Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Студио Модерна България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"&markers=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"

Студио Модерна България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 70 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 70


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0
Уважаеми господа,

Усилено търсих във вашият сайт вашият Е маил адрес,но вероятно сте го пропуснали да го покажете.

От GSM 878 519 218 закупих комплект ел.одеало и постелка широка през 2015 година.Спомням си,че не беше минал и месец и се наложи да ви се обаждам,че дистанционното на одеалото спра да работи.Тогава ми сменихте цялото одеало и дистанционното.

През 2015 година есента ,не мога да си спомня датата двете дистанционни съответно на одеалото и постелката отказаха да работят.Обадих се на Топ шоп и след може би месец/това закъснение беше по моя вина/взехте двете дистанционни и през 2016 година към края на януари или началото на февруари получих отремонтираните дистанционни.Какво беше очудването ми,когато след 4-5 дни и двете дистанционни отказаха да работят.Веднага се обадих на Студио Модерна,но се оказа,че не може да се ремонтира дистанционното на одеалото,защото ми е изтекъл гаранционният срок.Казаха ми,че трябва да търся някъде в България сервиз ,за да го отремонтирам.Ако не мога да намеря,ще трбва да ползвам одеалото като обикновено такова.

Господа,струва ми е,че има неразбиране на думата ГАРАНЦИЯ.Вие получихте и отремонтирахте дистанционното в гаранционният срок.Щом ми пратихте тези дистанционни към началото на м.февруари,за този ремонт има пак гаранционен срок,който е месец,два или три.Така ли е?И този гаранционен срок е продължение на първоначалният такъв за цялото одеало,защото това върви комплект:одеало и пусково .

Ако не можете да отремонтирате пусковото за одеалото,аз не мога да ползвам тази стока и вие ще трябва да си я вземете обратно и да ми върнете 120 лева.

Това се налага и от факта,че вие имате собствен сервиз в София и като купуваме стои от вас вие посочвате този сервиз.Вие не пишете,че поемате само гаранционен сервиз във вашите реклами,следователно вършете си работата по извършване на ремонтите.

Благодаря за вниманието и за отговора,който надявам се,че ще получа.

С уважение:Георги Златев

Варна 9023 "Владиславово" бл.11 вх.5 ап.17

"Ален мак" 675
кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-3
Работна среда
-3

Преди време кандидатствах за работа там.
Интервюто беше малко странно.
2 жени и един мъж (бивш полицай) ме интервюираха и искаха да изиграем сценка. Да продам матрак на човек който вече и има матрак (ама че глупост!!!!)

Както и да е интервюто беше около час и малко. Изиграх сценките невероятно защото те казаха че се справям много добре (или казват така за да си помислиш че имаш потенциал на велик теле-продавач). Както и да е попитах какво е заплащането. Беше ми казано че има базово заплащане и бонусна система (% от продадените стоки)
Казаха колкото повече продаваш толкова повече ще вземаш. И казаха че се работи на 6-часов работен ден....Хм тук нещо ми стана странно..... Както и да е казаха че има 2 седмици обучение и ако съм удобрен ще получа повече информация.

Денят на интервюто беше вторник. Стана четвъртък и получих обаждане да ми кажат че съм удобрен и че обучението започва понеделник.
Аз им казах че имам няколко въпроса - какъв е вида на обучението и какво е заплащането. Точен отговор не получих. Казаха ми че обучението е 2 седмици по 8 часа на ден и не се заплаща от фирмата - тъй като те правят разходи по материали и ресурси(човек да ме обучава) и един вид нещата се компенсирали. Тогава аз ги попитах защо гледат на служителите си като разход а не инвестиция. Жената се засмя и каза "добър въпрос" но не отговори. Явно гледат на хората които им изкарват пари като голям разход за 2 седмици от колкото като ивестиция в дългосрочна машина за пари.
Както и да е тя попита да имам други въпроси. Аз повторих че не знам какво е заплащането. Тя отвърна "Базово заплащане + бонуси, които са % от продадените стоки" аз тогава попитах какво е базовото заплащане. Н получих точен отговор а ми каза "Всичко е съгласувано с регламентираното заплащане на законите на държавата" аз я някарах да говори с числа, но пак не получих точен отговор но ми намекна че заплащането е % от минималната заплата в БГ. Така че ако тогава работната заплата беше 340-350 лв аз ще взимам % изчислен за 6-часов работен ден. Аз се измях и тя ми каза "Но не забравяйте че бонусите са гарантирани и зависи от вас какво и колко ще заработите."

Попитаха ме дали съм съгласен казах "ДА" на шега и ми казаха че обучението започва в 10 часа в понеделник и ще продължи 2 седмици. Попитах кога да отида да подпиша договор и те ми казах че след обучението се подписва договор - което значи 2 седмици ти губят времето и не плащат, и после ако не ги изкефиш ти казват ами няма договор. Теших да се изгавря с тях.
С понеделник в 9:55 ми звъннаха и ме попитаха дали идвам, аз им казах че съм в задръстване. Към 10:15 звъннаха пак и им казах че идвам.

