Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Студио Модерна България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"&markers=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"

Студио Модерна България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 67 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 67


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вчера си закупих и получих по куриер Делимано Ютайл блендер, на цена 47.60.

Когато се обадих, за да направя поръчката, служителката на "Студио Модерна" ми каза,че продукта е с две години гаранция, в случай,че доплатя (не помня колко), гаранцията се увеличавала на пет години. Разбрахме се да не доплащам и така, гаранцията остана две години. При получаването на продукта, отпред на сутията, видях "хвърчащо" листче, в което се опоменаваше само датата на поръчка и доставка, като и цената. Когато отворих кутията с блендера, вътре имаше книжка с инструкции, но не и гаранционна карта, както би следвало при всяка покупка, на уважаваща себе си марка и фирма. Обадих се на номера, който беше изписан на фактурата, и оттам служителят ми обясни,че фактурата, всъщност ми била гаранцията! Възмутих се и му казах, че на фактурата гаранционен срок не е опоменат. Той ми повтори думите си и това е. Обещах му,че ще последва анти -реклама, ако не ми издадат коректна гаранционна карта. Отговорът беше: "Ще Ви запиша за връщане!" Питам Ви: при положение, че сте наводнили интернет и телевизионното пространство с гръмки реклами на продуктите си, които освен всичко друго са китайски, а от китайски стоки с недоказано качество, пазарът гъмжи, защо сте некоректни към клиентите си, служейки си умело с думите, за да ги манипулирате и заблуждавате! ИСКАМ КОРЕКТНА ГАРАНЦИОННА КАРТА! В противен случай, ще се постарая да срина помпозния ви имидж, без да ми пука особено!клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На 13 май 2015г. си закупих от Кауфланд Русе Делимано Пауър блендер.Преди няколко дни бях сложила прясно мляко и един банан,когато уреда започна да се тормози и веднага го спрях. Оказа се , че силиконовото уплътнение почти беше се смляло и запозна да тече към мотора. Обиколих града да търся такова силиконово уплътнение но не открих никъде.От къде мога да се сдобия с такова, защото не може да използвам блендера.Толкова пари за нищо.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-5

Без да преувеличавам ще кажа, че не съществува по - лошо работно място в РБ. Искате аргументи? Веднага.
1.Отношението от страна на много повярвалите си шефчета е абсолютно просташко и супер неуважително спрямо тези, благодарение на които те получават неоправдано високите си заплати - служителите или по - скоро крепостните селяни. Така биват третирани хората там. 
2. Да, някои хора изкарват много пари, но това е благодарение на добрата база с клиенти. Дава се на приятелчетата и г.золизците такава, а другите трябва да звънят на борещи се за живота бабички и да продадат нещо на последните е почти невъзможно. Ако не сте приятни на шефовете, заплатата е по-ниска от на циганките, чистещи улиците, т.е. минималната за страната. После шефовете те викат и тормозят постоянно с разни малоумни уж мийтинги за подобряване на продажбите ти. А те самите не могат да продадат нищо на телефона,ама акъл дават.  Просто на беден клиент какво да продадеш?
3. Толерира се простотията, измамничеството
Самата фирма е такава - тормозиш хората постоянно от рано сутрин до късно вечер и целта е да го изнудиш да си купи нещо, а продуктите не издържат и срока на гаранцията си дори. Пък после пак се звъни на тия хора! Буквално го изнудваш човек по телефона докато не се съгласи и примерно му пускаш нещо на изплащане. Ако след време не го одобрят за лизинга - целият ти труд отива по дяволите, защото ти махат парите и бонуса от продажбата все едно ти си виновен, че банката му е отказала. Има клиенти, които лъжат за банковото си досие и няма как да се знае това.
4. Трябва да се молиш за отпуска като куче пред месарски магазин за кокал и шефовете те унижават, ако не си от техните.
5. Не се спазва Кодекса на труда по много точки, като например почивка за очите. Мечтайте си за това. Купете си очила и така.
6. Трудът вреди брутално лошо на психиката и 6-часовите смени ви се струват като 10-часови. Ако шефовете не тормозеха служителите си, би било по-добре!
7. Кариерно развитие - 0
Шефчетата са се намърдали на местенцата си така, че направо корени са пуснали и отправят молитви към Всевишния да се задържат възможно най - дълго и шефовете от Словения да не разберат злоупотребите  им. Шуробаджанащината е на пиедестал и само приятелчета са на ръководните места.
И така ,ще усвоите много ценни качества в тази фирма, като арогатност, безкомпромисност, ще се научете да лъжете превъзходно (иначе е трудно да се продадат тия боклуци) и не на последно място от тази работа ще затъпеете толкова много само за месеци, че години наред ще тегне това над вас. Изборът си е ваш.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Точно днес ,ми се налага да изразя две мнения,едното от ,които е положително.Искам да кажа едно голямо" Браво",за служителката Елица Кръстева,отговорила ми на телефон 028185131 .Точно бях загубила,всякакви симпатии към" Студио Модерна",и ето на,имало и учтиви служители,1/1000,но все пак има.Радвам се ,че попаднах на нея,за да ми остане искрица надежда,за приветлив и учтив служител-Браво!От дълги години пазарувам онлайн,но днес съм очарована от тази служителка.Сутринта се обадих да поръчам продукт,каза ми че ,ще ми върне обаждането и о,да....,направи го,този път не духах супата.Изказвам своите най-големи благодарности за учтивоста на точно тази служителка  /Елица Кръстева  /,която днес ми стопли душата със своята вежливост.Не знам ,кой е работодатела и, но такива служители ,заслужават огромна награда,защото ако всички са ,като нея-"Студио Модерна",ще има повече клиенти.Обещавам ,макар ,че  преди малко се отрекох да пазарувам от това студио,че винаги ,ако е възможно ,ще търся точно ,тази служителка да ме обслужи,в противен случай не ми се занимава с друг служител.И въпреки ,че не се познаваме - Благодаря ,Елица Кръстева,желая ви успех и продължавайте все така напред и все така нагоре!!!Сигурна съм ,че с вашата вежливост ,ще стигнете върха!!!
Поздрави:Сашка Радева
04.11.14г.
гр.Смолян 
 
