Ай Ти Ти ЕООД / ITT LTD. /img/frontend/nomap.png"

Ай Ти Ти ЕООД / ITT LTD.

Поредните боклуци дето се навъдиха общ работник,работник пакетаж 900 лева ... пълен ташак адски натоварена работа див и щаслив ставаш адски ниско заплащане няма бонуси няма нищо,шофьор на камион 1300 до 1500 лева поредната скапана измамна фирма. и нон стоп търсят работници общи работници защото няма кои да бачка по 9-10 часа за 900 лева ... боклуци долни да го духате УУУ

Искам да кажа че беше изключителна чест и удоволствие за мен да работя в среда изпълнена с толкова професионализъм и правилно мислене съвместно с политика. Със съжаление вече не съм сред тази среда. Но смятам че фирма ИТТ България е една от най добре ръководените и една от фирмите в Старазагорски регион с най голям потенциал за развитие.Единственото което мога да кажа искрено на цялата фирма и най вече на ръководството на фирмата е едно голямо "БЛАГОДАРЯ" че бях макар и за малко част от вашия екип. Желая ви успех във всяко едно начинание!!!

Брей какви колеги сме имали - загрижени и работливи. Това са тири-тири. Има готини мачки и не са трудни, аз това ще кажа. Особено една има през трима-четирма вече е минала и готиното е че е много дискретна. По някога я гледам скришом и се чудя как го прави това, сякаш не е била на "тезгяфя", ни лук яла, ни лук духала.

шубе го/я е и не казва!

Много хубаво е в този фирма. Изгониха (те сами си тръгнаха) кариеристите исега се работи нормално. Има работа за целия китайски народ. Проекти хубави, но тежки и отговорни. Думата "не може" е мръсна дума и трябва да се справиш или нарериш решение задължително. Заплатите са повече от добри в момента като се има предвид съотношението работа/свободно време. За съжаление има менаджери, които си мислят че са хванали "бога за рога" и могат да си правят каквото си искат с малките. Особено един се мисли за голямата работа, защото е от т.нар.Т1 - голям прас. Ще му спретнем шапка, но той още не знае. По някога и малките стават "големи батковци". Като му лепнем издънката шефа няма да го пожали. Дано не се осети, но едва ли някой ще прочете това. А и малко ми е съвестно за него - така че съдбата ще реши нещата. Шефовете (големите) винаги са били готини и човечни. Лошото е че ни отделят малко време да са сред нас и не могат да усетят атмосферата в колектива. Има и големи търтеи т.е. те са единици - богопомазани, как не се отървахме от тях до сега не знам. На наш гръб пари правят и "все са много заети и по големи проекти работят". А бе я да бачкат с нас че да разберат за какво става дума.
Както четете - нормална фирма, но много трудно се влиза в нея. Това с "промитите" мозъци като го четох много си смях. А това за университетския преподавател е вярно, но той вече не пее в хора и най-после се отървахме от грубиянските му методи и ниското ниво на компетентност - сто години не може една дисертация да защити нас е тръгнал да поучава. Привилегии може и да има, но аз не ги усещам (да имаш телефон и компютър според мен е минимума на минимума), но те да си плащат аз и сам мога да се грижа за себе си. Май много се разприказвах но ми стана интересно. Ако има новобранци не се замисляйте елате, защото няма какво да губите. Фирмата има офиси в София, Русе, Пловдив и Варна и може да ги менкате, ако не ви пасне локалния колектив. Лошото е че проектите са еднотипни и с едни и същи технологии, но това се преживява.

koito ne pla6ta zlo ne misli :P

ITT няма повече софтуерни специалисти в София, моля обърнете се към младшите в русенския офис за да пратят някои на командировка.

1 точка

Заплащане: ако си много добър или редовно се поливаш с олио пред шефа си е добро за Русе но само в началото. След това стигаш до граница където само ти се увеличават отговорностите но не и парите. Уважение: уважение има сред колегите макар че някои да са доста лицемерни но като цяло е Ок. Уважение Мениджър/Служител - никакво, за тях работниците са мишки които трябва да бачкат. Работа има за всички но кой и как я върши няма значение. Привилегии: Никакво свободно време ако искаш да свършиш всичко в ненормалните срокове. Естествено не за всички е така. Скатавките си пишат дипломни и курсови работи и си тръгват в 6 часа нищо че колегите им седт по нощите. Потенциал за развитие: Първите 1-2 години има понеже учиш много и има колеги готови да ти дават и от техните знания. След това никакъв. Работи се по интересни проекти и с интересни технологии(не всички но някои) но IBM са .............. и като цяло с едно две изключения шефовете на проекта са некомпетентни и правят огромни грешки но ти си мишка и нищо не ожеш да кажеш. Местоположение. На центъра е, добре е но паркинга е отвратителен, по добре да не идваш с кола, че трябва да чакаш 1/2 час да паркираш. Колегите са добре, макар че големите професионалисти се махнаха, но поечето имат желание за развитие и не са темерути.
Работна среда. Средата е на средно ниво, като цяло осигуряват машини макар че интернета е смешен за софтуерна фирма, но недей си боже да ти трябва някои хардуерен компонент или платен софтуер за да си свършиш работата-първо те отсвирват, после ти казват намери свободно решение или го кракни (ако е за софтуер) и накрая ти казват ще го купим и чакаш от 3 месеца до година. Като цяло фирмата е добра за студенти и хора които не са в час с ИТ, но след това като придобиеш know-how няма с какво да те задържи.

Заплащане: Справедлива процедура за формиране на заплатата. Заплати с ниво малко под водещите български софтуерни фирми;Уважение: Съществуват добри колегиални взаимоотношения. Мениджърите вземат под внимание мнението на колегите. Като в повеччето български фирми има няколко интриганти ;Привилегии: Политика на фирмата е да няма привилегии, а всички да бъдат справедливо оценявани. В тази посока има още какво да се желае; Фирмена сигурност: Фирмата е сигурна. Състава бързо нараства. Има стратегия и политика за развитие;Съотношение работа / своб. време: Много се работи, но и бързо се постига професионално израстване;Потенциал за развитие: Отлични възможности за усвояване на високи технологии. Стратегя за навлизане в нови предметни области;Местопложение: Отлично и в София (Театър София) и в Русе (на улица Александровска до хотел Сплендид);Компетентност на колегите:Висококвалифициран мениджърски състав, отлични старши специалисти и бързо развиващи се младши специалисти ;Работна среда: Отлична;

Мамка му! Заплатата закъсня само с 9 дена този път! Много късметлийско нали колеги?

Мнение ли ... ако напиша нещо ще ме изгонят от фирмата ... ще си мълча този път...

Заплащане: добро за BG-стандарта, ниско с оглед на труда, който се полага, около 10 пъти по-ниско от EU-стандарта, не идва навреме поради необясними за човешката логика причини
Уважение: от страна на ръководството - уважение доколкото може да си полезен и да свършиш някаква работа, независимо на каква цена; от страна на колегите - като между 2 коня, който орат заедно на браздата и ядат камшика
Привилегии: Не стига, че ви дават работа, а и пари искате!
Фирмена сигурност: информацията е най-скъпата стока и се пази сравнително добре
Работа/свободно време: понякога се получава така, че отдаден и горящ в работата си теглиш черта на свободното си време..."кво пък тая вечер няма да излизам, нали трябва да вървят нещата"
Потенциал за развитие: потенциал за развитие наистина има, трябват средно около 3 години докато опреш тавана
Местоположение - супер!
Колеги - почти супер(има и кариеристи, но къде ги няма:))!
Работна среда - супер!