Това беше последното обаждане от тази така абсурдна фирма.

Бих казал че отношението на интервюто беше неприемливо. Държаха се с мен сякаш аз съм третокласна стога а те са каймака на стоките. Надменно и подигравателно отношение. Също много нахални по телефона и не отговаряха на никакви въпроси точно и ясно.
Съгласявам се че това е едно от най прошлите места за работа. Където мениджмънта взима големите пари а служителите малките трохи, за това пък им скъсват задниците


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, получавам на домашния адрес разни брошури с предложения. При многократните ми опити да се свържа с телефона за контакти, който е написан на плика ( лице за контакт - Евгения Марковска), отговорът е един и същ: Вашето обаждане е регистрирано, ще се свържем с вас! Имам въпроси:
1. Така ли работите с клиентите си - като ги елиминирате?
2. Какъв е начинът да получа информация?
3. Изпращате пакети, които не съм поръчала, посочвате телефон за контакти - и там няма никой?
4. Вероятно трябва да се сезира КЗК за подвеждаща реклама - което и ще направя!

С уважение: доц. Борисова


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вчера си закупих и получих по куриер Делимано Ютайл блендер, на цена 47.60.

Когато се обадих, за да направя поръчката, служителката на "Студио Модерна" ми каза,че продукта е с две години гаранция, в случай,че доплатя (не помня колко), гаранцията се увеличавала на пет години. Разбрахме се да не доплащам и така, гаранцията остана две години. При получаването на продукта, отпред на сутията, видях "хвърчащо" листче, в което се опоменаваше само датата на поръчка и доставка, като и цената. Когато отворих кутията с блендера, вътре имаше книжка с инструкции, но не и гаранционна карта, както би следвало при всяка покупка, на уважаваща себе си марка и фирма. Обадих се на номера, който беше изписан на фактурата, и оттам служителят ми обясни,че фактурата, всъщност ми била гаранцията! Възмутих се и му казах, че на фактурата гаранционен срок не е опоменат. Той ми повтори думите си и това е. Обещах му,че ще последва анти -реклама, ако не ми издадат коректна гаранционна карта. Отговорът беше: "Ще Ви запиша за връщане!" Питам Ви: при положение, че сте наводнили интернет и телевизионното пространство с гръмки реклами на продуктите си, които освен всичко друго са китайски, а от китайски стоки с недоказано качество, пазарът гъмжи, защо сте некоректни към клиентите си, служейки си умело с думите, за да ги манипулирате и заблуждавате! ИСКАМ КОРЕКТНА ГАРАНЦИОННА КАРТА! В противен случай, ще се постарая да срина помпозния ви имидж, без да ми пука особено!клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На 13 май 2015г. си закупих от Кауфланд Русе Делимано Пауър блендер.Преди няколко дни бях сложила прясно мляко и един банан,когато уреда започна да се тормози и веднага го спрях. Оказа се , че силиконовото уплътнение почти беше се смляло и запозна да тече към мотора. Обиколих града да търся такова силиконово уплътнение но не открих никъде.От къде мога да се сдобия с такова, защото не може да използвам блендера.Толкова пари за нищо.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-5