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моето мнение ,от което няма да се срамувам.Вземям някои дребни неща от" Студио модерна",гледам рекламите по телевизията и си поръчам.Доставката е много скъпа.Когато набереш телефона служителят от отсрещната страна винаги бърза да затвори,с думите "ще ви върнем обаждането",но уви........Позвънявам втори трети път като видя ,че не съм потърсена ,отсрещната страна ми отхвърля позвъняването.Ако се свържеш със служител и искаш да поръчаш нещо,обещава ти доставка след 3-4 дена,ама не е така,духаш супата с извинение.Почват да ти предлагат други неща от които въобще нямаш нужда,а не изслушват поръчката ,която искаш да закупиш.Да ,вярно е ,че всеки брокер/търговец/гледа да си продаде повече стока ,но не по този нагъл начин.Затова се пускат реклами по телевизията ,клиента гледа и копува ,това което му е необходимо.Служителите ,никак не са учтиви,жалко ,много жалко.Аз сум в търговията от 25 години и се срамувам ,че има такива неучтиви брокери/търговци,посредници/или каквито там се водят.Смятам повече да не пазарувам продукти от обявите излъчвани от "Студио модерна".Много приятели ,позната ми казват ,че щом се рекламира едно нещо по телевизията ,значи не струва,аз започвам да се убеждавам ,че е точно така.Променете държанието си към клиента-служители!И.......Желая ви успех.


клиент

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕЗИ, ПРОДАВАТ БОКЛУЦИ, КОИТО СЕ РАЗВАЛЯТ ПРЕДИ ДА ИМ Е ИЗТЕКЛА ГАРАНЦИЯТА , А ПОСЛЕ ГО ПОПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ СЛЕД СЕДМИЦА ПАК СА ЗА РЕМОНТ, НО ВИ РАЗМОТАВАТ 1-2 СЕДМИЦИ И ВИДИШ ЛИ, ВЕЧЕ НЕ РАБОТЕЛИ С ТОЗИ ПРОДУКТ...
ПЕРСОНАЛА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРУБ ПО ТЕЛЕФОНА, ПОВИШАВА ТОН НА КЛИЕНТ, ОСТАВИЛ ИМ ПОВЕЧЕ ОТ 500 ЛВ.ЗА БОКЛУЦИТЕ ИМ..
ЩЕ СИ ТЪРСЯ ПРАВАТА ЧРЕЗ АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ, А МЕЖДУВРЕМЕННО ЩЕ НАПЪЛНЯ ЦЕЛИЯ ФЕЙСБУК С ''РЕКЛАМА'' НА ПРОДУКТА ИМ ЗЕЛЕН СТИЙМ МОП, КОЙТО ''ЖИВЕЕ'' ПО-МАЛКО И ОТ КИСЕЛО МЛЯКО ...


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

шефката на магазин ботев - Илина се държи отвратително и провокиращо като види мъж, използва телефони и за лични запознанства


настоящ служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
1

Конкретно се обръщам към г-жа Костова от Шумен. Г-жо Костова, ако имате проблем с доставената пратка на фактурата има телефон за връзка с фирмата. Обадете се и споделете какъв точно е проблема.
Като съвет от мен - Отворете завивиката, разгънете я и ще видите, че възглавницата е вакуумирана и сте я получила ;) Ако пък случайно има грешка и не Ви е изпратена - обадете се по телефона.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте искам да попитам защо след поръчка от мен на 23.07.2014 направена по  телефон с ваш служител и поръчката ми беше за :Дормео Мая класическа възглавница и комплект Сиена-олекотена завивка+възглавница.Примен дойде доставка в кашон където имаще олекотена завивка и 1БРОЙ възглавница "МАЯ"или липсва в к-та 1бр възглавница.
Възмутена съм!
Моля за някакво обяснение


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
1

Работя във фирмата от година и малко и това което мога да кажа е, че тук който иска и се старае може да научи много за продажбите и да получава оправдана на труда му заплата. Колегите са млади, атмосферата е доста динамична, понякога е доста стресово, но в крайна сметка това е работа, а и къде няма напрежение. Относно заплащането, аз лично работя в отдела за изходящи обаждания на 6ч. и има твърда заплата + бонуси, които в повечето случаи са в пъти твърдата заплата, стига да си хванеш месечните таргети. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?