който бях, злословенето, злепоставянето, нищо колегиално - също.
Отделно милите ръководители са преценили, че заплата от 850лв е изключително висока за София, където за мухлясала панелна боксониера в краен, престъпен, цигански и мизерен квартал като Дружба, ти искат 500лв. Та по тази причина след две години местят Фесто в друг град, идеята за което е да дават още по-ниски заплати. Представете си как ще западне като и бай мангал превземе завода. То сега от процъфтяващо предприятие, за съжаление е пълната нула. Няма никаква сигурност, ако ще и да си най-добрия им служител.
Наистина не пиша това с лошо. А ми е жал, защото имах и свестни колеги, можещи, а това определено не е тяхното място и среда. Това, което стана с мен - почнах в ново предприятие. Ще ви ориентирам със заплатите - 2000 лв ЧИСТО за работник в производството, инженерите от най-ниско ниво, без опит са назначавани на 3000 чисто. Махнете ги тези соц предприятия с отминала слава, а си отворете очите. В последните 5 години в София отвориха много чужди заводи, иновативни, модерни, ценящи хората си и с подобаващо заплащане. И заплащането, което ви споменах не е само в завода, в който работя, а почва да се среща все по-често заради конкуренцията и липсата на подготвени кадри. Бивши Фесто колеги, нищо не опира до този завод, без това ще го местят, точно сега е момента и имате време, да се огледате, да видите как е на другите места и разберете, че Фестооо е мнооого назад по отношение на човешкия фактор, а в магазина се пазарува с пари, а не защото сте страхотни и невероятни като работите във Фесто.
В компанията, в която съм сега, ме покани колега от Фесто. Когато работиш и даваш от себе си на 100%, винаги има кой да го забележи и това е причината да избере да работим заедно, когато е разбрал какво се е случило с мен. Лично аз съм викнала още трима човека също от Фесто, които усещат разликата сега и съжаляват, че са загубили толкова време и нерви там. Моля ви, свестни колеги от Фесто, отворете си очите. Не заслужавате самата експлоатация за стотинки плюс пренебрежително отношение и никаква сигурност.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Едно голямо име от преди, но всъщност пълен провал сега. Започнах наскоро, предупредиха ме преди това да не правя тази грешка и сега дълбоко съжалявам, но е поправимо, само дето си загубих времето и съм разочарована.
Не знам от къде да почна, но не го препоръчвам. Естествено няма как да има само минуси, но определено са повече и такива, че общата оценка е, че не си струва.
Ниски заплати, шуробаджанащина на ниво, некомпетентен персонал, слаба организация, клюки и интриги. За капак на всичко скоро го местят и в провинцията, на 20 км от София и ще западне още повече.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам само да добавя към предишното си мнение, че няма никъква конфиденциалност във начина на провеждане на интервю, аз може да не искам да разказвам за себе си пред някъкви хора,които виждам за първи път! Най-малко да казвам къде живея, какво съм работил.Тази жена с неугледен външен вид... Имах чувството че както е станала от леглото така е дошла на работа...тя ли е критерия за подбор няма друго мнение няма втори човек ...това е абсолютно субективно еднолично да вземаш решение гледайки от своята камбанария. Както пожелах в предното си мнение дано си вземе бележка, иначе нищо лично. За мен това беше лицето на компанията, защото само с това лице се срещнах и представете си с какво впечатление съм останал!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,явих се на интервю 09.03 2021 и още със започването на интервюто видях че въпросната г-жа незнае как се структурира интервю. Събра 9човека на едно място и започна да разпитва горките хорица като на збирка на алкохолиците всеки да разкаже нещо за себе си. След това без да е казала условията на работа питаше кога може да започнете работа, като че ли сме готови да започнем на всяка цена. Нито организира тур да покаже условията на работа(работното място)Ако тази жена има ценз за HR...някой много е сгрешил,че я е взел. Аз разбира се веднага разбрах,че това не е моето място и не показах мотивация за работа, което те явно търсят и съответно не бях удобрен.Пожелавам им успехи и да положат усилия към усъвършенстване на модела си за подбор на кадри.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Леле, ако знаете какви драми се разиграват във Фесто с нашата звезда боксьорчето Огнянчо Петранов...Влюбил се е в страстната врачанка Деничка, но не могат да бъдат заедно понеже тя е родила от богат програмист и във фейсбук се любят с поглед. Тези двамата с двойка, а нашия Огнянчо изгаря и я люби само с поглед.


https://www.facebook.com/denitsa.dimitrova.963...
https://www.citytechhq.com/about-us


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди няколко дни бях на интервю за работа във фирма "Фесто", за заплата от около 850лв. Интервюто протече в рамките на час и половина от три дами, които не знам по какъв начин
подбират персонала си, но общо взето, беше дрънкане на приказки от личен характер и нищо съществено, но търсейки изключителна мотивация за работа.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ами бях на интервю в тази прехвалена фирма,интервюто ми беше кръстосан разпит като че съм в полицията.Научете се какво искате,че без пари хората няма да ви работят!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да даде информация за фесто в смолян, какво произвеждат, каква е атмосферата и отношението, и заплащане за инженерните позиции и какви са задълженията им.Виждам че към момента имат добри обяви, заслужава ли си?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?