Без да преувеличавам ще кажа, че не съществува по - лошо работно място в РБ. Искате аргументи? Веднага.
1.Отношението от страна на много повярвалите си шефчета е абсолютно просташко и супер неуважително спрямо тези, благодарение на които те получават неоправдано високите си заплати - служителите или по - скоро крепостните селяни. Така биват третирани хората там. 
2. Да, някои хора изкарват много пари, но това е благодарение на добрата база с клиенти. Дава се на приятелчетата и г.золизците такава, а другите трябва да звънят на борещи се за живота бабички и да продадат нещо на последните е почти невъзможно. Ако не сте приятни на шефовете, заплатата е по-ниска от на циганките, чистещи улиците, т.е. минималната за страната. После шефовете те викат и тормозят постоянно с разни малоумни уж мийтинги за подобряване на продажбите ти. А те самите не могат да продадат нищо на телефона,ама акъл дават.  Просто на беден клиент какво да продадеш?
3. Толерира се простотията, измамничеството
Самата фирма е такава - тормозиш хората постоянно от рано сутрин до късно вечер и целта е да го изнудиш да си купи нещо, а продуктите не издържат и срока на гаранцията си дори. Пък после пак се звъни на тия хора! Буквално го изнудваш човек по телефона докато не се съгласи и примерно му пускаш нещо на изплащане. Ако след време не го одобрят за лизинга - целият ти труд отива по дяволите, защото ти махат парите и бонуса от продажбата все едно ти си виновен, че банката му е отказала. Има клиенти, които лъжат за банковото си досие и няма как да се знае това.
4. Трябва да се молиш за отпуска като куче пред месарски магазин за кокал и шефовете те унижават, ако не си от техните.
5. Не се спазва Кодекса на труда по много точки, като например почивка за очите. Мечтайте си за това. Купете си очила и така.
6. Трудът вреди брутално лошо на психиката и 6-часовите смени ви се струват като 10-часови. Ако шефовете не тормозеха служителите си, би било по-добре!
7. Кариерно развитие - 0
Шефчетата са се намърдали на местенцата си така, че направо корени са пуснали и отправят молитви към Всевишния да се задържат възможно най - дълго и шефовете от Словения да не разберат злоупотребите  им. Шуробаджанащината е на пиедестал и само приятелчета са на ръководните места.
И така ,ще усвоите много ценни качества в тази фирма, като арогатност, безкомпромисност, ще се научете да лъжете превъзходно (иначе е трудно да се продадат тия боклуци) и не на последно място от тази работа ще затъпеете толкова много само за месеци, че години наред ще тегне това над вас. Изборът си е ваш.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Точно днес ,ми се налага да изразя две мнения,едното от ,които е положително.Искам да кажа едно голямо" Браво",за служителката Елица Кръстева,отговорила ми на телефон 028185131 .Точно бях загубила,всякакви симпатии към" Студио Модерна",и ето на,имало и учтиви служители,1/1000,но все пак има.Радвам се ,че попаднах на нея,за да ми остане искрица надежда,за приветлив и учтив служител-Браво!От дълги години пазарувам онлайн,но днес съм очарована от тази служителка.Сутринта се обадих да поръчам продукт,каза ми че ,ще ми върне обаждането и о,да....,направи го,този път не духах супата.Изказвам своите най-големи благодарности за учтивоста на точно тази служителка  /Елица Кръстева  /,която днес ми стопли душата със своята вежливост.Не знам ,кой е работодатела и, но такива служители ,заслужават огромна награда,защото ако всички са ,като нея-"Студио Модерна",ще има повече клиенти.Обещавам ,макар ,че  преди малко се отрекох да пазарувам от това студио,че винаги ,ако е възможно ,ще търся точно ,тази служителка да ме обслужи,в противен случай не ми се занимава с друг служител.И въпреки ,че не се познаваме - Благодаря ,Елица Кръстева,желая ви успех и продължавайте все така напред и все така нагоре!!!Сигурна съм ,че с вашата вежливост ,ще стигнете върха!!!
Поздрави:Сашка Радева
04.11.14г.
гр.Смолян 
 
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моето мнение ,от което няма да се срамувам.Вземям някои дребни неща от" Студио модерна",гледам рекламите по телевизията и си поръчам.Доставката е много скъпа.Когато набереш телефона служителят от отсрещната страна винаги бърза да затвори,с думите "ще ви върнем обаждането",но уви........Позвънявам втори трети път като видя ,че не съм потърсена ,отсрещната страна ми отхвърля позвъняването.Ако се свържеш със служител и искаш да поръчаш нещо,обещава ти доставка след 3-4 дена,ама не е така,духаш супата с извинение.Почват да ти предлагат други неща от които въобще нямаш нужда,а не изслушват поръчката ,която искаш да закупиш.Да ,вярно е ,че всеки брокер/търговец/гледа да си продаде повече стока ,но не по този нагъл начин.Затова се пускат реклами по телевизията ,клиента гледа и копува ,това което му е необходимо.Служителите ,никак не са учтиви,жалко ,много жалко.Аз сум в търговията от 25 години и се срамувам ,че има такива неучтиви брокери/търговци,посредници/или каквито там се водят.Смятам повече да не пазарувам продукти от обявите излъчвани от "Студио модерна".Много приятели ,позната ми казват ,че щом се рекламира едно нещо по телевизията ,значи не струва,аз започвам да се убеждавам ,че е точно така.Променете държанието си към клиента-служители!И.......Желая ви успех.


клиент

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕЗИ, ПРОДАВАТ БОКЛУЦИ, КОИТО СЕ РАЗВАЛЯТ ПРЕДИ ДА ИМ Е ИЗТЕКЛА ГАРАНЦИЯТА , А ПОСЛЕ ГО ПОПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ СЛЕД СЕДМИЦА ПАК СА ЗА РЕМОНТ, НО ВИ РАЗМОТАВАТ 1-2 СЕДМИЦИ И ВИДИШ ЛИ, ВЕЧЕ НЕ РАБОТЕЛИ С ТОЗИ ПРОДУКТ...
ПЕРСОНАЛА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРУБ ПО ТЕЛЕФОНА, ПОВИШАВА ТОН НА КЛИЕНТ, ОСТАВИЛ ИМ ПОВЕЧЕ ОТ 500 ЛВ.ЗА БОКЛУЦИТЕ ИМ..
ЩЕ СИ ТЪРСЯ ПРАВАТА ЧРЕЗ АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ, А МЕЖДУВРЕМЕННО ЩЕ НАПЪЛНЯ ЦЕЛИЯ ФЕЙСБУК С ''РЕКЛАМА'' НА ПРОДУКТА ИМ ЗЕЛЕН СТИЙМ МОП, КОЙТО ''ЖИВЕЕ'' ПО-МАЛКО И ОТ КИСЕЛО МЛЯКО ...


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

шефката на магазин ботев - Илина се държи отвратително и провокиращо като види мъж, използва телефони и за лични запознанства

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?