Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Плутинекс ООД /img/frontend/nomap.png"

Плутинекс ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

и така я почакайте малко за тая фирма аз работех там през  2007-2008г.  преместих се от транспрогрес друга много по мизерна и нещасна фирма взех със мене още 6 4овека.2 години мога да кажа 4е съм работил за най голямата заплата до сега най редОвно взимащата без никави проблеми но имахме работа и то много бяхме на две смени.и много добър колектив.със удоволствие ходехме на работа.Юлиян тахов  е много добър и разбран 4овек.за съжаление оба4е го навиха да премести фирмата от княжево във  радомир  и там запо4на упадака на фирмата леко по леко за 1 година  се  разпусна .софиянците и  други ве4е пяха напуснали а трети се принудиха .наеха се на работа  местните селяни  и заплатите паднаха.на4алниците напуснаха също. и си направиха собствена фирма много от старите работници по4нахме работа при тях ама не беше същото беше за кратко.и така мога да кажа че това беше  единтвената фирма  за която СЪЖЕЛЯВАМ  ОЩЕ.няма да има такава.от тогава съм обиколил още 10 фирми и простотията е същата...МИЗЕРИЯ И БЕЗПАРИЧИЕ


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
0

Здравейте на всички които се интересуват от евентуарна работа в тази "фирма" Плутинекс. Ще Ви дам няколко теми върху ,които да се замислите:
  1. Работил съм във фирмата близо 3г. , а в трудовата ми книжка бяха нанесени едва 2г. и 20дни!!! Пояснявам- както повечето и аз получих трудовия си договор 6 месеца след започването си на работа!!! . Хората бяха заставени да подпишат преназначения за 4-часов раб.ден(въпреки че се работи доста често и на 10 и 12 часов такъв)
  2. Заплащането - няма значение какво и колко можеш - парите са едни и не мърдаш от тях!(мнение базирано на лични наблюдения и коментари с колеги)
  3. Работа по празници и почивни дни- без допълнително възнаграждение !!!
  4. Извънредният труд ,ако въобще се заплати на работниците е едва ли не задължителен! (ако си тръгнеш след изтичането на раб. време- ставаш от ЛОШИТЕ във фирмата)
  5. Повечето хора които са се движили по стъпалата на Йерархията  са го павили благодарени на сплетничене на интриги и оплюване останалата част от колектива- това е необходимото качество за да "РАЗТЕЖ" ( това е мое субективно мнение, не ангажирм с него)
    И така тези всичките неща по-лесно биха се преглътнали(при положение че човек е много на зор за пари)ако не беше тягостната обстановка предизвиквана непрекъснато от МЕНИДЖЪРИТЕ ! ( МЕНИДЖЪР ПРОИЗВОДСТВО- бивш миньор и дърводелец със сериозни проблеми в областа на комуникацията и изказа на мисълта си!  МЕНИДЖЪР МОНТАЖИ- дългогодишен шофьор на УАЗ в държавни предприятия с патологичен селяшки манталитет)
   Отношението на работодателя към работника- тук има десетки примери за добри работници освободени без изяснени причини!!!
   И ако все пак някой е решен да провба да поработи при Юлиан Тахов - съвета ми е нека се въоражи със сериозна доза деблокожие и да се консултира предварително с адвокат относно основните правила в трудовите взаимоотношения!
  Естеството на работата е интересно, аз имам много весели спомени с  накогашния колектив , но като цяло МНЕНИЕТО МИ Е НЕГАТИВНО към бившата ми РАБОТНА СРЕДА И ОТНОШЕНИЕ РАБОТОДАТЕЛ -РАБОТНИК
(но да не забравяме ,че това е само субективното ми мнение съвпадащо естествено с мнението на повечето ми колеги, но нещата може да се променят ;) )


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

предишният коментар бързо ме отказа да кандидатствам за работа в Плутинекс. Дано не бъркам!


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-3

Гадна фирма,няма никакво нормално отношение към хората които изкарват хляба!Имат те за едно голямо нищо,който и да си ,с каквото и да се занимаваш там!До развитие малко трудно може да се стигне ако не си гъзолизец!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?