Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КАТАРИНО АД /img/frontend/nomap.png"

КАТАРИНО АД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хотел Катарино като част от фирма Балканстрой АД, по нищо не се различава по управление от строителната фирма, а именно както е известно в района: неуважение и неоценяване на служителите, експлоатиране и унижение. Силно препоръчвам на всички, да избягват този хотел, както и всичко останали хотели и фирми свързани с Балканстрой. На последно място, но не и по-важност фирмата НЕ ИЗПЛАЩА РЕДОВНО ЗАПЛАТИ, като забавянията стигат до три месеца.


настоящ служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За начало ще кажа „Рибата мирише от главата” ,за кой говоря ли? ами за така наречения комплексен управител на комплекса Захов,абсолютно некадърен високоплатен пазач на комплекса за нищо друго не става ,ако е така защо го държат на работа прословутите собственици на Балканстрой АД ,ами отговора е много прост както племената поднасят дарове на боговете за да са благосклонни към тях така и управителя на хотела се е сетил за тази проста формулка а именно постоянно зад гърба на своите служители той се оплаква от тях на собствениците на хотела :колко му е било трудно заради Еди кой си,как не може да се работи защото Еди кой си правил така и така ,как станал проблем заради Еди кой си и така нататък докато въпросният служител бива уволнен и на него му идва незнам откъде .Именно така боговете са благосклонни те си мислят нашият управител пак си свърши работата отстрани некадърния персонал сега може да чакаме резултати,а истината е че този управител всъщност отсява всеки който го е разбрал че не струва и пет пари или всеки който смята че може да му е някаква конкуренция бива абсолютно оплюван пред собствениците за да може да бъде отстранен максимално бързо и без проблемно,като при това няма кой да провери наистина ли е така защо са тези постоянни уволнения,защо не сработи нито една програма за обучение на персонала за който бяха хвърлени толкова пари от собствениците с цел подобряване на качеството на обслужване на персонала една добра идея, но има едно голямо НО и то е пак компл. Управител захов пиша го с малка буква нарочно именно той е опозиция на всичко това защото е един абсолютен некадърник че даже го е мързел да научи и малко английски език да не говорим че за човек на неговия пост трябва да знае поне три езика, и се притеснява да неби някой да го засенчи и да се прости с високоплатената си работа ,която немалко пъти проклина но няма начин трябва да търпи защото достатъчно е затънал в лайната само дето и ние другите служители го знаем ,та така се работи в Катарино СПА,качествения персонал се изхвърля на боклука от компл. Управител за да ни е по спокоен живота и да няма конкуренция а собствениците са слепи и не виждат че парите им отиват на вятъра заради тълпите от недоволни клиенти.На рецепцията има книга за мнения която доверени хора редовно подменят с цел изхвърляне на купищата оплаквания за да не може собствениците на хотела да се усетят какво точно става.


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Nai ujasnoto miasto za rabota.


-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
5

s dve dumi robovladelci,takiva samo se preska4at igi zabravj6 hora ne hodete da rabotite tam ,ako njmate nujda ot pari i iskate da se izgavrite sus sebe si ,to katarino e to4noto mjsto

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?