Летище Пловдив ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Летище Пловдив ЕАД

Здравейте! Бях на интервю за работа към летище Пловдив,но нищо конкретно за заплата и точни работни смени и почивни дни не получих за позицията Охрана и сигурност! Ще бъда благодарна за вашите отзиви!

@Елена Иванова
мн. рядко се откриват свободни позиции за работа. Не знам точно в кой отдел искаш да работиш.
Иначе обособен отдел ЧР към самото летище няма, за да си пускаш автобиографията и евент. някой да се сети да я разрови.
Проверявай си обявите в Джобс и на сайта на самото летище. Ако има нещо, ще се появи на двете места.

Здравейте,интересувам се за позицията в Служба "Сигурност и Безопасност",мина почти месец от срока за кандидатстване,има ли някакво раздвижване,да изчакам ли още или персонала вече е подбран?

Има автобус който преминава през определени спирки  в Пловдив и кара служителите си точно до терминала.

и аз да попитам..работниците с какво се придвижват до летището. защото на летище бургас ни взимаха с частни автобуси направо до терминала. А тука чета някакви 3км ако отидеш с влак и т.н. :)

Моля за информация къде публикувате обявите за работа и как извършвате подбора на персонал. Повече от четири години следя сайта ви, който от скоро е разработен и за голямо съжаление има публикуван телефон за по-подробна информация, на който да се обадиш, като е посочено, че няма свободни работни места, няма посочен е_mail, поне да си оставиш CV-то, ако случайно някой иска да го прочете. Аз лично имам висше туристическо образование, отделно завършено икономическо образование в чужбина, освен това- агент на IATA, все дипломи, които повечето работещи там може и да нямат; владея три чужди езика. За съжаление учиш цял живот и не можеш да се реализираш, защото явно работните местата са на принципа на шуро-баджинаштината. Ако се заблуждавам, моля за e_mail, на който мога да си оставя CV- то и евентуално един ден, ако се освободи нещо да мога да кандидатсвам и да се реализирам. Благодаря Ви.

моля,кажете ми как мога да кандидатсвам за работа на летището

Потвърждавам горното мнение.
Като бивш служител на Летището мога само хубаво да говоря.
Колегите и работната атмосфера са чудесни. Всички са като един екип там, разбира се понякога има спорове, но то е нормално. И въпреки лошата материална база, всички полагат усилия нещата да текат гладко и пътниците да са доволни от обслужването и отношението.
Самата работа е удоволствие.
Да се надяваме, че нещата там откъм развитие ще потръгнат добре със строежа на новия терминал.

Работната атмосфера е чудесна. Служителите си обичат работата и създават приятна обстановка, типична по-скоро за хоби отколкото за нещо изпълнявано като задължение. Мотивирани са обаче по-скоро от идеализъм и ентусиазъм, отколкото чрез заплащане или чрез други нефинансови стимули. Спазва се Кодексът на труда, което в много частни фирми не се прави. С повече кураж и решителност от страна на директора много неща биха могли да се променят в положителна посока. Така или иначе има очаквания за скорошни положителни промени както по отношение на дейността, така и на собствеността.